推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

45 12
發新話題

上海上門按摩好爽記

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-2 21:34 發表

小婷有個小周  可愛豐滿型  肉地唔錯   dup得認真又幾開放  要再多D就自己落嘴頭囉
明天會去上海,希望試到!!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-7 03:50 發表

佢仲有個小張(唔係c hing你以前鍾意哥個 ), 聽講唔錯, 本來我下禮拜去要試, 不如c hing你試埋話我知ㄚ?  
又得!

引用:
原帖由 yale 於 2008-10-7 13:26 發表
Tried Anan girls a few times. Girls quality seems not as good as before.
I'm willing to pay a higher price but quality has to be good. Who else can I call apart from Anan.
I'll go to Shanghai on 13 ...
今天剛到上海,本來也打算找上門按摩試老江湖兄新介紹,但相熟agent Tony的partner周小姐卻介紹有上海本地女學生,19歲,收費1500過夜,考慮過後決定對自己好點,現在等待女女中

回頭給大家報告!!

昨晚剛剛從上海回來,今次結果我沒有試上門按摩,改為找了Agent試上海本地學生妹

工作好忙,我會抽時間另外post報告

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-10 04:03 發表

hope to read your report soon.How is it by the way? Excellent/good/average/bad?
good!!

I seldom use the word "excellent",用錢買回來的sex,excellent得去邊?

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-10 08:18 發表
試過幾劑上門按摩唔使俾extra買番黎既sex, 都有一兩次幾excellent~
咪係囉,男人,可以憑自己的口才魅力技巧.........得到不是用錢買回來的sex,這種感覺就真係excellent!!

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-31 18:03 發表
agent小婷將旗下3名紅牌骨女D身材影左相黎show quali, 其中兩名我試過, 係幾唔錯, 又分享下俾大家睇睇:

A. 小麗 (紅裙)
未試過, 小婷sell我呢個話溫柔又活潑開朗, 20歲靚女, 166, 按摩認真, 學過專業腎療, 保證 ...
嘩!!出動到照片,證明小婷真係好識做生意,我下次都要試試!!

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-11-8 04:22 發表

money talks, pal~
agree!!! 從來不喜歡勉強強逼人,只喜歡用錢引誘人,對嗎?明明唔制,卻抵受不了金錢誘惑而願意,不是挺過癮嗎?

從來唔信有野買唔到

引用:
原帖由 TaiChiSword 於 2008-11-8 23:20 發表
Well, maybe I should have explored that possibility !!

Anyway, the second night, I tried 小麗 , as I was due to fly out early in the next morning, so local college girl for overnight was out of que ...
Yes, if I were you, I will try 1000 first, at least give a try,

I love Shanghai!!!!!!!!!

引用:
原帖由 heehaa 於 2008-11-16 11:41 發表
Hi yale,
How much you paid in total for a hj in 都市Legend?  Thought it'd be very expensive considering its location.
depends on what time, the expense is around 700-900 over there.

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-11-19 11:37 發表

1#927450292  Ms 歐陽
利害利害!!!真是國內風月版的黃大仙!!!

very nice to have a hj masseur serving the whole night

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-11-22 13:15 發表

haha! hj thru out the whole night would dry you up! i believe most of c hing would "up-grade" to full service like i did~  
yes, haha!!! me too....

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-22 15:03 發表
bro doer
本來想行去酒吧街嗰頭,但出面落雨凍冰冰都係決定放棄啦.如果長沙都有咁多上海嘅connection就好啦
我覺得長沙找女女比上海更方便吧,地方不大而且集中,解放路步行街附近好熱鬧吧!

引用:
原帖由 par3 於 2008-11-22 16:20 發表

really, what is the price range and does it looks like 蓮花路 in zh? depends on my schedule tmmr, i may try to look look if having chance
長沙好多洗浴中心,價錢都係300-500左右,玩咩都有
長沙的酒吧,都集中在解放路步行街附近,一個人去的話,好容易就有女女埋身,呢排,我覺得500-600可以交易

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-25 09:48 發表

then which pub you would recommend from there?
not specified, try your luck

引用:
原帖由 King+Cantona 於 2008-11-28 07:36 發表

Which hotel is a nice choice in Changsha? I've never been there before.
Sheraton Hotel la, very good breakfast.

Usually I go there for business, my company booked it for me at around rmb 600 per night

引用:
原帖由 bb1218 於 2008-12-4 04:18 發表
去了北京三天, 很多應酬.....只有一晚可以試老江湖兄的推介 (Sunny Massage 上門的)

消费 : RMB$350 (Only 60 minutes) 含車费
服務: 6/10
BG: 6/10, 中女 (30多), 又係好趕

如求一出, 可試!
其實可以再試,Sunny Massage有唔少後生女的
Sunny Massage的服務不錯的,會記得你電話號碼,下次連絡會認得

引用:
原帖由 bb1218 於 2008-12-4 09:58 發表
有要求後生的, 但都是來了個中女, 後來問BG why?

BG 說後生女怕去飯店, 由其是大飯店, 怕有人查問.

不知是真是假.........
哈哈,咁都仲唔知真定假?

你馬上叫她走,話唔喜歡寧願唔做,馬上就知道真假

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。