推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

今日上紫荊,Jenny開門,我好開心,因為其實我係專程上去M佢,點知佢話有客Book驉A仲話四個翰嵽得,心已經一沈,佢話介紹ivy做我,我萬分不願,但冇法。鬼叫冇book. 一開波,已經覺似摸下摸下多過dup,跟住話去廁所,出去差點成10分縑A返入來繼續摸,又問我知唔知Liza,唔知想點咁,跟住話叫我只做60分縑A原來有弟D Ching想點佢,大佬,好似我來先,一係就唔好上我魽A最後草草了事,錢就比足,但頂住道氣走!!下次唔係Jenny做既話請我都唔制!!!

貼士十足十!!!!咁先谷!!!

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-10-3 18:56 發表 今天jenny明艳照人,她穿红tshirt白褲,很青春呀。
唉, 冇用啦, 好失望

引用:
原帖由 天涯一人 於 2014-10-4 12:37 發表 都做過ivy,印象中手勢ok,足鐘又唔偷懶,都幾好傾
咁我唔清楚啦,我get到既係佢要趕住上另一個客縑A咁我無得好講啦,我只係諗,其實我都係客,我都比足錢咁解姐

剛剛離開,又一嘗早場鼤M新感覺。老闆娘一貫友善作風,話好耐無見,老闆娘,其實以小弟財力及困身程度,已經撐盡謚捸A請見諒。
無預約下找著前水刀技師,骨技確實有返咁上下,part 2更加係有板有眼,可惜為詠春高手,上格下格亦唔肯解甲,確實係令排除萬難出來鴾p弟有點失落,老實說,個人感覺係如果我去正骨,就梗係無得夾硬來,但上得Spa,我醉翁之意早不在酒,要我隔衫就好似比粒朱古力我,可以放入口,但唔可以拆開包裝紙,始終有... 唔知呢,只怪我唔得大方,無計,無胃強人所難,但是小女part 1.5 (part 1 尾 part 2前,小弟至愛)技巧確實為上上之選,師兄們大可慢慢探索。遺憾地,小弟並不好此茶,亦未有能力慢慢開發。只能失落地離開。

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 warmachinemark2 於 2015-1-30 14:27 發表 唔知詠春高手叫咩名呢~
詠春師傅話叫Kay,但見老闆娘無開此名,所以我諗係Kary先琚A可以向老闆娘求正一下

相關搜索目錄: 詠春

引用:
原帖由 炸野 於 2015-1-30 22:11 發表 對CHING遭遇深表遺憾作為半個常客,偶爾都會與上一些跟預期不符的技師,早一個星期我都中左一個不過始終呢D地方冇一個服務標準,技師既開放度個個唔同,所以如果試過一個OK既我會KEEP住搵,唔岩既以後都唔會搵 ...
同意,所以其實都無乜好講,只係諗住呻下。

引用:
原帖由 kelvinnn 於 2015-2-1 23:39 發表 比左#))..最後重要比多$100,姐係TOTAL 400
嘩,唔係嘛,去到咁盡?琳琳,謝謝師兄提醒,會提防此技師

再接再厲,問過老闆娘後約定小妮子蘇非亞聚。小妹子屬樂天爽朗型,幾建談,但會識得唔好講唔停口。論外貌身形,蘇非亞絕對高分,part 1相信唔係佢強項,但亦唔失禮;part 2 ,其實唔出得街,只能講,小妹後生可畏,佢鴭魚u留比各位大大探探。總結係,老闆娘絕對無介紹錯!

眼見師兄門既灘颩顴屩鰶},我都身同感受,搵另一杯亦為不易,可能小弟比較小氣,覺得難得出來偷跳要珍惜,所以要求高。上星期五原本約好心愛鴾p妮子S小姐,但可惜因為某些原因,要改找另外一位一把子美麗長髮鴽獀v而大失所望 (咩事就唔講啦,畢竟是自己選擇放棄等待,已向老闆娘反映,無胃鰜蚼豸H米),繼而不歡而散,再次減低我試新茶儱N慾。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 ml282003 於 2015-3-27 21:28 發表 今日試左安琪……其實覺得一d都唔似吳若希,也不如眾人講得咁得,相反走時見到個眼大大,荈簫m、低胸,睇落幾得……不過我忘了問叫什麼名😢而家有d後悔冇問咩名tim...........😦😦😦
師兄昨日去見低胸黑裙長髮應該係Sophia,我昨日與可人兒短聚,與師兄描述吻合,而Sophia,呵呵,極品!!!

引用:
原帖由 ml282003 於 2015-3-28 17:06 發表 咁正!?講多d來聽,plsShe will be my next target
Sophia為人爽朗率直,有鶗y講鶗y,係開心小妮子。骨技而言P1唔算出眾,P2潛力無法估計

今日再聚S小姐,過程一如以往,只可以用「唔出得街」來形容。但可能熟落驉A小弟一向比開+3,但今日小妮子話我比得少,開始想R我了。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。