推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Beijing Trip

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-11-3 05:25 發表
原來Doer兄還有北京的Agent!只可惜我每次去都會住在一廳多房的服務式公寓,與其他同事共住一室,不能消受此服務
但我想說,如果大家係係咁咦call下人地,結果又係唔玩,咁不如乾脆唔好call

我這位北京朋友其實好好人,我上次去北京,我無找他要女,反而我們兩條友去了歌廳飲野;北京有些好平民化的歌廳,去到一樣有房開,有K唱,有啤酒飲,有女撿;埋單,房錢連啤酒都係180人仔,另外每條女小費只係100仲要鬼咁開心,當然,女的質素唔會高但如果同朋友去玩下唱下歌就好開心!

但呢位朋友,有點失望同我講,"吳先生,幾乎90%你的朋友,都是只來一次電話,說夜一點要,結果,電話都不接",他不是介意沒有生意,而是,覺得我介紹的人都是玩玩而已

唔好PM我,同上海周小姐唔同,呢位北京的agent是我朋友,這樣的話,我無興趣給電話了

相關搜索目錄: 啤酒
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 Mr.big 於 2008-11-3 06:46 發表
My friends in Beijin use to share a call-gal, they call her 高手.

What makes her deserves the title?

She is the only call-girl in BJ who licks you ass passionately, and she is willing to do gang ...
哈哈,其實有錢,情調好,態度好的話,個個女都有機會肯做

我唔會PM你,我會視之為一個"有人做到過,自己也可以努力做到"的目標!!自己去發掘

引用:
原帖由 Mr.big 於 2008-11-3 07:35 發表

I forgot one most important information...

1K per deal, no rush, cheap enough?
good price!!!

引用:
原帖由 eys 於 2008-11-3 08:12 發表

非常理解Doer兄所講情況。你係呢度都講左好多次,真係需要先好CALL人。D人成日係唔係都CALL,完全唔理人感受或處境。
仲有,老兄真係一個有心人,D友仔係唔係都開題目要料,從來都唔自己睇睇先再問,好似伸手就 ...
Thank you very much!!!

引用:
原帖由 maskman2123 於 2008-11-4 07:15 發表
Brother Doer, I think i have misled you.  I was too rush and did not call your friend at all. So it should not be a disturbance to him. But I fully understand that some times you will be annoyed espec ...
Thanks!!!

引用:
原帖由 pwong 於 2008-11-8 10:49 發表
Understand the frustration of Mr. Doer's friend. On digging up old threads of Mr. Doer, your good intention & sharing is much appreciated.
I'll have a business trip to BJ shortly & schedule will be t ...
sunny massage and fong fong should be ok

one thing to bear in mind, hotels in BJ are more cautious after Olympic. Security may not allow girl to go to guest room after midnight. last time it happened to me, even I went downstair to pick the girl, the security did not allow me to do so, finally I could only let the girl go.

In Beijing, this is a good bargain already.

600........其實找芳芳的都可以,但好睇彩數,有些真係僅僅放得入口

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。