推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

我去過凱盟好多次了,Coco彤彤都試過,感覺上彤彤力度都唔算太大

聽講彤彤最近學埋做水療

相關搜索目錄: 水療
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

凱盟我都經常去,因為我在TST上班,間中蛇過去好方便

呢間場如果唔打定電話去book,臨時去無房的機會相當大

去呢間場,唔好想太多有關VAS比較好,因為真係唔係呢種類型

樓上呢位朋友!!

引用:
原帖由 anyone199999 於 2008-11-8 14:30 發表
thx!! Doer 兄
好欣賞你!!!

引用:
原帖由 angushui 於 2008-11-8 22:45 發表
in this sort of massage place, do you guys keep the trouser on?? or take it off too and just keep the underwear??
like any other sauna, they will provide disposable underwear.

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-10 06:47 發表

諗起都High High 地...不過我沒試...有機會立即試~~~
哈哈,紙底褲有咩咁high,你係咪想多左?

今日剛剛去了做Spa,$498,今日試了新來的小玉,無論磨砂還是按摩都非常專業的,讓我好好享受!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 siutsz 於 2008-11-27 11:26 發表
Thanks brother connector.
But will bg provide 按摩 during 浸大木桶浴 and 磨沙 ? thanks
浸大木桶無磨沙,而且沖涼房地方小,好難活動
磨沙的時候其實都會按下,但一般磨砂不會太耐,磨沙用的材料會有少少刺激成分,皮膚敏感的人不要試,而且也因此不能磨太久

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。