推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-28 09:25 發表
冇去好耐

spa一定係泰國
同意,我都覺得泰國求其找一間Spa,環境都會好好

不過,雞同鴨講囉

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 nelsonstpon 於 2007-10-29 07:41 發表
Spa套餐,最平都600幾,至2000幾都有!
其實,環境算不錯的,就算自己帶條女或者老婆去,都係唔錯的考慮

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-31 18:19 發表

师兄班女系自已比定系要你比呀?果度禁贵,比埋距地果份赤捻死...
呢位師兄,溝女,本來就係高消費架啦

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-31 08:45 發表

內容大概是什麼呢? 收費又如何?
如果帶女去,我會選擇東方魅力香薰按摩(雙鐘208)或者皇室御用香薰按摩(雙鐘268),環境不錯但又無水療套餐咁貴,同埋,都無謂教識條女原來有咁好地方,咁下次自己來,她都會批准!

相關搜索目錄: 香薰 水療 香薰按摩

引用:
原帖由 sunnsea 於 2007-11-2 07:18 發表
我同老婆都去過幾次皇室, 揀香薰按摩, d女仔真係幾後生, d樣重幾得下.....最惨要同老婆一間房......頂!
唔慘,老婆覺得那裡是正正經經的地方,自然會放你下次自己去

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-2 08:12 發表

I won't bring my wife to there..........
哈哈,你愛黎lum女,當然不同考慮啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-2 08:52 發表

咁又有乜建議呢? 請提点一吓!
唔係好明你意思係咩?如果你帶條女去,咪試下香薰推油套餐囉,最好叫個技師按到你條女慾火焚身,仲正!按摩完馬上打砲!

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 sunnsea 於 2007-11-2 10:08 發表

自己上深圳....難d囉!

我总覺得d姐姐仔, 傾得o岩key應該有野玩!!
我早就講過啦,90%都可以講價,問題係人地個價你比唔比得起,或者願唔願意比

引用:
原帖由 mrshek369 於 2007-11-2 16:46 發表
皇室將高質嘅放在SPA, 而所有SPA女號前有个"Q"字母行頭, mean "Queen",能文能武,招呼啲女仕亦都係佢吔!如果各Brother有心机,實有驚喜!
...
無錯無錯,真的驚喜!!

引用:
原帖由 loklok 於 2007-11-3 02:41 發表
聽君一席話,
眼界何其大,
玩得盡心意,
身心兩慲足,
淫而不越位,
撫順嬉玩心,
假日深圳行,
期待與君同。
神州艷聞何其廣,聽一個,說一個,滿天風月互聯播
獵客淫心無比旺,撫她腿,摸她胸,遍地人財兩皆空!

玩,真係要玩得醒目d先!

引用:
原帖由 mrshek369 於 2007-11-3 04:38 發表
Doer brother
你遇乜驚喜,可否分享?

我遇嘅驚喜已發表過!
詳細情況我實在不想說太多,怕影響人家,總之,任何其他場可以發生的任何事情,在這裡一樣可以發生,當然,價值,和值唔值,就自己決定了

總之,唔該,唔好PM我了,唔好以為這裡不說我就會在PM說,這裡說不得的,PM裡面一樣說不得

深圳的正骨最近管得很嚴,不單皇室,就算其他的如瑪雅,鬼鼠機會微了很多

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-26 06:46 發表

咁就唔好犯險喇!
唔係犯險問題,而係技師唔願博,怕被炒,你花多多錢都無用

點都好啦,呢個地方環境係唔錯的,所以經常都會見到好多男女來

我問過d水療技師,很多夫妻或者男女朋友來,不過,她們說更多是香港人過來偷情,貪呢度夠隱閉

另外,由於水療其中一part係泡浴,而沖得涼,男女雙方當然都係脫光的,我問過技師,他們倆個(服務兩個客人)點算:
"咦?咁如果人地有親熱行為,咁你地點?"
"通常我們都識做,會先離開一會兒....反正時間是他們的,他們花了多少我們也沒所謂"
"做完水療,是否很多情侶夫妻都會要求留多一會兒,話休息休息?"
"呵呵,也有的阿.不過,我們的經驗是,很多時候他們泡浴時候已經做了一次!"

