推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

女人記得有高清毛毛相預埋我一份呀
呢幾日都比較忙恐防會無時間上黎會走雞就慘啦

早晨呀...女人
尋晚Iris一定爽死啦
不過借助藥物就真係唔係咁好啦,對身體一定有影響,記得小心d

又要出街做野啦Iris....886

早晨呀女人
好彩食飯前上一上黎姐,唔係又走雞啦
點解呢個星期我會咁忙架

Iris已pm給妳啦
記得映多幾張俾我地欣賞呀

我剩係想對住Iris嘅時候能者多勞咋

係咪有時間要去攞定份驗身報告呢

一睇e-mail就見到Iris嘅郵件,打開一睇一對大肉球即時彈出,
場面震撼肉棒即時彈起,真係好想捉住大肉球玩弄下

收到啦

早晨呀Iris
一上黎就見到妳送出新相,即刻回覆支持一下妳先!
漁網絲加底褲仔襯上妳白滑肌膚一定好吸引,熱烈期待
我都想要...已pm給妳啦

Iris決定去邊間打邊爐通知聲,睇下有無時間我都去打,
仲可以現場欣賞一下妳嘅風姿,黎個雙重享受

早晨呀.........女人
收到底褲仔加魚網絲襪相啦,映得好吸引呀
熱烈期待Iris嘅大奶頭和黑森林妹妹相

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 09:48 發表

Jame用左手反手插我
唔知幾時到我招呼Iris呢

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 11:20 發表
昨日真的好正.下午4:00左右,接到Iris的電話,約我 6:00在尖沙咀K11接她,她把聲好甜好嗲.我當然提早付約.事前清潔好車箱,噴晒香水.再裝多兩塊倒後鏡,再加布廉.準備如有機會就一于車震。6:00 準時電話響.講了車牌號碼, ...
james兄真係令人羨慕死呀

相關搜索目錄: 清潔 香水

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:34 發表

其實JAME 的JJ 我真的幾鐘意.夠硬夠粗夠長........最鐘意他的龜頭夠大.....如頂我的子宮時應該好舒服
睇黎James兄都會好有機會成為Iris嘅十強噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:43 發表

但未知工夫如何????????
呢樣要Iris妳親身試過至得啦,
不過聽妳描述James兄JJ大細都應該滿足到妳嘅

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-21 11:45 發表
講埋落去先,唔好吊大家癮。
8:30 電話再響.....O.K 太古城中心接......不見了她的老公.以為得米.....點知多了一個老婆婆一個小朋友一個 c9.好彩的是Iris坐車頭......先去旺角再去鑽石山........O.K.......一上東區 ...
好精彩嘅過程
James兄呢轉車程真係爽死

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:52 發表

size o.k ....但驚佢好快射野.............
俾妳咁玩法好快射野都正常呀
射完野咪最多俾妳吹番硬再黎過,一定滿足到Iris嘅唔洗擔心

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 11:58 發表

希望你們個個都可以好快回到氣啦
我回氣速度都好快架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:17 發表

有幾快呀........
回氣一般要十多分鐘度啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-21 12:41 發表

你應該試下係停車個時扮整跌野..之後1下含落條野到嘛..
恐怕Iris含到唔停得口噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 12:59 發表

如果有得含就一定會
點會無得含呀.......Iris黎我俾妳含,千祈唔好停等我俾豆漿妳飲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:06 發表

van 仔我老公會唔信的....現時老公話下次都call 番JAME....特別我自己一個人夜晚回家時
妳老公咁就真係放心哂啦,一個人夜晚回家都一定有人照顧,
仲可以幫手餵飽埋先返

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:10 發表

我都好少一個人去夜街
由而家開始一個人去下夜街,第日咪可以方便d囉
無人陪妳去夜街就等我黎啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-21 13:11 發表

人地未必有時間呢
Iris唔怕仲有天逢元帥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。