推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

美人魚 Mermaid Spa

引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-28 17:58 發表
終於等到主持人通知
新場「美人魚」
已經裝修好開始試業了
於是就約定希希去試試水....

大廈位於加連威老道印尼餐廳的位置
原來入口在嘉蘭圍
就在最佳西方酒店的後面
在樓下按鐘,向友善的管理員叔叔說
我 ...
差兄真係冇介紹錯,Ivy真係好正!!!!

相關搜索目錄: 裝修 酒店

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-22 21:49 發表

謝謝師兄回來應齱
就算只是一兩句已很難得
講真,Ivy堅索,昨日細佬早去佢已經係素顏,都覺得正,化鷒侚雩茪ㄠo了!!! 小妮子又唔嘈,又可以傾下計,又唔R貼士,真係難得....

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-25 00:06 發表

我有幸曾有機會看著她化妝
由素顏至上妝後的樣貌,的確很美!
她推油手法相當舒服
最後的昇華技巧確是妙絕∼
我就正其待下次去欣賞佢化◤嶈顏

相關搜索目錄: 化妝

今日再上去美人魚,因為時間緊迫,只能嘆早場,愛將Ivy不返早,只好試試雪兒。

外觀:7.5/10,算挈M目漱,但無計,見過Ivy,比唔到高分
身材:8/10,如廣告及眾師兄描寫,屬於魔鬼級(如果想知道點解唔係滿分,可以PM我)
服務:9/10,按得唔錯,用力適中,中位,係有特別原因,電話多
Part2:正,基本上完全順德人,上下階能,有真實反應,仲提出髐@個我估唔到麰n求

今次係「光」鵅A佢要收5張紅色印花,但如果我有準備,其實超值

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 messenger 於 2016-4-29 15:18 發表
我應該知點解取不到滿分
相信師兄明白

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。