推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-12 14:00 發表
http://sex141.com/big5/viewid.ph ... 1&stype=-1&keyword=
呢個女仔好型。

各位兄弟,
我終於忍不住了, 受傷都要出動....
如果我要去深水步or太子, 又或白加士or吳松。
有沒有什麼忠告or推介?

另外, 阿賢房13樓轉身行盡, 有條M巷, 有沒有人試過。
...
小弟上月試過 M 巷5室個 Angel,
年齡 : 20尾~30頭,
樣貌 : 7/10,
身材 : 7.5/10, slim, 波33C.
骨技一般, 稍欠力度與準繩,
收費380/480/580.
服務態度可以, 就是專業過頭, 略為公式化.
評語 : 試過就算

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-29 13:02 發表

華豐收咁o既價錢好貴唧!!
咁嘅價位, 又無驚喜, 都係一句, 試完就算.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-5 09:22 發表
係wor~ 之前沒有留意,
真係貴左d。
有沒有吹奏兩下附送?
由兄, sorry, 睇漏你個問題, 現在才覆你.
基本上要做的全部做齊.
我沒有特殊要求, 所以不知可以去到何等地步.
只是公式化了點, 專業了點.
不會有跟可愛妹妹調情的感覺

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-13 09:50 發表

一係估下我果個先lor~
在141在ads的。
你地問問題, 我就只answer yes or No.
我又估, TST ?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-19 10:36 發表
7H3太多客啦, 而且我唔想佢太累, 上次去找佢見佢做得好落力, 都幾消耗體力, 呢排d報告都話佢有d殘feel! 都幾心痛!

以下幾個我都想去試下:
福樂康妮 - 以前在天文台叫Fion, 有好評
太子荔枝角道有個Rainbow - 成 ...
隔離台見過有師兄出報告, 被淇淇Rpatpat  R到典床典蓆.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-19 14:24 發表

隔離? 即邊度? sorry! 大哥, 可否借來望一望?
look一般, 但年紀, 身材如何?
桑拿台, 有位C兄在其中一條thread中提及, 我找到就轉貼吧!
因最近很沒有了全文搜索功能, 要逐條thread返查
希望找到 只記得中女一名, 真dup, R 功很好

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-20 12:02 發表

應該也是上樓, 只是地址不想公佈
好像香B翠怡, 一時在寫係香B, 一時就變成電話預約
Im99917兄, 香B翠怡上手個悠美有無試過, 骨技一流, part 2 也很好! 又係always full booking!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-20 13:44 發表

Although 悠美 was a little bit old, her skills was very good ka.  I remember when I first found her, she said something like, "hmm.... you are so XX, I believe you will not come again...."  The fa ...
She was not fully retired, still provide service to old customers on Sunday by booking only .

引用:
原帖由 walker5759 於 2009-2-2 21:35 發表
Please send me the phone number of 悠美.

My email is walker5355@yahoo.com
walker兄, she had changed the telephone number after the last day.
Can't find her any more!

引用:
原帖由 tony321 於 2009-2-4 11:26 發表

係啊! 佢話退休
咁快上岸 , 我還未來得及試啊

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-2-23 09:31 發表
剛剛有緣再遇7h3。
久久不見, 原來已非當年吳下阿蒙。
佳人已練成神功, Dup、R、HJ、Body各方面都有大進步。
難怪有咁多人著迷。
哈哈! 小弟真沒有看錯人。
我教了她"九陰白骨爪"

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-3-3 12:19 發表

我還是覺得阿賢是絕世好骨!
久久攪一次兄, 有否試過已收山的香B悠美,
如有, 相比阿賢又如何

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-3-26 13:53 發表

唔試賢妹, 在骨友生涯中始終有d欠缺...
那, 小弟真的要"的"起心肝book book 佢先

好野, 咁多位Ching 原來重記得呢度, 重以為轉台唔番黎

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-4-27 17:52 發表
汝洲街唯一有廣告囡囡 ---- 阿詩

手骨不錯, 也是她的唯一賣點。
樣貌, 不令人反感。
年齡, 一定唔細, 中女, 當然比上海街婆婆細好多。

特色是45分鐘, 160有交易。  多玩多俾~

眼見身材不錯, 衣著有型。
...
由兄, 上海街婆婆是那位

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-2 17:45 發表
因為我上個禮拜上去過囉! 親手摸過, 一定確定並且肯定!
久久兄果是阿賢粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-6 20:24 發表

