推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:47 發表

拿.....這就是高手啦
講笑咩........。
係呢,琴晚有冇剃呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:49 發表

未呀...禁鬼凍....
咁又係。

有野做,行開下先。
真係開心可以同iris傾下計。

岩岩番到。
iris咁早收工呀。
追番晒D文。
多謝你呀。收到你隻mail。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 18:30 發表
IRIS妳既新頭象好正、好誘惑、好吸引!個pat pat夠豐滿、夠渾圓,唔怪得妳同妳老公咁鐘意用狗仔式喇!
一定推車推到啪啪聲

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 18:50 發表

師兄你識食諢A推你老婆都推唔少啦?
係呀。我都係用推車做收式

引用:
原帖由 牧童 於 2010-12-16 19:54 發表

點會強迫呀 .... 造愛係雙方面配合先得 ~~ 點可能強迫
同好似要女友或老婆幫你含 ~~ 邊有得迫嫁 ...... 又例如
我喜歡同女性奶西 ...... 有很多女性不能接受 .... 我都冇可
能夾硬嚟 ........  ...
咁又係喎,香港女仔都唔係太接受俾人乃西。
真係要同佢地睇多D四仔。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 08:45 發表

你說對一半....除啪啪聲外....還有吱吱聲....
係喎,尤其係你水多。
真係好聽。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 08:36 發表
早晨......今天還是好凍....各位小心著涼
早呀。
不過今日有野做。未必可以傾咁耐喇。

早呀,iris,有冇收到我d email?
唔見你覆,係唔係我send 唔到?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 09:31 發表

早晨呀.....sorry...好多e-mail...哪個是你的????
咪就係ah_b開頭果個囉。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 13:01 發表

我已打著圈在我的陰戶上..............
有冇放旦旦入去?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 13:03 發表

yes.....褲仔濕左
好想用摩打c幫你乃呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 13:10 發表

已經摸到褲仔濕晒啦
有冇用護墊呀?
我諗都唔夠吸呀。

引用:
原帖由 akirakong 於 2010-12-18 13:11 發表

影低跟住send 黎睇下有幾濕...
我又要呀

今日要返全日?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 13:17 發表

我走啦....Bye............各位
咁快?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-18 13:16 發表

Sorry....剛剛高潮完.........
我未呀

good morning iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:46 發表

早晨.......我等你很久了......
我都掛住你成個weekend呀
今個weekend有朋搞野呀?
我都仲未收到你既e-mail呀 ,只係一開始收到一張相。
不過我知你都好多e-mail要覆。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:47 發表

唔好讚壞我這個肥C9...............
你真係唔算肥喎。

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 10:50 發表

好羨慕師兄可以得到女神的等待
唔好咁啦
大家都係鰫O度傾下計之嘛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:51 發表

是呀....真的好多e-mail未覆....我又不鐘意兩邊走.所以大家最好就是在這網頁裡公開聊天
但係我仲有幾張相未收喎。哈哈。
都係你得閒先啦,都唔知你記唔記得邊個e-mail係我。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:59 發表

sorry 真的唔記得邊個打邊個.......不過如果你們想睇下真人就可以明天晚上......
點解呀?
我要睇呀

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 10:56 發表

我19歲
無師兄你地咁多經驗
睇黎我都要努力博取女神IRIS既歡心
我19歲果陣時仲係處

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。