推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

這段是我在其它地方的topic

(你都好d驗到精液裡面有大腸桿菌,我咩都驗唔倒,而家重食緊藥,doctor話要食到冇痕先叫好,时痕时唔痕已用了過2萬,另外之前在外睇其它Dr用了超過4萬,錢都用光,現靠信用卡咋,都唔知睇到何时,再唔好.....想死,好灰,已一年多,不停睇.驗,食.藥,沒完沒了睇.驗,食.藥,沒完沒了.最之前去聖母睇,話社會衛生科話我應是非淋比一weeks藥我食,食完已冇奶白色液流出但时时尿道道痕,但在社會衛生科已反覆驗4,5次佢都話驗唔出有性病,但佢只驗衣原,唔會驗支原体,(後來去了私家驗衣原,支原体的抗原和抗体都冇事),咁我問前列腺炎聖母條pk doctor會是前列腺炎嗎,佢話如衣原,支原体去前左列腺,驗尿未必驗到但又唔幫我驗衣原,支原体.,話你果d叫風流病,社會衛生科有冇搞Q錯踢你比我,我話咁你秘尿專科ma,佢條pk話尼到冇秘尿只是掛名而已,我只是外科,就算你真有前列腺炎都冇得醫,d菌跟你一世發咪有事唔發时味冇事low,後來只普通種菌(尿,精){由頭到尾態度非常差同鄙視我}後來覆診,尿,精有B鏈球菌比2weeks藥我食就算,我同佢講心口痛同好似有痔瘡可否幫我照,條死pk又話你自己去睇外科尼度係秘尿專科果d唔係我事,我話你上次又話自己外科唔係秘尿專科,佢話sorry幫你唔到,如有不滿可查下相關部門电話投訴我.尼dpk可能只為生活而做醫生)

到而家一年多,之後去仁安睇左幾個月已用左幾萬蚊蚊,山窮水盡,而家都重係刺癢,仁安醫生話我冇菌性前列腺炎,但其它人前列腺炎都唔會刺癢,有冇人比DR.HO资料我 thx
[email protected]

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-11-23 09:43 PM 發表
bigjer :
已pm、e-mail你.希望你看完醫生可以與我們分享我們分享一下.
想問DR.HO會点診断你們是棷菜花,点藥水,割出來化驗,驗血定肉眼判断,今日佢見我jj頭有粒可疑点点約0.5-1mm大小,之後点了些藥水後等左約30秒,佢話顏色冇變唔係疣,問他準唔準,他說準(各 bro準嗎)
另外佢話我睇左年多doctor尿道還痕,睇完我之前d report同之前食過的抗生素(佷多)話我未必係細菌,係欠剎滴虫d藥未食過,就比了2星期藥我(冇驗尿,因一早去左驗都未必凖),話食完後返去驗前列腺液睇睇有冇滴虫,我而家只食左一次藥,但又想和女友驗清楚有冇先食,因怕食左剎死滴虫,而女友又有都很煩,(因怕食完2星期藥後,之前其實有冇滴虫都唔知,咁我而家点好食左一次藥唔食住,會唔會有抗藥性,男性有滴虫會比女性難發現嗎??有冇bro有染滴虫經驗

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-11-26 09:28 AM 發表

肉眼判断,有時點藥水
唔變白冇問題
其實你看到自己的JJ多了一些東西時,可以check下佢有冇硬,有小小白色
我try過scratch佢會流血
你scratch佢會流血 ,使唔使好大力或用指甲先流血,其他bro易流血嗎.
你們点了些藥水後,是否等左約30秒會變色,我怕的是dr.ho因趕时間.同你們最小有多大粒

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-11-26 12:36 PM 發表

我都係肉眼判定, 扁平尖疣
扁平尖疣 係点架

想問下大家,生疣會唔會好覺眼,粒疣表面會咩樣,急問,同有冇試過尿咀黑黑地的皮生,急急急急急急問

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-12-1 06:10 PM 發表
Stanlysex 兄, 恭喜你呀, 我今日去覆診, 擦藥水檢查, 有一點變白, 醫生唔肯定, 不過安全起見, 再擦藥水, 再次努力!!

kurtlau 兄, 放鬆些, 平常心去面對, 你現在比之前的情況好好多喇, 一起努力.
有一點變白,請問有幾大粒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。