不算啦, 我只去過兩次咁多
阿賢廣告依舊, 拆卸僭建騎樓後, 會否被不知情師兄說跟相片波有出入

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-5-15 10:48 發表
太子貴妃

開門第一眼, 戴頂帽感覺好有型。
她的辦公室是一間大宅, 有幾間房。
起初骨技一般, 先按按後推油。
後來, 把我的腿放在她腿上按, 感覺不錯。
按腳期間, 使出五陰爪, 抓pat pat。
爪勁凌厲, 帶剛性 ...
愛田由兄, 看ad, 對燈真是大得有點那個, 沒the嗎

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-22 14:30 發表
今次遇這一個福樂囡囡, 是小弟的一次"求求其其"。
老相好不是病了, 就是收了工。
不過, 聽到婷婷把甜聲, 都算滿足了5%。

半夜按鐘, 開門的.... 鬼多過人。
越夜越慌, 宜速戰速決。
最後去了, 福樂老人院。
憑 ...
由兄, 吹爆都算叫半套, $350 可以接受啦

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-7-10 09:16 發表
上得去找B嫂, 都預期兩件事, 一不後生, 二骨唔差。
樣貌不錯, 有的有模特兒格。有侍浴。
眼見B嫂, 好自然把她跟同類形的貴妃比較。
服務態度, 兩者相近, 都是賣風騷風韻。

骨技, B嫂不差, 不過只是美容級數, 有 ...
得愛田由兄此B嫂中肯報告, 勝過百篇寫手吹噓.
亦算加深一層了解, 始終還是這裡師兄的報告中肯可信

小弟幾日前剛試完觀塘盈盈, 有興趣作參考請移玉步
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=200433&extra=page%3D1&page=40

相關搜索目錄: 美容 模特兒

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-6-29 22:57 發表
有冇按7樓56c小天使門鐘?
睇相勁似阿嬌!

又: 佢隔鄰係B嫂, 夠唔夠膽試?
小天使門鐘幾個月前已經按過, 樣幾好, 不像鮑魚.
眼大大幾精靈, 身材出眾, 真波35C~D, 無肚腩.
入門不見骨床, 立時轉軚, 只結香火緣.
未沖涼已經百般挑逗, 相信主力sell part II.
共浴斯磨, 上床即全力進攻, 未幾, 相擁殘喘於互相KO過後.
家用380, 400欠找說下次收350, 走人.

至於B嫂嘛, 有由兄已作先頭步隊, 或可一冧吧
去, 相信也是出於好奇.......

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-18 19:47 發表
小天使門鐘幾個月前已經按過, 樣幾好, 不像鮑魚.

不像鮑魚點解呀? 虫二兄.
佢似唔似阿嬌呢?
可惜我不做全套, 不然都應試小天使.
久久兄, 鮑魚者正是阿嬌, 昔日香港臘腸陳肉照暴光, 連累伊人起朵"鮑魚嬌".
小天使容貌跟阿嬌不著邊際.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-7-20 09:10 發表

小天使是不是在B嫂 (面向B嫂)  左手面??
可能是因為阿嬌之說, 期望太高。
我覺得個樣唔係好得.....
不過上圍真係不得了。

虫二兄, 亦在此多謝推介。
由兄, 只是幫趁過, 並無推介之意.
樣可接受, 皮膚帶黃, 有點粗糙感.
不過對燈真係大, 而且柔軟.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-6 21:53 發表

文文張相我思疑唔係本尊, 真身大兩三個size
好橫好大隻, 個樣真係好唔吸引.

Part 1係ok的, 有二班頂水準.
Part 2就乏善可陳, hj好耐都唔出.

建和樓上隻白虎我就好想試下.
久久兄, 建和白虎睇相幾白淨, 未知真身如何, 快D去試, 等你報告 .
小虫對她起痰已久只是苦無機會落深水 一試白虎骨

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-8 16:12 發表

深水步咁遠, 真係冇乜心機再去.
虫兄去先如何?
久久兄, 去開那邊又有時間我就梗係去啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。