推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

Iris收到妳d相啦...真係好正
好想用大JJ在妳雙峰抽插,再射在妳面上同唇邊

早晨呀........女人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 09:02 發表

是呀.....帶朋友行街街和購物
係咪帶外地朋友去買震蛋呢

相關搜索目錄: 購物

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 10:42 發表

最好就是你現時出現在我的枱底
呢d工夫等我黎啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 11:57 發表
明天換個新頭像先......你們鐘意睇乜野相片
最好見到妳d毛毛啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 11:43 發表

今天真的冇時間................
Iris做野緊要d,有時間先同我地吹下囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 12:04 發表

加拿大毛毛??????
小妹妹毛毛呀.......女人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 12:10 發表

要不要打開兩片陰唇影呀
最好啦........不過Iris e-mail俾我地就得啦
因為唔可以貼上黎架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 12:10 發表

要不要打開兩片陰唇影呀
記住一定要出緊水嘅時候噃
等我幫下妳手啦

早晨呀.........女人
妳張頭像相映得好靚呀,一早就睇到我頭岳岳,
令人好想好好愛撫一下

Iris今日又開始轉凍啦,夜晚記得都要著多件衫

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-15 09:45 發表
我講係你老公個腸仔早餐..食得飽唔飽呀..
Iris想要食腸仔早餐嘅,我咪而家送上黎囉,
保證一定熱辣辣架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 09:52 發表

大大碌.....熱辣辣....再加你隻德國咸猪手
大大碌.....熱辣辣.......俾妳輕輕力奶再大大啖吞,
我一對德國咸猪手在妳波波上,輕輕搓再慢慢捏

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 09:55 發表

所以俾人非禮囉
唔好咁話人啦........都係妳太吸引人姐

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:03 發表
同樣的.........星期一早上8:30發圖......想要請pm你們的e-mail給我.........記得要有e-mail地址......上次有幾個只說想睇圖片.但就沒有留下address..............17號早上8:30止
pm左啦........記得e多幾張呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 09:58 發表

一定會是好舒服.......好鐘意大手牚又厚肉的男人
我隻手牚都幾大幾厚肉架,不過相信都揸唔晒妳對波波啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:11 發表

手指粗不粗???????
普通啦............一隻手指唔夠咪用兩隻囉,
再唔夠咪再加一隻囉,呢個問題好易解決姐

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:17 發表

想起用兩隻好粗的手指抽插我濕轆轆的陰道時..........好舒服....正
有機會等我俾妳試下我d手藝啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:17 發表

想起用兩隻好粗的手指抽插我濕轆轆的陰道時..........好舒服....正
可能去左洗手間解決噃
等我黎幫下手啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:45 發表

回來啦..................
咁快趣就玩完........夠唔夠架妳

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:51 發表

你最鐘意睇什麼相片????我的邊部份
上邊啦加d下邊,要正面再睇見背面...就最鐘意啦
講笑咋..........妳全身我都一樣咁鐘意

早晨呀....女人
收到妳d靚相啦,真係引死人

點會見到Iris d相嚇走嗮呀
祗係呢幾日比較忙,而家食飯先有時間上黎咋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。