推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

33 12
發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:56 發表

你地想我放在這裡大家睇還是想私人SEND給你地
是但啦 兩樣一齊黎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 10:34 發表

我估大家都不會好粗老吧
Iris姐 我地剩糸粗吾會老架

引用:
原帖由 leeleelee2006 於 2010-12-30 09:32 發表
IRIS姐姐,我pm左妳喇,send埋俾我plx~~~~
我都系

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 09:49 發表

你遲了.........昨天我已說截止期是今早8:30分....公平些嫲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 13:22 發表

睇住這張先啦..............今天差不多啦......我又要收工啦.....Bye

morning! iris

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-31 09:39 發表

我驚愈lam你你愈出汁喎
甘米仲正
加多個鮑汁浸菊花添

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-31 09:48 發表

真的會是多水多汁的........這個我真的會保証
勁過 "阿一"

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-31 09:50 發表

我地品嚐時會幫你食埋源源不絕既鮑汁

morning!  Iris , Happy New Year!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 08:41 發表
早晨呀男人......新的一年又開始啦...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 14:49 發表

睇下多唔多人要先啦..............
please

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 09:14 發表

早晨呀....昨日沒有返工...你有冇掛住我呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-7 14:53 發表

睇下還有幾多個男人想要先啦................
me too please

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:53 發表
再次聲明........最遲明早8:30前我就截止發相啦.......要對大家都公平些.........
pm with you

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 11:50 發表

多謝.......下次有機會給你睇下我的乳頭靚不靚

already got your photos, so sexy and make me so hard

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-15 10:03 發表
同樣的.........星期一早上8:30發圖......想要請pm你們的e-mail給我.........記得要有e-mail地址......上次有幾個只說想睇圖片.但就沒有留下address..............17號早上8:30止

already done, please send more sex photos, thnaks !!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-17 10:54 發表

跟著就除洗光自慰.........都有影底相片

your sex photos already got them, so sexy and make me so hard,
very hope can washing with you together :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes:

but if can got your "除光自慰相" 就發達咯 :loveeyes: :loveeyes: :loveeyes:

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:12 發表

之後就選定10個長期男人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-18 11:48 發表

個個我最少都會試一次
Really?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-19 11:03 發表
我 lunch time 才影給你們.最後今天 1:00前按pm左的資料send 相片
pm to you already, thanks

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-1-19 14:38 發表
收唔到呀............
me too

Iris, 我想要又有妹妹又有大波相!

Iris, good morning
your 底褲仔加魚網襪 photos already got it,
so sexy and make me so hard

Dear Iris, already Pm you again, please send your another sexy photos to me, thanks!!!

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。