推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

新紫荊泉-好久沒去,久別兩訪

新紫荊泉-好久沒去,久別兩訪

好久沒去過,仍然是1800消費,不過最近去的兩次,還是覺得,很值得。

Michael仍在,還記得我,招呼非常好,老友見面的感覺。

最近只去了兩次,別問我有誰有誰好,我沒有機會試過曬。

一個陀地阿蝶約22-23歲,一個重慶的半陀北阿儀21歲(很流利的港式廣東話),兩個都係樣靚身材好,阿蝶我給90分,阿儀我給85分,詳細不講,嫌貴的話唔需要講,消費得起的話,一定值,信我。

來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 webhunter 於 2008-7-13 04:42 發表

原來Michael仍在, 兩個女女手骨如何呢?

BTW, 係咪仲有得上樓上?
係阿,Michael仍然在,至於手骨,哈哈,唔好意思,去呢間呢,就實在無乜留意!

仍然可以選擇上樓上,不過我就未上過。

引用:
原帖由 public59 於 2008-7-14 02:06 發表
C Hing, 多年前上樓要$2500, 現在價位要多少?
我未試過上樓,所以不知道,不好意思

引用:
原帖由 doggie69 於 2008-7-14 04:02 發表

雖然小弟很久已沒去, 因心儀的囡囡離開了! 但此場真的物有所值!  若有過開大海的, 相近的消費但可免除舟車勞動, 實為支持本土消費不錯的選擇!
其實,現在無論過大海還是返大陸,如果想找高質素一點的女開大,價錢一d都唔平
1800呢個價錢,其實很值得香港玩家們支持,呢兩次落去,其實生意都算唔錯,我介紹的兩位相當旺鐘,唔book唔會容易試到.

引用:
原帖由 easylover 於 2008-7-14 06:19 發表

YES

2 girls for about 1600
得個半鐘,仲要分兩個,一正一邪的話,邪個part會到喉唔到肺,無左part 1的交流, part 2亦無咁enjoy,我唔會因此而計較那200蚊

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-7-14 08:07 發表

kobe sauna?
尖東中港城那間?
不是關了好幾年嗎?
哈哈,你說的那間,係濤金泉,關了大概三年了

同集團的新紫荊泉位於九龍富豪酒店地庫,打電話去Regal Kowloon Hotel可以叫operator幫你駁過去做booking

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 peterau200609 於 2008-7-14 09:11 發表
心思思, 有機會一定去試一試.  師兄, 請問有冇中午十二點場?
我之前試過有一次係中午十二點幾去,時間太早只得幾個北妹,不過都ok

如果真係想早去又試到好野,建議要早一日打電話去預約

引用:
原帖由 public59 於 2008-7-15 01:30 發表

Totally agreed. I不論正邪, I love 2 parts serviced by only one girl.

Yes, it is good experience, it costed me $2.5K 4 years ago at Kobe, and $2.6 at 濤金泉.
小弟都係濤金泉仲收緊2.6k的年代(唔係上房,只係按摩房)開始去,後來,桑拿就開始要減價,香港夜場步入低調的年代,大家開始北望

引用:
原帖由 hardrock 於 2008-7-15 13:08 發表
Thank you Doer for the report.  I useed to go there.  Have not been there for a long time.  May be time to go again.  Can I call to book a room even if they don't know me?
of course you can.

引用:
原帖由 shin88 於 2008-7-15 15:18 發表
Thanks for the report ar

請問她們返什麼更呀?
I don't know much but I think as long as you call to book then it will be ok

引用:
原帖由 peoplear 於 2008-9-22 13:30 發表
我去過三次新紫荊泉, 因沒有book, 次次都話要等個半鐘, 經理提出我下次先電book,,,, 想問問:
1. 如果打電話book房, 去到要不要再等囡囡? 因好似成日都好多客咁!!
2. 我睇完以上各師兄的回覆, 不明是不是 part 2 可 ...
一個好簡單的建議:去邊度都好,想mark好技師一定要做booking,唔係根本我都無辦法

你做左booking去到通常唔會有問題,要你等你可以鬧,你唔做booking無人幫到你

唔只part 2,成part都可以上房間,不過我未試過,但呢個問題你同樣可以booking時問Michael

好簡單的問題,打電話去咪一清二楚囉...........唉...........香港人...

引用:
原帖由 cateatfish 於 2008-8-18 18:05 發表
seems that you are a good spender who knows well how to spend. Is sauna your favourite activity? Any other "interesting" activity you love to recently?
thanks, it is not the sauna thing that interest, it is women, beautiful women. Wherever, however.

引用:
原帖由 cool03 於 2008-9-17 18:57 發表

Tks Doer,
I just tried the local girl you've mentioned.
Super w/great satisfication.  My rating is 95 marks.
Top class.

Any news from Queen's Spa recently???
...
Queen's Spa?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 peoplear 於 2008-9-23 14:37 發表
師兄們, 可否給我booking電話number? 多謝!!!
你去check九龍富豪酒店個電話啦,如果連呢個都唔識check..............

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Lsquare 於 2008-10-29 07:50 發表
Wah, 3 visit in 1 month, at last $5400, you are so rich.
唔需要好有錢,呢排唔損手的,已經賺左!

引用:
原帖由 Newnam 於 2008-12-26 10:57 發表

請問第一次到這個場,要注意乜野呢(例如叫一個 BG好,還是兩個?做三鐘好,還是兩鐘便夠?)

價錢分幾多等級?
謝謝!
第一次去,叫一個BG啦,好好多,無咁趕;一般去呢間都係兩個鐘(即一小時三十分鐘),以服務黎講,時間應該足夠,如果你真的很想加鐘,哈哈,看來你已經沉船!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。