推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #3109 chiwanw 的帖子

你阿媽呃你呀!阿叔退休唔講波之嘛!

回復 #3111 honeysuger 的帖子

去左返工?..................

同姐妹去?食咩野咁飽?

回復 #3115 honeysuger 的帖子

咁又係!溝仔梗係唔講啦!
食咩講得啦!

jj???
玩jj???
咁過癮....
日本野我晚晚都食,宵夜黎!

回復 #3119 honeysuger 的帖子

你攪到人叫呢?咁大食!

兩姐妹蝦人呀...........

回復 #3126 chiwanw 的帖子

講黎聽下...........

回復 #3131 dizzc 的帖子

女人事,最好小過問為妙!費事煩!

fuk講下唧,何必太認真!

回復 #3151 honeysuger 的帖子

有冇事呀?

班pk黎玩都要有品,三個攪一個女仔!人神共憤!
祝佢地爛jj
爛到腳趾尾

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:36 發表

我塊面好痛,餠主叔叔....
我心靈受左好大既創傷...
叔叔錫錫

俾個心心你!

♡♡♡♡♡

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-13 16:38 發表

班客結果點拆
梗係冇事拍拍屎忽走人,呢間場邊會搵人dup佢呀!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:43 發表

比班睇場 打到豬頭咁.....
同要陪$$$$$$$
有冇陪俾你? ♡♡♡♡♡

回復 #3166 honeysuger 的帖子

咁都冇事,實會再番黎攪d女,
一定要懲戒下!
横掂間場俾左錢睇場!要做下野啦!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-13 16:52 發表

Sample Text
Sample Text
比左我 $$$$1000...
算把,
你都就走啦!
過兩日返去出埋糧,
走出門口唔好望返轉頭!

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-13 16:54 發表

o的 女 淨 係 話 我 好 斯 文 and/or 溫 柔 , 冇 話 過 我 靚 仔 ....

你 塊 面 痛 , 咁 我 都 加 入 你 o既 行 列 啦 !
做女仔真幸福,又有古古版主錫錫!

輪住黎錫.................

回復 #3185 利記 的帖子

熊貓病毒..........................

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-13 17:20 發表

狠 左 的 喎 , 不 如 續 寸 剪

不 過 的 PK 都 應 該
用火燒仲好玩.......

回復 #3191 利記 的帖子

俾人打左,賠左1k俾suger!!!

回復 #3195 honeysuger 的帖子

千祈唔好得罪女人...................

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-13 17:26 發表

阿古似朱古力波
可能係朱古力lin........

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-13 17:32 發表

火燒後欄
用aa超能膠封仲好玩.......

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-13 17:34 發表

咩 喎 , 牛 奶 朱 古 力 之 嘛 , 唔 係 黑 朱 古 力 ....
過左期發哂毛呢.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。