推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

各位大哥,
下星期會到上海,可否告知 151 找那位熟媽咪?

thks.

各位大哥,
下星期會到上海,可否告知 151 找那位熟媽咪訂房?可否PM電話號碼嗎?

thks.

各位大哥,
中田在那裡呢?

thks.

引用:
原帖由 garylock 於 2006-11-24 11:35 AM 發表
with help from other brothers:

中田在那裡呢?

虹橋,遵義路,仙霞路交界
收到,Thks,
可否PM "151"相熟媽咪電話我呢?

引用:
原帖由 garylock 於 2006-11-24 11:57 AM 發表
want to have "151"相熟媽咪電話我呢?  PM me if convenient!!!
巳PM了,請看!

引用:
原帖由 garylock 於 2006-11-24 11:57 AM 發表
want to have "151"相熟媽咪電話我呢?  PM me if convenient!!!
Have already PM to you, pls check. thks

Dear Bother,

Anyone can PM me the tel. no. of 151's mani ?? thks.

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-26 08:05 AM 發表
有好多兄弟要 151 或華都 媽咪電話,我好樂意同大家分享,但係由於我出左報告,我實在唔希望有邊個去到 151或華都 同媽咪或任何一個女講呢個網o既事。  又或者刻意去搵一個報告裡面o既女,都會暴露我地o既身份。
...
TOTALLY ARGEE !!!

PLS SEND PM TO ME THKS!!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-12-13 02:18 PM 發表
多謝兩位大哥,其實我都無勞氣。
不過好多人第一日註冊就問我欏 contact,我一次過講好過次次短訊解釋咁解嗟。
dear bother 蒲鬼,

I came back !! Ha Ha.

我和朋友一連兩天都去了 151,Mami非常好,女也好得(以金魚計)
詳細情况稍后一一REPORT !!!

Mami 今天還有發信息給我呢!

再次多謝bother 蒲鬼,,

對不起!由於有其他朋友同行,不便公開過程,(稍后PM你吧-只因是你給我聯絡的)
簡報如下:
- Mami 非常好,不停帶女生給我們選 基本上女生在頭 2至3 round已可選,但後期每次只帶一個進來的女生仲得
- Mami 非常識便,收最低消費。
- 我們每人都能盡興

再次多多謝蒲鬼大哥!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-12-14 09:39 AM 發表

唔好客氣,我等你報告。

好像知道你坐過乜野女??

媽咪係咪好靚女呢?
嘻嘻
再次多謝bother 蒲鬼,,

對不起!由於有其他朋友同行,不便公開過程,(稍后PM你吧-只因是你給我聯絡的)
簡報如下:
- Mami 非常好,不停帶女生給我們選 基本上女生在頭 2至3 round已可選,但後期每次只帶一個進來的女生仲得
- Mami 非常識便,收最低消費。
- 我們每人都能盡興

再次多多謝蒲鬼大哥!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。