推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-5 17:32 發表
因同妻玩過D朋友,有兩個去咗加拿大,冇得再玩.她近期性肉很強,真怕她出外同陌生男人玩,請大家幫我解決那些問題.
試下响到搵師兄幫手,應該解決到問題

引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-3-5 20:29 發表
6至7人足夠輪你老婆成晚,包佢飽成個星期

Good idea la ......

Let's fcuk !
咁就要同raymond98兄報名先啦...........

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-8 17:20 發表
我最鐘意睇老婆俾人用狗仔式從後插入呢個姿勢  因為我老婆對奶夠大  俾人用狗仔式抽插時對奶會搖黎搖去  加上佢叫床聲又大,視覺同聽覺上都會覺得好刺激
師兄咁就真係要見識下囉..................

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-10 17:48 發表
我都問過老婆,試下係網到俾其他網友睇下我地玩3P既情形,可惜老婆唔肯俾其他唔熟既朋友睇,佢話好醜 好似俾人睇住佢俾人輪姦咁 而且又驚人錄低左再放係網到
師兄介紹亞嫂俾我識,一次生兩次熟咪唔洗怕醜囉,
話唔埋亞嫂俾我現場參觀添呀

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-10-4 16:29 發表
其實好多女人都淫蕩,好像一樣妻,她口說不要,但內心很想要.有次同她歡樂後,她細語在我耳邊說,我時常渴望比其他男人搞,又其時在街見到男人時,下面非常濕很想要,又其中午出外吃飯,下面特別癢很想比男人搞.你知我有時T-B ...
睇黎亞嫂想再次搵食噃..........師兄識做啦

其實亜嫂睇起黎都唔會年紀好大,相信都最多三十鬆d姐,又點會唔啱其他男人口味呢,相信一定好多師兄都好有興趣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。