推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:04 發表

我開始有少少鐘意孔子啦
我都開始鐘意啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:16 發表

開會啦......下次再說

引用:
原帖由 sy78 於 2010-12-13 14:31 發表
估下IRISC9可吾可以專心開會
一路開會下面塞住隻震蛋,點可能專心開會呀

早晨呀Iris
一早Iris已經流到成地水囉噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 10:10 發表

早晨,馬高.今早你的JJ有冇高呀.........
有妳關愛一定又高又熱啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 10:15 發表

咁就要你包含包含啦............
真係要多謝妳包含包含啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 10:26 發表

兩粒乳頭已經硬晒啦.....還要冰嗎.....快些幫我舔吧...
一粒乳頭用冰,另一粒乳頭放入口中吸啜輕舔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 10:24 發表

但我都有這樣服待我老公嫁
我都想做妳老公享受妳嘅細心服待

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 13:35 發表

我真的不敢說
我認為任何情況下都唔應該發生呢種關係啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 12:50 發表

這樣我都有玩過...不過和你有些分別....他叫我沖完涼裸著後就矇著雙眼先睡覺.....等他回來搞我....但過程中大家不能對話.......只能Kiss,撫摸,口交,做愛.......做完他就出外.....我就繼續睡覺.....就好像給他潛入一 ...
會唔會個男人係妳老爺黎架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 13:11 發表

馬高哥.....很久無見.
我老公無咁衰掛...............
見妳同d師兄傾得咁開心,唔想打攪妳d興趣,
咪做下觀眾先囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 13:14 發表

叫床聲就次次都一定會啦........我都會鐘意狗仔式.......我老公還會鐘意我一路用狗仔式一邊要我幫條假九含....
幫條假九含咁浪費,需要嘅出句聲我借條私人俾妳啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 10:30 發表

睇下其它網友想不想睇先啦........................
早晨呀Iris
梗係想睇啦仲要越多越好添呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 11:53 發表

其實是淫娃媽媽..................
係淫妻媽媽呀..........
Iris可以e-mail妳d靚相給我嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:02 發表

小心我從陰道裡冲番你出來......
冲番出黎又再入過,一直不斷出出入入,
直到嘔白泡為止

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:04 發表

馬高哥哥.....乜你都有興趣嗎????????
好野當然有興趣啦,唔知有無機會姐

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:06 發表

但我老公話我好肥呀............
Iris妳一d都唔肥....女人要有d肉地先好玩架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:07 發表

你都好咸濕......又有想像力....
係架.......男人咸濕都因為女人有需要,
天性黎嘅......都係亙取所需姐

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:09 發表

馬高哥哥你的e-mail??????????
pm左俾妳啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:12 發表

可能老公鐘意瘦女人
Iris妳婚前好瘦架,做少奶奶後開始加磅呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:15 發表

未收到喎..................
再pm俾妳啦......唔該晒妳先

Iris收到未呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:22 發表

已send.........收到嗎
收到啦唔該晒
見到張相好想幫幫Iris手

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:29 發表

點幫法呀????????
呢個問題一定要好好地同妳一齊硏究下,
幾時得閒出黎傾下啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 12:26 發表

唔好太貪心啦..........睇得太多你就會唔鐘意嫁啦
其實我都想睇多d架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。