推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

丁蟹再現!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-4 10:38 AM 發表
今天天氣呵呵呵~~ 爽
今天影,你話空氣好唔好?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-7 09:44 AM 發表

可能唔係瞓"黎"頸...
今日痛到眼水標
去睇跌打啦!

防止瞓"黎"頸方法︰
唔好瞓~.~

大將軍你攪個"論壇公告: 討論區的基本守則和指引"都睇唔到!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-7 03:07 PM 發表

咁大鑊
係咪上得網多呢?
係咪坐係電腦度睇劇多?

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-11-7 05:52 PM 發表

咁奇
我睇到喎
得你睇到攪黎做咩?

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-11-7 07:56 PM 發表

我用第二個a/c都睇到喎
睇唔到咪唔駛守版規囉!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-8 11:00 AM 發表

希望係啦
貼下脫苦海頂住先
擦擦擦d安美露!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-9 03:48 PM 發表

尋晚飲完酒嘛.....................
條頸好番未?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-10 10:20 AM 發表

好好多, 但拎唔到個頭去右邊
:L

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-11 09:14 AM 發表

你上o左腦呀????????????????????

回復 #1961 芝華士女朋友kay 的帖子

條頸如何?有冇睇跌打?~~~~~~~~

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-12 09:23 PM 發表

睇ed西醫, 因為睇感冒, 一次過睇埋
識得笑即係冇事啦!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-12 09:36 PM 發表

weeewaaa dee dee,
西醫會話肌肉損傷, 食消炎藥, 有藥膏搽

茅淫既!
骨摩玲!

回復 #2003 芝華士女朋友kay 的帖子

good morning!

回復 #2007 芝華士女朋友kay 的帖子

你呢個係遲來的morning喎!隔左一日!

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-19 10:50 AM 發表

放假唔上咁多網喇~~ 休息下嘛!!
用返工時間上網,可惡也!
受死吧!

放飯..........................

回復 #2017 芝華士女朋友kay 的帖子

夏金城你又識?............

回復 #2019 芝華士女朋友kay 的帖子

王小虎有冇教你絕招?....

回復 #2025 芝華士女朋友kay 的帖子

睇劇又有時間??  

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-21 04:03 PM 發表

睇書好多時唔會坐o係度睇嘛
咁睇書係邊度睇?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-22 07:26 AM 發表

瞓之前o係床上面睇囉
乜唔係.........................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。