推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-25 16:15 發表
當我被人欺負時,在哭泣過後,就會這樣想:我其實是一位,你只是所以你憑什麼來欺負我???? 你配嗎??? 你有資格嗎????
:當我做了少少懷事,表現得有少少煩,少少討厭時,就請你這樣想啦!!!!!!!
其實 Sugar  ...
要唔要心理輔導?

回復 #3578 cfamba1 的帖子

係乞兒兜上攞飯食,你於心何忍呀!

回復 #3580 cfamba1 的帖子

施捨幾個發財錢去nc好喎!施主!

回復 #3582 honeysuger 的帖子

有呀!咪留左言囉!第一個插旗嘛!
你既處女作我破左!

回復 #3584 honeysuger 的帖子

好深下,要慢慢去解讀下!深入了解!

回復 #3586 honeysuger 的帖子

老屈嘛!自己人黎!下面有個十指緊扣同佢有情話,好好睇架!去睇下!
ps:今晚會睇波,唔出現架!你可以寫野冇人煩你!

早晨,終於出現............
去左邊度浦?

有女有人氣
冇女話之你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #3621 屈臣氏 的帖子

兩條女走左去貓薄落度,你睇下d反應?

回復 #3624 honeysuger 的帖子

來吧!come honey.............

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-1 22:00 發表

尼度變左麻甩佬薄落囉 ...飲番杯啦大哥
麻甩佬只係想除人個薄落...........

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-3-1 22:36 發表

入來為左你架...大佬...
今晚有女呀大哥...........

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-1 22:48 發表

洞房要交拜天地,飲交杯酒,同 kit 紅頭斤先可以架..
呢d可以後補,一黎就梗係正題啦!

回復 #3635 honeysuger 的帖子

咁先來個鴛鴦浴...........

泰國浴也可..........

回復 #3662 COO 的帖子

應該係非洲裔人仕,打錯左字呀!

回復 #3664 honeysuger 的帖子

下!有冇睇醫生?..........

回復 #3668 honeysuger 的帖子

你又話訓?快d去!gogogogo!!!

回復 #3627 cfamba1 的帖子

加油,攞冠軍請你去nc~~

腳軟未?
:lo:

出年跑半馬拉松.....
挑戰自己!go go go!!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-9 14:11 發表

.........無人既...

牛牛地................

咳到甩肺..訓唔到....

回復 #3718 honeysuger 的帖子

感冒手尾黎,食哂藥,冇咩事!但佢老味一訓就係同你咳咁pk!!!!!
咳到條腰都痛埋!

回復 #3720 chiwanw 的帖子

你咪懶醒,識你咁耐病左幾多次?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。