推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

我都好想成日有時間上去,可惜無

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-1 06:52 PM 發表
各位大哥好,我是新來的,請多多指教
我都去了好運來一排,唔知有冇大哥試過入咗房(我想有半個鐘到啦),要你換房話要俾個要過夜旣客喺你間房瞓,然後換你去樓下嗰間吉祥房,哪間房 ...
咁真係好撚過分!唔係咁做生意下話?因為滿足一個客而得罪另外一個客?邊個咁撚大哥阿?

今晚第三次飲檸樂,越飲越好味!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 05:32 AM 發表
唔係馬???!!! 早了半粒鐘????

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務
才是客似雲來的重要因素!

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
totally agree!!!

建議日後如果再有同樣事情發生,當事人一定應該立即投訴阿!大佬!黑社會啊?鍾意點就點!咁撚串以後咪唔幫襯!呢d仆街野唔可以縱容架!!

自毀長城

其實我地個個都覺得GFS好,個個都係fans,就係因為咁,愛之深,責之切,見到一間好的場,居然在服務方面因為個老闆而犯錯誤,對於一間好的場,實在唔扺.如果係第二間我地唔緊張的場,我地講黎都曬氣

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-3 06:16 PM 發表
聽咗咁多大哥既回應,搞到我都唔知重去唔去GFS好。
唔知再去時佢地會唔會知道我post咗之前果編嘢呢?大家有冇試過post咗文佢地又知道係你地出詐你型呢?
我覺得同 ...
車!黑社會咩?俾說話我聽?詐我型?她們想唔做我生意咩?
又試下真係係咁易被我覺得你有些少串串地?睇下我仲幫唔幫襯你?
我成日都講,在香港,消費者係大曬架!
我都有時候會post d投訴同批評,她們當然知道我係邊個啦!
嘩!大佬,我想你好我先俾意見詐!

我地呢班人係越鬧越去,越去越鬧!

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-5 01:45 AM 發表

行為十足十 !

非常之八婆!

國慶中秋過後,昨晚飲返杯檸七,開始又一個星期的博殺!爽!
不得不提,檸七的骨技指數不斷提升,鬆曬!

Messenger我send了email給你

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-10 03:48 PM 發表
收到! 謝謝!

你就好啦!
很羨慕呀!

失禮曬啦!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-12 05:09 PM 發表
我係話...

我地唔駛再著果D難登大雅之堂的白色底褲了!

佢地依家已經換晒美觀得多的花褲子了!  
昨晚試穿了,不錯啊!!抵讚!

信兄試了新來的易呢焚沒有?(昨晚試了,真係好易焚)

講真,真係講真個句........呢類骨場,邊度有所謂後生靚女的?............尤其是那些去開大陸,玩慣靚妹仔的朋友,你在香港骨場找這類技師,唔可以話無,但一定係大海撈針

在香港骨場,我最主要係要求地方乾淨清潔,員工和技師有禮貌,有心機,在可以選擇的情況下找個比較年輕點招呼好點的,已經ok了

後生靚女嗎?Messenger一定好明白我的定義係乜!

相關搜索目錄: 清潔

真係唔知仲有無機會見到Theresa....

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-27 03:16 PM 發表
貓兄: 謝謝你安慰我!

其實我係GFS沒有什麼特權,亦不需要什麼特別優惠,我不是遲到90分鐘喎! 我係預早打去問定技師的時間,難道我你樓下才可電卜?

但如果你曾經當糧期尾或月底時,或者佢 ...
信兄,有無發覺我呢輪少左出現?原因好簡單,有次我上到去,竟然被人當我係第一次去!!問長問短,又問我去邊間玩開!當我第一日dup骨咩!

呢間我已經放了入雪房!

引用:
原帖由 威廉泰爾2 於 2006-12-28 03:03 AM 發表
好運來我知係邊度,因為剛在的以前工作地方對面,見佢地成日落街燒金銀衣紙。

不問蒼生問鬼神。如果對客好 D ,唔駛日拜夜拜。

我地作為骨場中人,亦知他們難處,又怕中蛇又怕冇客,又要 ( 襟 ) 女,免 D 女 ...
絕對同意!麻甩佬貪舒服想dup骨,要的絕對唔單單係肉體上的舒暢,唔係話有條女dup得就得架!

骨場中人同任何行業的消費者一樣,都注重顧客服務,搞得掂顧客個腦,比搞得掂他的身體更重要!正如餐廳唔可以以為d野好食就得!

Anyway,呢間一度極度喜愛的場,現在已經放棄,短時間內revisit的機會甚微

引用:
原帖由 jasonman70 於 2006-12-28 04:04 AM 發表
GFS管理層諗嘅野我地又真係諗極都唔會明架! 好似個價錢兩星期一小改, 三星期一大改都已經諗唔明啦! 我地又從來冇話過佢地貴, 佢地都無啦啦改完又改, 改完又改, 改完又改...............!
咪就係囉,去dup骨的人,唉,唔係講乜,你服務招呼得好的話,貴20蚊,50蚊,100蚊又如何?你係值的話,客人自然會俾,你的服務無水準,收三舊我都唔去!

陰公,曾幾何時,呢個場係我休息減壓舒緩的好地方

呢間場已經幾個月無去,之前有點失望
特價SMS係有d用,呢幾日上左去兩次,叫做重遊舊地,下次希望有機會見到老朋友啦

呢間場,真係今時唔同往日

昨晚試了88,感覺唔錯,恨用心的按摩,力度很適合我

其實,我覺得GFS由始至今唯一一樣都咁值得讚的,是locker的服務態度

真搞笑,咁大間場,竟然無野叻,叻個locker!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-17 09:03 發表

同意! locker的服務水準一直都維持良好水平!

夜班主任服務如何?
現在夜班一個女主任,ok啦,個人都幾爽,有個句講個句

引用:
原帖由 messenger 於 2007-10-3 10:17 發表
各位骨友好!!!                                           .
信兄,好久不見!!!光彩如昔嗎?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-10-29 05:37 發表

你好Doer兄!

近排作出了某些放棄而作轉變
原來更有得著

如舊繼續有上GFS
何日會與你再遇見呢?
"近排作出了某些放棄而作轉變"........好禪播!

我都想呢兩日上去,會唔會約到?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-10-31 00:36 發表
都係果句: 邪不能勝正!

不如講下新到技師啦!

你不妨試試易漆、查查、休休易、休休酒

昨晚上去見上下兩排LOCKERS都幾乎無晒鎖匙
咁旺場唔通因為恆指上到三萬一千幾點?
我昨晚11點幾上去,還好不是太多人

主任介紹了路發(噢,想起已經離去的發路.....),嘩!呢位技師,試過後,發覺只能夠用一個字形容.......噢,未試過的話,我又唔想講住

總之要試啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。