推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

鬼影08第一季季度業績

恭喜五哥開 thread 怕五哥丟失了, 將"同盟日報"有關d 五哥 news 抄過來, 五哥不需要太客氣!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

同盟日報根據少少的客觀現實, 老作一頁頁同盟記錄!

獨食秘書身有屎, 報警斷正賴硬野

案 件 編 號 :五公子709394
案 情 透 露 ,被 告魅影五公子早晨報警備案, 聲稱自己o係公司飲醉左冇返屋企. 警方懷疑五公子捏造真相,  拘捕被告,他在警誡下稱因不想大人疑心,故偽造上述虛假故事.

去片!
五公子: 麥警員! 呢鍍大劑,  昨夜 o係公司飲醉左, 訓到而家至醒, 冇返屋企 tim, 幫我和大人備案, 否則大人一定話"你去咗邊個女人度過夜". 大人實炸形鬧死…..(哂命)鬼叫我古古惑惑有很多C鐘揼骨奇遇事件.
麥警員: 公司都可以飲醉?! 我唔信. 你琴晚去左邊度過夜, 幾銀? 幾多Q? 從實招來!
五公子: 堅呀! (咀嚼香口膠, 缺乏眼神交流)
麥警員:有無人證??
五公子: ………….
麥警員: 有冇女秘書陪??
五公子: 有女秘書陪! 但我今次沒有機會咸濕她 woh! 她冇戴 bra仲要攪到我一路飲一路抺鼻血!
麥警員: 今次冇? 上次呢?
五公子: 唔好意思~突然局部性失憶
麥警員: 數下o的雪茄齊唔齊喎, 有無少到幾支?
五公子察 看 …….大聲嚷道: 真係要寫個「服」字!咩野你都知! 今次”獨食秘書身有屎, 報警斷正賴硬野”
麥警員: 唔使客氣…小弟花「朵」刑偵麥迪文並非得虛名架播!………….將犯人收監等候宣判!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-1 23:55
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-1 23:55
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

"傷體船" B5號: 我比人沉緊呀!

【 本 報 訊 】

同盟會 一 艘高速 "傷體船" B5號 2007 由香港中環開往香港上環途中 , 在香港 "私底下" 水域懷疑撞到一塊合金製品 "講心唔講金", 船頭損毀 , 當時船上乘客 及 船員食食下飯, B5 和 "講心唔講金"撞擊出現劇烈震動 ("you-know-what-action-I'm-talking-about ",  B5號大聲發佈"我比人沉緊呀!"

事後 B5號 "傷體船" 慢駛折返同盟碼頭要諗計怎樣修理!幸好暫時沒有受傷.

船上大部份 八 掛乘客要求 B5號全部詳情, 某乘客四哥: "我都知大家都唔開心的,但係∼∼∼∼∼老.四.想.知!!!!!"

B5號給予 安 排 派 發 一 張 可 {建基於非金錢利益上的特殊交心關係} 的兌換券 。 八 掛乘客覺 得 「 掃 興 」 陸 續 散 去 !
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-1 23:56
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-1 23:56

全球大股災 B5去公海

【 本 報 訊 】

全球大股災 ,港股越跌越深, 不少同盟 brothers 頓時坐艇, "傷體船" B5號 因比人沉緊! 已經由 Victoria Harbour 沖了去公海,儘管有坐艇問題, B5 跟著"認真面對生命,冷眼笑看人生" 原理, 坦率接受公海旅行, 宣稱不會被一塊"講心唔講金"絆倒. 聽說使多樣化, 從事經營蟹農 business.

B5充滿感情地唱出: 逝去中資如何留我住,半點 H股遺留恕不易,更多悽悽慘慘的遭遇,我不知道~~~X*%$a%#!

我要努力向上
不枉諸君寄望
我要努力向上
要令朋友滿心歡暢
hey   青年人要努力  
休悲愴   休悽涼  
總之但憑我力量  
先要堅定我志向  
我若再受挫折  
努力但憑力量  
心中滿是悲傷  
他朝得意樂洋洋  
hey   良朋   情長  
良朋相勉勵情誼難忘  
良朋恩高好比萬丈  

P.S. B5之後回函隨附

B3,

在公海浮沉的日子尚算安穩,勿念 !

B5
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-1 23:56
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-1 23:56

Greenmail 你好啊! 唔好叫"麥迪文兄",  你可以叫我做 Matt Matt 架!

以前我主攻樓上骨, 最近分散投資, 降低風險, 開發D我還沒有試D品種!未完成的很多很多 including HK桑拿開大, hotel, C 鐘, Nigthclub, etc.

P.S. 不考慮 SM.

警告: 本 post 內容可能令人反感;不可將本 post派發、傳閱、出售、出租、交給或出借予年詅未滿18歲的人士或將本post向該等人士出示、播放或放映。(笑)

相關搜索目錄: 投資 出租

引用:
原帖由 greenmail 於 2008-2-4 23:34 發表

細佬出來玩既經驗少,不過係啲咸濕網都做咗幾年塘邊鶴,聽講鍾意開大既兄弟都會揀樓上骨多過桑拿,因為係桑拿開大,為咗防差佬要鬼鬼鼠鼠,條女要着著衫做,好冇隱;好既酒店女只 ...
Greenmail 好犀利! 謝謝詳述分析! 之前聽過朋友/相好說過"桑震"要鬼鬼鼠鼠, 好奇嘛~~有機會去試試! Understand 張床好細,發揮有難度, But 愈難發揮既,就更加要用心 (笑)。

關於"可能你叠水"問題,信我 ~~否定呀!難得去 Macau 一兩次 g 嘛! 我曾經和 d 相好說過大人每月付我多少零用錢, 總數完全出乎她們的意料。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-2-6 10:01 發表

但係三哥你理財有道果o的私己唔少喎~
(笑) 唔好意思,你打的post依家唔通,請遲d再打過黎,請係必一聲後留低口信,機主遲D都唔會覆既! 拜拜! !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。