推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #2648 fuk 的帖子

佢唔會答架!

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-1-21 06:57 PM 發表

问下only la Big Bro..
諗下觀音經啦!

引用:
原帖由 fuk 於 2007-1-21 07:02 PM 發表

係咩,點解呢?
我點知?我都唔講!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:04 PM 發表

我最鐘意吹簫...
buddy支簫頂到喉嚨頂喎!

引用:
原帖由 dharma 於 2007-1-21 07:05 PM 發表
suger,

what is one two three? and the typical fee of tem are?
手提電話網絡供應商!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:07 PM 發表

1-打飛機
2-吹簫
3-攪野
你唔好引啦,人地咁純連123都唔知!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:08 PM 發表

i like
窒息喎!

回復 #2664 fuk 的帖子

你壞唧,衰仔!

引用:
原帖由 dharma 於 2007-1-21 07:11 PM 發表
fee , $$$$$ .......

1千2千3千!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:12 PM 發表

我係女女泥ga
仲係淫娃一個,勾引版主去扶桑做慰安仔!

引用:
原帖由 fuk 於 2007-1-21 07:14 PM 發表

我唔係壞,係濺.
大淫棍!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:16 PM 發表

你咪玩人啦...
應該係,1萬,2萬,3萬
你鑲金,梗係要咁貴啦!

回復 #2683 honeysuger 的帖子

我冇錢,所以你唔so我!

回復 #2687 fuk 的帖子

個個陀地都係咁~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:41 PM 發表

我邊有唔 so 你
請我去北海道.................

引用:
原帖由 dharma 於 2007-1-21 07:41 PM 發表
so for services 3, it takes at the karaoke room or someplace else?
你鍾意,後巷都得!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:43 PM 發表

:wondering:
放飛機,失蹤,唔開電話,留言唔覆,唔開msn!!!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-21 07:45 PM 發表

我唔得...

打野戰....................

相關搜索目錄: 野戰

回復 #2697 honeysuger 的帖子

幾時出門口?

回復 #2699 honeysuger 的帖子

小心d,著多件衫,凍呀!我要睇電視

回復 #2741 honeysuger 的帖子

點解?掛住我?

回復 #2743 honeysuger 的帖子

賣口乖啦你.............

回復 #2745 coolmale9394 的帖子

你過埋黎啦,141版冇前途架!

回復 #2748 cfamba1 的帖子

一夜情啦!

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-1-22 12:01 AM 發表

咩呀?
唔明....

咸書呀咪扮野啦衰仔!某集團官方刊物!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。