推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

又係時候講6月份既tvb更表....

上次方小姐係weekend 630食乍糊,今次有佢啦掛

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 16:39 發表

無新聞一台,得新聞台…

新聞台果邊,我諗無啦… 安安姐姐做左記者,銘欣姐擔緊大旗… 最多揾人做午間/gmhk架o者,一做就做630實有人嘈,630應該都會係jade果班人…
所以咪話方面姐姐有機囉

如果要採訪經驗多ge話,吳宜婷都得ge

補充:係咪要先exclude雪姑先?

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-24 16:49 發表

係喎~ 佢可以試下~

以前佢好似試過一次,報普通話財經…
嘩,都好耐之前囉...

相關搜索目錄: 普通話

問題:周小姐自從轉長工之後出街有冇10次?
引用:
原帖由 Lisa 於 2007-5-24 23:47 發表
我估方面姐姐好有機會,或者吳宜婷

臻臻會唔會繼續做膽,或是係東昇
我諗如果有吳宜婷份ge話俾佢試做午間新聞先啦

我諗李臻係weekday 630鐵膽,東昇ar?一係留守晚間,一係番GMHK

weekend630可能走唔甩黃家俊

注意:由於七•一臨近,可能會好多project做,更表可能隨時有變

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-5-28 14:01 發表

做你男朋友好唔好

可能做6:30pm新聞 伙拍方健儀
weekend630定weekday630先?

小弟分析(係另一個post貼過)
Weekend 630 ge 人選開始變得耐人尋味

而家方健儀同郭詠琴都settle 左

剩番低ge人選如下

1. 大熱門
    如果真係俾安安上,我第一個唔gur
2. 次熱門
    馮佩樂、吳宜婷。呢組是但一個上都唔錯
3. 偏冷門
    周小姐。雖然佢有weekday 午間要報,不過都有可能
    仲有盤翠瑩,呢個暫時no comment
4. 正冷門
    黃璋翹/鄺美鳳。呢組的而且確幾冷,而且今個月應該輪到黃璋翹報weekend
    午間,應該無行。黃太呢.............有待研究
     仲有周潔儀,呢個...........好難講............
5.  1賠9999
    急call李家文落番黎應急。呢個呢......唔係真係咁冷ge...............

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-6-2 17:49 發表
5:48PM新聞預告係黃家俊把聲,好心急想知邊個係女主播!
連無線都要賣個關子俾我地

T minus 30 mins, and counting...

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-2 18:30 發表
真係羅若安!
呢幾日即管8下班老臣子會唔會對佢有微言

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-2 18:37 發表

唔該晒~
快速連拍中… 每秒10張…
我意思係睇下d 八掛雜誌睇下有無相關文章~~~
有就有,無就無

相關搜索目錄: 雜誌

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。