推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

似曾相識

引用:
原帖由 似曾相識 於 2006-8-14 04:41 發表

你咪詐詐帝好喎
明明係你自己走出o黎回我
你唔想o既o野邊有人逼到你喎
我訓喇,而家你就真係唔好回我喇呀天哥
唔同你講其它無謂野
因乜解究你得咁少錢架
本帖最近評分記錄
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-15 01:35 發表

妳估而家搵食真係好易架
有9 個大洋咁多咪偷笑囉
遲d慢慢就會多d架啦,
妳慌我會靜靜鷄收埋唔出聲咩
想你我視錢財如糞土,又豈會為區區幾個大洋而折腰?
即使要折腰也只會為千千萬萬個大洋而已
本帖最近評分記錄
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-15 06:27 發表

妳有咁多就梗係啦~
我得果幾個就唔係咁講喇
仲有!我有好多好多既話就可以同妳過得好舒服好舒服喎
不過就算冇都唔緊要o既
斷估妳都唔會為左幾個大洋而唔要我掛
衰豬o丫,做咩話我文不對題,惡意灌水呀?
咪以為偷偷地做o左呢d野我唔知喎
等我仲下下填你係精品文章
由此可見你o既心地係唔夠我好o架
所以你話咩當你有好多好多o既話就可以同我過得好舒服好舒服o既謊話係幾無說服力o丫

相關搜索目錄: 精品
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-16 20:49 發表
版主北上未回..你既請求要稍遲先做到

p.s.  好耐無見兩位...別來無羔麻
多謝靚女京子告知

我地好好呀 感謝有心

順祝一切安好,marco仔聰明伶俐
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-17 01:10 發表

妳心地好就唔會比人投訴妳呃錢啦
我都比佢搞到唔係好明試驗呢兩個字係咩意思
不過從而亦都可以明白點解d差人一路叫住d呀婆唔好信有著數,
但係都一直有咁多蠢人不斷咁上當
都話到明係試 ...
你真係抵死
不過我都好唔明囉
真係測試都會咁樣
反而呢條thread唔係測試就好地地
如果我要呃錢就亂咁出post仲好啦
都唔明呢d虛擬o既o野要o黎做乜?
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-17 01:34 發表

閣下以上問題
本論壇正在搵人跟進中.....
請稍候片刻
唔好同我講埋呢d官腔喇
我由01年呢個壇初初設立就o係度
呢幾年一直睇住呢個論壇轉變
呢度早已經變o左唔係以前o既timway
以前果種可以好自由發言,人人平等o既感覺早已蕩然無存
自己o既感覺就只係覺得七國咁亂
呢個就係權力下放o既最大缺點
不過算啦
人生得一知己死而無憾
其實自己咁多年上網最大o既得著就係識到你
呢樣先係千金難買,萬金難求o既

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-17 06:34 發表

有時間用感覺影下相仲好啦傻瓜
我影相係用眼同手o架
感覺影出o黎o既係咪要用"感覺"去"睇"先?
好似國王的新衣咁呀?
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-18 01:12 發表

我唔知道妳係咪用感覺去睇
我自己就會係架
所以我覺得唔正就係唔正
感覺同國王的新衣係兩回事喎
因為我睇妳的新衣係用眼睇,而唔係用感覺囉
我就會貫徹始終咁用對眼睇囉
覺得正唔正係一份感覺
唔關睇o野事個喎
你首先都要用雙眼睇完o野之後再感覺正唔正o架嘛傻瓜
我邊有新衣比你睇喎
一係你比錢我買咪可以比你睇囉

蝴蝶o既相你就睇得多喇,比阿 Mr.Leung 同 Miss Chuk 扮o既蝴蝶你睇o丫

Flash: http://www.fmzrg.com/flashtv/images/lingzu.swf
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-18 05:59 發表

咁妳又好似有d似是而非道理o既
但係就正如當初都未見過妳就覺得妳好
同樣我都唔係用眼睇左先個喎
或者就係因為我唔係用眼睇妳,
所以妳就成日都叫我做傻瓜啦
妳冇新衣比我睇唔緊要
只要妳 ...
比首正野你睇同聽喇

Flash: http://games.whinfo.net.cn/flash/admin/flash/684.swf
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-18 05:59 發表

咁妳又好似有d似是而非道理o既
但係就正如當初都未見過妳就覺得妳好
同樣我都唔係用眼睇左先個喎
或者就係因為我唔係用眼睇妳,
所以妳就成日都叫我做傻瓜啦
妳冇新衣比我睇唔緊要
只要妳 ...
係道理就係道理,咩叫似是而非呀
用眼睇o既係未必o岩o既,反而用心去睇會更加準囉
所以果時我會成日靜靜雞咁睇你寫o既o野
一句說話一個舉動,呢d咁細微o既o野已經可以睇出一個人o既性格
你成日話我一判o左人死罪就會永不超生
咁呢樣我會認o架
好彩你從未比過唔好o既印象我囉,唔係連你都會判埋死罪
本帖最近評分記錄
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-19 03:17 發表

妳果d唔係叫做睇,係叫"裝"先o岩
一句說話就可以咁,咁妳想唔認主觀強都唔得啦
好似係你"裝"我多過我"裝"你囉
知唔知咩叫做見微知著先?
人通常可以好虛偽去假裝自己
但係有時有d好簡單o既舉動同說話係假裝唔o黎o既
如果我係主觀o既話就唔會留意呢d細微動j作先下判斷喇
本帖最近評分記錄
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-19 05:44 發表

呢樣我認架~
如果妳係大大方方o既我使咩裝得咁辛苦先
不過辛苦得黎都有價值o既,
起碼而家o既日子都總算係好甜好開心丫
咁我一向都係好大方o既......對你
如果唔係就一早插盲你雙眼喇
我尋晚發o左一個夢係有你o架
醒o左個感覺原來都會係好甜o架
本帖最近評分記錄
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-15 01:18 發表
試下呢一樣先

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

斷腸夢 許冠傑

原來預覽係唔會顯示部realplayer出黎
等我仲以為唔得添
仲有係一版只可以貼一首歌咋

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
原帖由 天子門生 於 2006-8-20 06:17 發表

唔緊要啦傻豬~
隔離做緊一套大龍鳳呀
好正好正架~
我又唔覺得係一套大龍鳳喎
我剩係有種文化大革命o既感覺
見到成班紅衛兵咋喎
你知d紅衛兵係點o架喇
剩係諗住想造就一股勢力
無自己o既獨立思想
唔識得分辨是非
諗o野唔夠全面
自我中心,自以為是
仲有係唔識得易地而處咁去諗好多問題
人云亦云,盲目附和
處處只以自己o既利益為大前提
歷史亦可以證明o左
文化大革命係對人民一場幾大o既傷害
仲有一句詞語好正o既
就係只許州官放火,不許百姓點燈
以前o既官都可以話有d真係憑住寒窗苦讀咁考取返o黎
但係而家o既"官"好似係無經過任何審核個喎
有無修養,係唔係傻o既都未可知
憑咩認為佢地有高人一等o既評分能力?????????
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
呢d白蓮影極都影唔掂
秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

引用:
比多一張亂"禁"既你睇

秋水共長天一色
落霞與孤鶩齊飛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。