推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

46 12
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 boaztin 於 2007-3-11 17:52 發表

最好唔好幫親呀何????
呢個當然…

我突然間想睇返華姐蝦碌果段片…

唔知唔大哥仲有無keep住呢?

引用:
原帖由 fredng 於 2007-3-17 23:59 發表

http://appledaily.atnext.com/tem ... &art_id=6848529
華姐靚女d… 呢位小姐個樣,我覺得好怪,而且隻眼又腫… 好樣衰呀!

華姐靚果過佢!

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-3-25 22:37 發表
華姐姐d fans 去晒邊呀!兩日都無人留言,死晒呀!你地唔再愛華姐姐嗎?

快d現身啦!
連華姐fans團o既領隊唔大哥都唔見左,d fans實係走失晒啦…

引用:
原帖由 18503 於 2007-3-28 09:40 發表
佢係蒲精

未見過點會咁講
你地根本見過一次就認定人地永遠都係咁…

大佬呀,人會變架,更可況,你地睇到o既,可能只係表面o既野。佢份人係點,除非閣下認識佢,否則我相信在座各位無人可以好清楚咁講到俾大家聽...

引用:
原帖由 jccc234 於 2007-3-29 01:19 發表
we can post these comments because we know more than u. otherwise why we bother?

die hard fans still support blindly because u think she's pretty. that's all.
我只係講緊有關你地話佢壞o既一面,你地有人話carman又煙又酒,之後就有人話佢係浦精…

佢都係人黎架,人總有唔開心o既時候,去飲少少又有咩大問題?更何況佢唔一定係去飲,佢可以只係陪人。

正如有d人見到某記者鬧人,就認定佢人品差、對人呼呼喝喝,如果我見到你發脾氣,跟著話你成日發人脾氣、而且脾氣又差,敢問閣下有乜反應… !?

知得多唔代表知o既野係事實o既全部架…

引用:
原帖由 picobossi 於 2007-5-7 01:09 發表

老年妝比bob頭更出位!
希望冇嚇親大家... 如有, 我可以delete咗幅圖 (如果未過修改限期).
好驚嚇… 都唔知笑定喊好… (最後選擇晒兩樣… )

多謝picobossi~

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-16 00:28 發表
頭先新promo, 只係cap得最尾.......
原來gay giano都有贊助佢d衫~

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-16 00:37 發表

我估全部女記者都係gay giano 贊助........
好靚~

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-16 00:43 發表

頭先中閒o個part叉腰好型o架,不過cap唔切.......
晏d可能仲有…

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-16 00:49 發表

但係只得A台o既我,留待下次吧........  
好快就到下次~

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-16 00:55 發表

可能所有主播都會轉新promo.........
咁快?

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-21 04:07 發表

直播緊o既華姐........
多謝你啊小葉子~

我突然間想寫信俾管理處,叫佢地考慮加入有線A台頻道,入我地條公共天線~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-29 05:47 發表

唔大哥,华姐啲品味开始转变囉

多谢siuyipchi1大哥
好左定差左?
引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-30 04:10 發表

今晚繼續通頂華姐.........
小葉子早晨啦~ 今日有無小公主呀?

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-5-30 04:19 發表

cy大哥早晨,咁夜未訓o既
我估今朝可能冇小公主,可能係容媽同余嘉敏做.
不過我大約8點鐘至起身cap圖,而家個頭好痛......
應該係感冒.......
我係醒左瞓唔返…

依家我瞓多陣先… 你都係啦…

引用:
原帖由 super720a 於 2007-6-6 13:18 發表

上星期六拉近文化
六月主題:粵劇新時代

我覺得阮德鏘講野有少少串
唔係少少串,係好串

引用:
原帖由 super720a 於 2007-6-6 13:24 發表

繼續...
一個恨化粵劇妝恨到發燒ge人
華姐?

有d不安…

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-7 00:06 發表

cy大哥,你唔知佢成家人都係衰人o黎o架.......
唔係佢老豆,我老豆都唔駛差d冇野做,有其父必有其子.........

不過都多謝super大哥post圖........
...
無野丫嘛? 你唔介意的話可唔可以講下?

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-7 06:41 發表

我老豆係樂師o黎o洵邕個班衰樂師俾好處阮x輝.........
算喇,越講越勞氣,post幾張今日華姐o既相大家睇睇........
[fly]:bird::bird:死人阮x輝!!!!!!:bird::bird:[/fly]

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-6-7 23:29 發表

算啦cy大哥,呢d人遲早俾天收o架...........
唔講呢d勞氣野,cy大哥對今次考試有冇把握呢?
有啊~

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-6-8 10:51 發表

幾時出成績
7月中~

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。