推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:51 發表

其實你們有冇試過拿別的女人底褲打飛機的???????
我都有試過。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:53 發表

入到.....都有兩三次高潮...但都是不夠
咁就要抽插期間轉多D姿勢。
等你男人可以中途抖一分鐘再黎。
期間又可以再叫佢幫你乃西同指插。呢兩招我都好強。想唔想試下?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:55 發表

我自己都覺得大陣味...但遍遍老爺就好鐘意
冇味就唔鐘意啦。

好啦女人。我走喇。
要餵一餵細佬先

morning iris

哎吔,遲左上黎tim,見到iris頭像對奶真係好正。

哎,呢幾日都唔得閒,返劇屋企只係睇到大家點同iris傾到一地西水。可唔可以send 埋相俾我睇呀。

正!一早就有鮑魚做早餐!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 10:57 發表 我老公都有同我影過......有一次還要我剃晒些陰毛.....射入一個膠盆仔裡.......唔知能否找番相片
早呀!我又要小便相,見到鮑魚微開,滲出尿水加西水,正到爆!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 11:02 發表 果次是剃晒啲西毛的...............他說鐘意好清楚睇到兩片陰唇和陰蒂喎
我都話剃晒好玩啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:00 發表 其實如果我知道我老公對我不忠..........這裡個個網友我都一定會輪流試......還一定會搞一次性愛大集會................
一定要預埋我啦!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:08 發表 我都幾鐘意粉紅色嫁................
我諗你著紫色會sexy D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:17 發表 我每天都有好多分秘物的..............
咁先至做到「拍吱,拍吱」既效果嘛

good morning iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:39 發表

早晨呀......................
死啦,前晚同我女人搞野時,我幻想住同你呀。
尤其係最後同我女人推車時,推到啪啪聲。射左幾多入去呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 10:47 發表

我最鐘意多精液的男人.....最好次次都射滿我的陰道裡
咁都要睇狀態同對手既。
如果係你。一定會灌滿你個妹妹啦

又去左同妹妹傾計?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 11:42 發表
Sorry.......各位.今天較忙.好少回覆.........我又差不多時間走啦................
Bye............啦
咁早走?
記得餵飽妹妹呀。
妹妹唔飽就搵我啦。
我有大把西米露呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-10 11:50 發表
Bye.........,換個新頭像給你們睇住先啦
嘩,可以夾腸仔呀。

good moring iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 11:18 發表

早晨呀.....................
係喎,之前好似問過你有冇36D。
答案係............?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 11:27 發表

差不多啦.......有些胸圍帶D但有些會用E
哈哈。咁都俾我估中。
係唔係用後扣多?
呢Dsize應該冇咩前扣款。

係呢,依幾日有冇凍到唔想做呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-11 12:44 發表

即係唔鐘意就唔回..
正常喎,俾你都會係咁啦。

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-11 12:47 發表

我唔鐘意個D會罵番佢..
可必呢!!
當冇睇過咪算囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。