推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:58 發表
只send一次.......現時pm你的e-mail給我吧.....2:00前
我又要

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:08 發表

我驚睇完之後我會心思思.....最後忍不住call你們
忍不住call我們就一定滿足到,以後都唔駛心思思

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:55 發表

已經開始西痕啦...................
Iris唔通去左止痕
等我幫妳啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:19 發表

這樣吧.......就像以前一樣......你們再次pm你的e-mail....限期明早8:30前.....最後這次機會啦
收到.......已經pm左妳啦
行開一陣就走雞啦......未能先睹為快........真係慘

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:27 發表

13歲咋.............
13歲都已經知道好多野架啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:29 發表

未知呀.....行花市好不好呢
好呀........等我睇下駛唔駛返工先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:30 發表

13歲會不會扯旗嫁?????????
射埋精都得啦........咪住先Iris d底底都可能係佢所為噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:35 發表

唔會是仔仔拿著我條褲仔打飛機掛....應該是老爺喎
可能老爺一直食死貓噃.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:37 發表

我會用手攪你條JJ嫁
妳得兩隻手攪唔晒咁多條JJ噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:39 發表

他一定有份.....有幾次我特意裝他的
Iris咁佢係咪一路索住條底底,一路係度打JJ呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:40 發表

我要上下不停套弄嫁
快d快d........好興奮呀Iris
我想射係妳個口到呀.........Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:46 發表

幾次因為你們攪到我條褲仔都濕晒,,,,回到家當然第一時間換了它,我刻意放在桶邊,然後入房睇電視.....在走廊見到老爺入了廁所很久.....然後我入去睇睇.....見到我條褲仔已經放了入桶內......有幾次還有男人精液在我的 ...
見到咁情況Iris個西會唔會好痕,想有d野插入慰藉一下呢

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 14:50 發表
你會唔會寄比我地呀, 我地一樣製造到比你架喎
x4

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:01 發表

咁你們鐘意胸圍多還是褲仔還是絲襪......還是其它........只選擇一款
褲仔.........呢士通花

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:08 發表

我個patpat好肥.....著t-back會凸晒啲肉出來
patpat有肉先好,推起車黎一定插到啪啪聲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:11 發表

你地女朋友或老婆有冇著過c字褲仔?????????
無呀........咁Iris妳試過c字褲仔未呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:27 發表

想有個菜式問問點樣煮
白汁象拔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:29 發表

石榴雞................有朋友識煮嗎
1.番石榴釀雞翼

A.材料:

番石榴兩個、雞全翼三隻、乾蔥三粒、沙律醬一湯匙。

B.方法:

將雞翼洗乾淨,瀝乾。用小刀將雞翼起骨,但小心不要弄穿雞皮。

用鹽把雞翼醃一會兒。

將番石榴去皮、起核,把肉和核分別切粒。

將乾蔥切粒。

將番石榴粒和乾蔥粒一起放入鑊內炒香,盛起待涼。

將炒香的石榴粒釀入已去骨的雞全翼,然後用牙籤將開口串起封好。

燒熱油鑊,用慢火把雞翼炸至表面微黃色,撈起隔油後放入預熱的焗爐內,用170度焗25分鐘。

將番石榴核粒和沙律醬一起攪勻,放碟邊拌食便可。

C.功效分析:

番石榴含有豐富維他命A、B、C及鈣、磷、鐵等,可預防糖尿病,並可止瀉。其消化酵素則是對抗腸癌的厲害武器。

[台湾菜]石榴雞

加以改良的"石榴雞"是很古老的時候就有的台菜;這個"石榴雞"的形狀像水果的石榴,而石榴的特徵就是裡面有很多的籽,我們叫它"石榴百子"。百子百福是一個吉祥的象徵,所以習慣在喜慶的時候拿來應用。

另外這道菜也不一定要用雞,可以改用牛肉、羊肉,或者你喜歡吃海鮮,可用鮮貝或蝦仁,也可做成素的。

材料:

雞胸肉-----1/2斤

胡蘿蔔-----20片

洋蔥丁-----1/2杯

青椒丁-----1/2杯

芹菜屑-----2湯匙

韭菜------3根

香菇------4個

荸薺------6個

玻璃紙-----15張(五吋正方)

醃雞料:

蛋白------1/2個

醬油------1/2湯匙

糖-------1/2茶匙

太白粉-----1/2湯匙

綜合調味料:

糖-------2茶匙

酒-------1/2湯匙

醋-------1/4茶匙

鹽-------1/4茶匙

醬油------1湯匙

太白粉-----1/2湯匙

胡椒粉、鮮雞晶、麻油 各少許

做法:

1、雞剔骨頭,連皮剁成半吋小塊,用醃雞料拌勻醃20分鐘

2、香菇、荸薺等配料都切丁狀,胡蘿蔔煮熟後也切片

3、韭菜在滾水中燙5秒至軟

4、小碗中調好綜合調味料

5、2杯油燒至8分熱,放下雞肉過油至熟時既可撈出

6、油倒出,僅留2湯匙在鍋中,先炒香洋蔥丁和香菇丁,再放下荸薺、胡蘿蔔和雞肉,大火快炒,淋下綜合調味料炒勻,最後放下青椒丁和芹菜屑即可盛出

7、用裁好的玻璃紙來包紮雞肉料,取1支韭菜紮好封口,全部包好後,用熱油炸30秒既可撈出排盤

備註:

如雞肉已涼後才炸,便要用7分熱的油,中火炸約1分鐘,待內部熟透了才好。

營養成分:

熱量---943卡

蛋白質--75.6公克

脂肪---45.6公克

醣類---63.9公克

..

相關搜索目錄:

唔知啱唔啱呢..........Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:38 發表

不是番石榴呀......不過都好多謝你先
幫唔到妳真係唔好意思

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:48 發表

我都入得厨房出得廳堂上得大床嫁
知道啦.........我都好想上妳張大床架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:45 發表

唔緊要啦.........你都好有心啦
對妳我梗係有心啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:49 發表

Bye........我都差不多啦....今晚超凍.大家記得著多件衫呀...........今晚用我對奶夾實老公先
夾埋我呀唔該

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:53 發表
再次聲明........最遲明早8:30前我就截止發相啦.......要對大家都公平些.........
穩陣d pm多次先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。