推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

親身經歷~~~新疆之旅 Part One

本主題被作者加入到個人文集中
不錯的分享,幾好睇!多謝!!

認為女人唔應該爛口,這已經是一種性別歧視。

希望女人平日表現斯文大放賢良淑德,但上到床就要求開放玩得含吹瀨啜.......五千年的傳統看法,真的到今天也無法改變?

38姐,支持你繼續爛口,麻甩佬可以大方爛口,你們也應該有權的

引用:
原帖由 38 於 2008-3-25 01:54 發表

雖然我在香港也有男人, 只是想試下不同的男人喔, 人一世物一世, 反正遇上左啦, 吾上好對不住自己架嗎, ......
其實大陸男人都可以好乾淨企理,有錢的那些,絕對比香港男人更有能力照顧你一世!不過聽講性技巧方面,尤其係北方男人就比較缺乏,估計係色情影片資訊方面始終無香港咁豐富,學得比較慢

小弟當年1992年第一次去新疆,在烏魯木齊,吐魯藩,火焰山都去過了,最遠還去過喀什,那裡已經差不多是邊境了.

最近幾年,因為工作關係,經常去烏魯木齊,今天的Urumqi,根本就是個國際城市了,5 star hotel, Starbuck等甚麼都有

其實,新疆是一個很廣闊的地方,如果你是去新疆首府烏魯木齊,那你會發現根本就是個漢人地方,漢人佔了70%人口,情形就和西藏拉薩一樣 (小弟去年都去過拉薩,那裡的四川人就比西藏人多,哈哈,還可以找到按摩地方,有HJ服務) 但如果你離開烏魯木齊再往西行,就越來越多樣子像外國人的了,當中有很多不單是維吾爾族人(其實維族人個樣唔算好外國),更有哈薩克族人,成個中東人樣

中國的鐵路,最遠只去到烏魯木齊,如果你要去再遠的地方譬如阿克蘇或者喀什,就只可以坐旅遊巴,當年從烏魯木齊坐旅遊巴去喀什,要三日兩夜,中途停一些沙漠邊上的簡陋旅館,好辛苦,不過好開心!

小弟的公司做高級時裝,現在開店已經開到烏魯木齊了,當地有些有錢人,開了礦賺了錢,有錢過我地好多

38姐,你去烏魯木齊嗎,住那兒?是否紅山附近?有沒有順道去天山?

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 38 於 2008-3-26 05:43 發表

你吾好以為我好勁, 要去見一個甘遠的男人, 我都考慮左好耐, 只不過可能那時候我正好真係覺得香港生活壓力好大, 又悶, 生活左甘耐都好似無咩放縱過, 才一時沖動, 死就死啦,當係放下自己大假,放鬆下啦, 而家你 ...
"Seize the day , make your life extraordinary!" Dead Poet Society

引用:
原帖由 38 於 2008-3-26 19:17 發表

我都吾知係咩
38姐好野!你香港條仔更好野!新世代新人類也!!

引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-3-27 03:45 發表
就算我本身好愛我 fiance, 但有時都不自覺的諗返以前嘅男人, 係冇得避免. 正如你哋男人可以多情, 但女人何防唔想專一, 只係...當之前遇上某人且令你唔能夠忘懷, 咁......唯有怨...timing 唔啱. ...
好同意!大把男人週末假期專登上深圳東莞找二奶女朋友,我自己在深圳上海北京都有件sex partner,好正常又好平常;當然,我佩服38姊姊是因為她和男友竟然可以講埋出來仲大家接受!勁!!

引用:
原帖由 38 於 2008-3-28 12:57 發表
哇~~~終於一口氣回哂啦, 比你地睇下新疆佬既屋企啦, 都幾好架, 我都好想有甘大間房呀~~
哈哈!新疆售樓示範單位播!38姐你可以去新疆搞房地產!!

相關搜索目錄: 房地產

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。