推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 14:03 發表

當然還有啦.....還用我著過的底褲和胸圍自慰
其實我都有呢個癖好。
去親人地屋企都會摷下人地D洗衣籃。
再加一推幻想。未必一定會自慰。但係個feel都好high。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 14:13 發表

我今天著左這一條.現時還有些少濕,今晚老爺就會當寶一樣
嘩,你真係好多水喎!
可以幫你乃下就好喇。
一玩潮吹我諗你都可以好勁下。一定濕到落腳趾尾

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 14:14 發表

你地些男人都好奇怪
男人有無窮無盡既性幻想。
亦都會用一D方法去增加性幻想。
女人既內衣褲就係其中之一。

係喎,張相鶱銕袧v?
公司廁所?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 14:51 發表

呢兩招我都好鐘意,女上可以見到條女對大法拋上拋落,狗仔一路從後抽插一路伸手去飪鴾j波,而家諗起都硬晒,iris幾時同我試下呀!
yes 女上可以插到好入。同埋視覺刺激都好正。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:25 發表

你好想試?????你報左各未呀
嘩,我又報名先。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:24 發表

當然啦.....因為我們知道男人的JJ在陰道裡磨擦自己哪個位置是最舒服,最容易噴水
係啦,我老婆成日都話要坐上黎。

餵飽iris兵團 報名表
1.renrenlee
2.phowong
3.森巴6號
4.bigbig_hk
5.x豪
6.philips331..........馬高
7.ray2233
8.leo7970
9.freedom50
10. ah_b

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:29 發表

對.....你現時明啦
明白晒。
但係好容易俾佢坐爆。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:45 發表

咁又唔會這麼易
如果狀態唔好。真係好容易咋。
又或者玩得太high,69太耐。再俾佢一坐上黎就好容易俾佢坐爆。
有時都要推開佢。幫佢乃多陣同埋指插一陣先可以再策騎。

可以同你試下喎。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:53 發表

花心佬....
即係去番最頭。
邊個男人唔咸濕。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 15:59 發表

是否真的十個男人九個偷食?
我相信係。
十個男人九個滾。
第十果個仲諗緊。

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-14 16:01 發表
除左女上之外,女下等其他動作就唔可以最快有高潮,最舒服,最易有潮吹
我諗都唔係既。
要睇個女既平時容唔容易噴水。個G點鶱銕蛂C
我女人就要我用黃金二指先得。因為佢個G點要手指彎彎地先摸到。
用細佬去唔到。

可能我短啦

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 16:08 發表
iris咁易濕,應該乜野花式都可以有高潮,唔使淨係女上同狗仔既!
絕對同意,

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:13 發表

我不知你老婆,我開始都無,但第一次及初其都是老公用手指我才會有....後來慢慢就不用手指只是JJ的磨擦就會噴水....其實應該說當嘗試過後就日子有功.....當然女人不能忍...因為女人給男人不斷磨擦到正確位置時.會有好 ...
係呀。我老婆開頭都係咁。
我用手指攪到佢話頂唔順。開頭佢要我停,佢就係忍。
之後我唔俾佢整停我。再開大D佢對腳,再用手指勁插。
之後就有噴水喇。佢依家不知幾鐘意玩。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:17 發表

但其實講緊..潮吹噴出黎既水..根本上就係尿..唔係西水..
可以咁講。但係夠high就得喇。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:21 發表

14/12/10 系三位小朋友
嘩,兩年一個,都幾生得喎。
你老公都好勁呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 16:26 發表

以前就勁....我要走啦.....拜拜男人.........
咁搵多D人去餵你啦。哈哈
遲D再傾啦。886。

早呀,iris.
你同你老公琴晚有兩野。正喎。
佢點出呀?
你幫佢吹出? 定係狗仔式?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:12 發表

早晨,你起身啦
一次是女上男下,一次就是狗仔式
係呀,岩岩起身。
女上完事都好正。我同老婆通常出完都會keep住姿勢一陣。佢會訓落黎攬住我。
因為佢同你一樣。享受一下D熱既精先喎。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:20 發表

Yes 女人好鐘意這種感覺的
跟住等佢慢慢流出黎。佢話好似D溶岩咁喎。
係呢,睇開D咩野四仔呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:29 發表

是呀....感覺好舒服的.
其實我都是在網上免費睇....好少買碟
網上睇有時唔夠過引。不過就勝左多片,幾時睇都得。
四仔就可以飛到去戲肉先睇。哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:35 發表

全部都是老公買....我不好意思入去選碟
咁睇開咩野類?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:42 發表

我怕到時唔知你忍唔住,還是我挑豆你先
嘩,一齊睇,正。
到時一定變party。哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 11:43 發表

日本熟婦或恕婦這類,40歲左右......你呢
你講呢D都都有睇。
都係鐘意睇白虎,剃毛。我覺得冇毛gap gap好正。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。