推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #2834 cfamba1 的帖子

我飲水,但想知有冇鮮奶!

:bird::bird::bird::bird::bird:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #2843 honeysuger 的帖子

咁早,搵好多?
想問你,間場有冇鮮奶飲?講真!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-24 11:32 PM 發表

如果你想飲可以叫
姐姐落街買比你的....
明白了!............
今晚d人走去跑馬卦,冇人囉!
間場係咪今晚好靜呢?

回復 #2849 honeysuger 的帖子

唔舒服乎?..........................

回復 #2851 honeysuger 的帖子

咁唔係唔舒服,係好舒服至真..............

回復 #2854 honeysuger 的帖子

因住被跳跳虎打......................

回復 #2856 honeysuger 的帖子

美國間迪迪尼隻跳跳虎無啦啦打人,
香港可能會揸人波波....................

回復 #2859 honeysuger 的帖子

都話左你係淫娃.................

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-25 12:28 AM 發表

版主叔叔...
請你開 msn 啦.......
我有野想問你...
sorry~~
呢個時候訓左!

回復 #2865 cfamba1 的帖子

有呀!想同我玩camsex???
pm me!!!

開左冇耐,早排你又唔浦頭,咪冇講你知!

回復 #2868 honeysuger 的帖子

又話有野問我?..................

回復 #2871 cfamba1 的帖子

冇女呀,麻甩佬就有,啱唔啱?

今晚唔會出現,老友記唔駛掛住我!

有冇攪銀錯!囡囡錢都偷!

回復 #2888 honeysuger 的帖子

咁係咪轉場,之前你都話轉!

錢幾時都可以搵番,開心至緊要!

三比零,車仔贏緊森林!
1200有阿仙奴大戰保頓!

明天見呀老友!

回復 #2898 chiwanw 的帖子

你有工返拿?

回復 #2903 cfamba1 的帖子

大哥,都話陀地性格,鍾意返工就返工!

回復 #2905 tailawyau 的帖子

有數一定要返,冇數就關人!

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-1-31 22:34 發表

我 地 應 該 爭 取 o的 NC 每 五 日 出 糧 一 次 !
不如你5日上去一次好過啦!  

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-1-31 22:37 發表

咁好..咩...??????
d報紙係寫月入數萬,天天出糧!絕無色情成份,無需經驗喎!

相關搜索目錄: 報紙

回復 #2917 coolmale9394 的帖子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #2921 cfamba1 的帖子

大哥,唔好呃post喎!

回復 #2923 chiwanw 的帖子

你返咩工?

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-1 11:36 發表

你不嬲都去開淫賤北姑就地正發出入平安蘇格蘭既西面柏林圍場

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。