推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

係喎!聽日轉更表啦喎!!!

轉更表?唔係呀化…

不過呢… 如果akina姐姐做630 o既話,咁我又好支持呀!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-2-26 00:02 發表
E!tama仔!
遊完埠返黎喇!
都話係探人咯…
引用:
原帖由 manhattanpotion 於 2007-2-26 00:07 發表
tama仔好耐冇見喇喎~ 有冇買野比我地呀
有!咦?我買果d野呢?

唔見左呀!
引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-26 00:04 發表
喂!! 拜年呀!!!!!
係喎… 唔記得左…

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2007-2-26 06:59 發表

而且一早就訪問陳嘉銘!
好野!ada姐姐回來了!

龔大哥,真係做訪問架?訪問陳嘉銘d咩呀?講左乜架?

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-26 10:59 發表

多謝兩位嘅解答
甘得人驚我地呢邊無得睇,可唔可以舉個例??
白粉報乜都寫,連車禍、意外都大大隻字寫出黎… 仲最鐘意整d圖片畫架車點撞埋去之類o既野,所以睇得多對身體唔好、荼毒身心咯…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-26 12:32 發表
白粉報成日d波tip都輸!!
佢做燈一流!!
原來最衰係呢樣…

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-2-26 12:58 發表

今日(26/2)午間新聞係方東昇 (大家可以食東星班做午餐)
你掛住食,你食左lunch未呀?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-2-26 13:15 發表

食左午餐(公司開年飯), 真係有東星班食

我估六點半新聞係周嘉儀或郭詠琴做

我估晚間新聞係方健儀
真係有東星班食啊?正啊!係咪老闆自己請呀?幾多圍呀?

周嘉儀做630?機會少d喎…

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-2-26 13:23 發表

話明開工飯, 一定老板請

跑馬都有爆冷, 點解周嘉儀做不到630?

如果不比周嘉儀坐正630, 佢隨時過檔, 因為佢覺得發展機會不大, 何況方姐姐已經可以報到晚間同午間新聞
咁又係… 不過我始終覺得嘉儀唔係咁適合做630,i mean無做630果種感覺…

點講呢… 呀!就好似方東昇咁,佢最適合做gmhk,返而做晚間、630又好似唔係咁match…

應該係話風格啦,大約係咁lor...

# 以上係個人意見~

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-26 14:11 發表
pro ge anchor 係咩時段最top!!
Ellen Jolly 又cable 早晨 又深夜直播室!!
又唔見唔match
唔可以話風格!!!
咁應該點講呀? 我諗唔到點形容,總之就係好似方東昇咁樣lor...

引用:
原帖由 tachiban 於 2007-2-26 19:16 發表
一至五

香港早晨
黃家俊+龔偉怡

午間新聞
方東昇

630新聞
李臻+吳雪文+伍家謙

晚間新聞
周嘉儀+郭子龍/馮堅成<<<方健儀都唔出奇

-------------------------------
六,日
香港早晨
...
點呀靚仔大哥,你都支持方健儀呢~?

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-27 14:00 發表

佢做香港早晨果幾日同ADA仔笑到X熟X頭甘
X熟X頭?咩黎架…

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-27 17:38 發表
你真定假唔知呀......
真架,只係見到咁多個x覺得有d搞笑o者…

有無人可以答下我,"X熟X頭" 咩黎架?

引用:
原帖由 faka51390 於 2007-2-27 20:36 發表
尋晚晚間係方健儀, 如果今晚都係, 我諗得一個原因

係星期日根本重係 follow 上月更表, 但因為家俊要做星期一早晨
所以要由方健儀做埋
我都係咁諗,因為家俊要返早嘛,所以咪揾akina姐姐頂上lor...

引用:
原帖由 faka51390 於 2007-2-27 21:15 發表

而且有前科啦, 上年十月又係家俊做六日晚間, 但十一月做早晨
之前個晚都係咁 .. 不過個陣係邊個替就唔記得啦 ..

有啲期待六日更表出場, 唔知 630 邊個呢 ..

話時話, 有冇人覺得二月嘅 ...
唉,新聞部人事有d亂嘛… 連做左gmhk咁耐o既ada姐姐都休息,唔亂就假lor...

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-27 23:58 發表

怕俾ADA仔見度,費事講到甘揚
呢句野係咪唔見得人架?

pm pm~

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 00:27 發表

PM係乜,要請教你添
史浩克大哥講左俾你聽啦,所以叫你 "pm到cy418721" o者係 "發論壇短訊息俾cy418721",就係咁簡單~

快d pm我,話我知xxxx點解啦!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-2-28 19:54 發表

佢有邊日唔壞姐,少尉大哥你太睇小呢號人物啦
你又亂up啦…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。