推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-15 15:44 發表

人會變泵飽A現在衹係越黎越想佢痴,等我鐘意番佢囉!
一 日 之 喎

究 竟 真 痴 定 假 痴, 你 痴 我 痴 定 佢 痴

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-15 15:57 發表

真真假假又如何呢.....
人生係充滿矛盾同希望的.....
有時d野知道咁清楚反而係懷事....
所以呢.......................最...緊...要...開..心..!!!!!
絕 對 同 意

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-15 16:04 發表

今日買中六合彩頭獎,明日你就變啦!咪都係一日咁多 je
差 的 唔 記 得 去 買 六 合 彩 潻

成 你 貴 言

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-15 16:08 發表

為充滿希望同矛盾既人生...乾杯...

第  一 次 同 靚 女 握 手 潻

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-15 16:12 發表

你又知我靚...????
我好醜樣架.....
睇 唔 到 但 係  feel 到

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 12:17 發表
ihihihihhihihi....
咁 早 起 身

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 12:24 發表

係呀..........:
一 早 就 做 運 動

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 12:29 發表

唔係呀...其實都唔早 la..
我12點先起身....
幾 好 呀 , 習 慣 下 早 起 都 係 好 事

對 我 就 當 然 係 唔 早

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 12:31 發表

日日起身就上黎,好似番工咁,好勤力啊!
死 喇 近 排 真 係 好 似 番 工 都 冇 咁 勤 力, 一 早 就 上 黎

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 12:40 發表

差 d 唔記得同 kkwong7606 靚仔哥哥打聲招呼添!
早 晨

仲 係 靚 仔 哥 哥

我 係 仔 喎 , 你 的 剎 手 簡 應 該 留 番 俾 的 囡 囡

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 12:39 發表

好好多啦................
但..............仲..........痛.........呀...
果班正一係死仆街...
仲 痛 呀 , 等 我 地 班 靚 仔 哥 哥 錫 番 就 乜 事 都 冇 囉

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 12:40 發表

差 d 唔記得同 kkwong7606 靚仔哥哥打聲招呼添。早晨!
咁 早 上 黎 就 係 等 你 份 報 告 咋

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 12:54 發表

我要你地鍚....尼度..
咁 益 我

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 13:05 發表

老 人 家 一 早 受 唔 到 咁 刺 激 喎

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 13:34 發表

好抱歉,d 囡囡呢排情人節太多節目,唔得閑應酬我~~
你 一 出“  冰 火 ” 的 囡 囡 仲 唔 飛 身 過 黎

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 13:47 發表
點解今日唔見...餠主既..
可 能 過 大 海 團 年

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 13:49 發表

hahaha...係呀個..pat pat 係餠主 ga...
光 棍 佬 教 仔 便 宜 莫 貪

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 13:55 發表

現在年 29,冇哂火。Honeysurger又放流電,咁邊處有火攪“  冰 火 ”呢
你  個 post 睇 到 “ 火” 都 黎 , 差 的 要 救 火

點 會 冇 火

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 13:54 發表

餠主..比人錫錫個  pat pat..
的 味 唔 怪 之 得

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:01 發表
來吧!!!我什麼都應承.......
來吧!!!我什麼都聽命......
你 又 想 剎 死 人 咩

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 14:05 發表

不過…好似冇乜 feedback?定係 d Brothers 睇住黎射,攪到唔得閑回應?
可 能 性 極 高

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:07 發表

但你別心急......痴情..
來吧!!!!!我是千般風情...
我 唔 心 急 , 不 過 “ 性 ” 急

引用:
原帖由 COO 於 2007-2-16 14:24 發表

我好急,要去 washroom,便便
Oh..

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:26 發表

咪..“ 性 ” 急...做咩ja...
緊係要.....
冇 辦 法 見 親  靚 女 ..都 “ 性 ” 急

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:34 發表

都話我好醜樣ga..
通 常 話 自 己 醜 , 都 係 反 話

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。