推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

68 123
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

哈哈... 咁都畀大家發現, 勁!!  

引用:
原帖由 tony1997 於 2007-1-26 12:38 AM 發表

在女主播曾美華個欄第21頁個度
嘩... 使唔使咁精闢呀...    

其實佢做 model 時已經有留意佢了.  

主播的專業形象會唔會有影響o架... @@"

唔... 好似早幾天個頭靚o的添.

原來我公司的老闆都鍾意佢... 估唔到呢...

應該唔會吧... 小弟老闆係唔識玩 forum 的... (其實佢對電腦都唔多識)
畀佢見到咁多華姐相的話做唔到o野都似.

相關搜索目錄: 電腦

唔... 硬係覺得個髮型係 "key" 上去咁...

唔... 著呢對 boot, 都相當襯!

昨晚佢報完 9-10 一輪, 到o左 1 點又見到佢 (不過我無睇到 2 點之後, 唔知仲係咪佢), 衫都無換過呀陰功...  ><"
唔通新正頭多同事放假要頂埋通宵?

昨晚先第一次睇到佢個 promo (打開門企o係度微笑o個個).  覺得好英! 估唔到有另一個形象!

private i... ifc 都有... 應該相當高價錢...

或者, 睇多陣大家會睇慣呢!

我都覺得唔多似...
另外, 好後悔無 dl 低蝦碌片...

引用:
原帖由 elkl6 於 2007-3-20 08:45 發表
cable早晨個景幾好,一張桌,可以見到主播美腿,但華姐姐一連兩日都係着褲,真期待華姐姐一show美腿。

現在又多樣野要做,就係一定要睇cable 早晨。
不過多數佢都係著褲o既...

引用:
原帖由 kwanix 於 2007-3-20 20:50 發表
華姐主持拉近文化
唔係多數穿裙咩~
係喎...!
不過早晨就未見過著裙囉.
(其實都唔係多見佢返晨早)...

唉呀, 今朝遲o左起身, 一起來已經o岩o岩做完... ><"

講真我都覺得華姐今朝幾殘, 相比下包包安怡精神o的...

雖然都係鍾意佢長頭髮多o的, 不過而家都比 bob 好o的...

或者好多人都鍾意佢長髮, 所以留緊都未定...

或者係早幾個月時華姐剛剛轉新髮型大家當時未係好接受o者.  而家又長返少少, 又有修過, 都唔錯丫.

又要報新聞又要做文化, 會唔會辛苦o左o的呢... @@"

我cap 開王靜茵, 今天是她們兩個報下午, 我都來 cap 張 carman o既 "暮色蒼茫" 先!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

12-12-07 (三)

唔知點解今日下午 5:50 個天會光過 5:41...    
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

12-12-07 (三)

68 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。