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 08:20 發表

是否男女同房同泡.............. 然后技師再提供按摩?
不同套餐包含的服務項目都不同,不過基本上都是:
1. 身體磨砂
2. 玫瑰/牛奶泡浴
3. 香薰推油按摩
4. 紫外光燈
5. 面部護理
6. 熱石
.............等等

如果兩個人去,所有項目都是一起進行的.通常都係先用海鹽磨砂然後浸,浸完做其他的

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-27 08:40 發表

她們也說得對, 這正是偷情男女極佳的節目...........
好多人,同老婆去只會撿68個鐘的中式按摩項目,呢d豪華野就只會同情婦嘆!

貴是貴了點,但我覺得水療那裡真是個減壓的好地方;反而我沒有嘗試過其他的樓層按摩

最近都去過幾次,每次都很舒服

我覺得,最重要係同水療樓層的經理打好關係,我現在每次都係去之前一日call相熟經理,幫我book好房間,安排好技師,不用太直接但可以稍微講一下自己的要求,我通常會用"熱情一點的服務,開放一點,可以讓我盡情放鬆舒緩"之類的要求

唔介意花多少少,給一點點耐心,一定會有愉快的水療經驗

昨晚同件香港學生妹去呢度,學生妹未見識過呢d豪華場面,整晚high到震!呢度係偷食玩徵友女的好地方!!

引用:
原帖由 c0179614 於 2008-1-6 03:43 發表

Wha tis "Yue Style"?

How much is it?

How about compare with "Water Cube" sn?
皇室的推油按摩大概200幾

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-5 12:17 發表

You are a "high hand"!
最近同個玩line識的學生妹上去玩,兩個人都點了890的水療套餐,妹妹仔見到咁靚環境好開心.

首先,一到步,當然同個妹妹在水療房間內的私人沖涼房內來個鴛鴦浴,woo............好甜蜜!

跟住技師入來,先開始磨砂,我脫淨網狀紙內褲,望望妹妹仔亦大方跟我一樣,可能覺得這裡的規矩吧,哈哈!!

大概10分鐘的磨砂後,下一個項目是泡浴,我跟兩個技師說:你們先出去吧,我們泡好了叫你們

兩個技師非常識做,馬上笑笑口出去了!

我當然馬上走過去抱著妹妹仔,大家脫得清光,22歲的她,身材皮膚真的很好,而且是香港少女少有的D Cup

我和她擁抱著進入按摩浴池,愛撫著泡了幾分鐘,熱情如火了,我問她:有沒有在水裡面做過,她紅著臉說沒有..........................

之後....................再之後.............私人野,唔講!

跟著,按button通知外面的技師,可以入來開始香薰推油按摩

同樣是大家只穿紙內褲,技師開始非常溫柔的按摩,我最享受的時間

我細細聲同個技師說:那個不是我女朋友或者老婆,只是關係很好的朋友

技師很驚奇:是嗎?

我:是的,剛才........我們當然很開心,現在呢,我們大家都不用管大家的

當然,對於技師來說,房間裡面有自己的同事,當然甚麼都不可能做,我這樣說,只是故意營造一種曖昧的氣氛,這樣子,按摩的親密程度,可以好一點,但當然不可能成條野拿出來玩啦

相關搜索目錄: 香薰 水療
本帖最近評分記錄
  • JM168 體力 +8 精品文章 2008-1-14 17:30
  • JM168 威望 +8 精品文章 2008-1-14 17:30

那個妹妹仔,和我,都各自自己的男女朋友,所以說,這裡果然係偷情的好地方

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 09:29 發表

加埋自己成千八銀扑埋野,如果係鐘意個女仔就冇所謂啦,喺正骨場扑野確係又爽又激呀~

不過嗰道格音麻麻,叫床大聲些少門外同格離左右係會聽到0架。
在香港,扑個陀地伴唱/小姐好少少都要1500,而我呢個係某大學的翻譯系學生,質素唔錯個隻

至於鍾意唔鍾意,帶得去玩一定有feel,唔一定要一生一世(呢個世界邊有?)先算掛?

至於隔音...........隔黎做乜?聽到??最好就聽到!扑到條女叫到大大聲比人聽到,你唔覺得好過癮架咩?如果同個技師搞就話唔比得人知,我扑自己條女真係天公地道

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-1-14 10:21 發表

我性格比較低調,就算同我女朋友開房我都吾想佢叫床聲太大畀其他人聽到,我覺得吾好意思,話晒都係公衆場所呀嘛。
我試過有次在某邪骨場,扑緊之際,突然有另一個技師唔小心撞左入黎,我停下來,呆一呆,然後笑笑口問:係咪想一起玩?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-15 03:10 發表

This is what I have dreamed of with a local USB......... thanks for your "guidance" and sharing!
溝USB??祝你早日成功,記得報告啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。