推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第226 次 出擊 - 匯豐華人國際銀行 4/F (CP 第 3 擊)

第226 次 出擊 - 匯豐華人國際銀行 4/F (CP 第 3 擊)

話說上星期某天又到深圳公幹, 在工作之間可安排 4 hours. 上次提到小弟深圳很主場可能停一會兒, 記得豆腐佬講 CP “哈! 陽光普照, 曬到"luck"皮!!” 我不太相信所以親自去look look, 首次從深圳搭 CRH到 CP. 天氣真係好到命都冇! Then 計程車到匯豐華人國際”銀行”.

銀行地面大堂好正經, 沒有寫什麼休閑中心什麼 SN, 走向外 look look, 緊鄰的有美怡登銀行 and 遠看見首次 visited 那君悅銀行. 退回匯豐華人大堂, 看見出現一車一車男人 3 five成群進客 lift. 我跟著我去 4/F. Bingo! Lift 門開看見” 蒸汽房間”.

女銀行主任帶進房給我講解, 經過看見 several 女女真係唔錯. 房间比較金朗小, 沒有小弟主場房间漂亮, 沒有舞台, 沒有浴床, 沒有 LCD TV…..

女女分 2等 300 500. 看了1 個 round total 3個穿著性感的透明薄紗,里面穿的黑色丁字褲, 雪白的屁股在透明的薄紗下隱現. 唔錯,大體的水準高於頭 2次常平出擊. 我選择了 500高妹模特.

高妹把DVD機插好電源,開機放碟,放起勁歌跳舞, 特別d 一路跳一路拿”假狗” 來撫撫摩摩. 舞罷. BJ and 爽快幹一次. 沖涼. 提供定期服務. 閒聊一會兒, 音樂時間又到, 再 blow 一次再幹一次.  Total 存了幾億. 沖涼再閒聊一會兒. Good bye class回深圳工作.

有機會應該再去!

相關搜索目錄: 銀行 跳舞
本帖最近評分記錄
  • 土方歲三 體力 +20 今次玩埋matt matt密碼,真犀利!! 2008-7-15 15:50
  • 土方歲三 威望 +20 今次玩埋matt matt密碼,真犀利!! 2008-7-15 15:50
  • denny2000 體力 +10 原創內容 2008-7-14 09:44
  • denny2000 威望 +10 原創內容 2008-7-14 09:44
  • denny2000 金錢 +10 原創內容 2008-7-14 09:44
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

D代號其實真係把我弄糊塗, 唔敢亂用. 我意思係人國際!

其實我打算去"廣華" 給護士餵奶 but 無把握 its location!h:" />

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-7-14 09:44 發表

Good report...  the place you visited is not the popular choice of brothers wor.. I think..
感覺品質接近 Macau!

選擇那邊 mainly because 查對無誤的地址 and 名稱!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2008-7-14 12:11 發表
"女女分 2等 300 500"

應該分 300 400 500

400 是真空的!!!
Thanks King!

其實我聽不太清楚其餘兩個, 她們穿著不同 Model 顏色的 see-through.  沒有印象她們真空!

引用:
原帖由 star 於 2008-7-14 12:23 發表
唔好意思, 房$ 是否 $238 ?
記得....應該差不多!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-14 12:30 發表

三哥果然不愧為:失驚無神奔走行; 獨闖龍潭一舊雲!佩服!!
小弟 d 花「朵」並非得虛名架播!

有時記性很好但有時一舊雲, 你話笑死唔笑死。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-14 09:14 發表

三哥,美麗的誤會!我當日話 ”哈! 陽光普照,曬到"luck"皮!!”係指A城,並唔係你去嗰度.但最緊要係試到新野!想問清楚,你去嗰度係恆生個大佬,並非廣華吧!?
豆腐佬 ~~ 知知道CP 離 A城 driving distance 多遠?車程有20 mins?

相關搜索目錄: Driving

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-15 10:25 發表
三哥咁問緊係想先取道CP,再轉到CA玩樂!其實唔使咁轉折吖,LW及GZ都有大巴直到,都幾方便呀!
我好單純........................咁問呢啲叫好奇!

Thanks indeed!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-15 10:35 發表

咁你天唔天真,又傻唔傻呢?
應付大人使 10 "扮傻漆重天!" 完全 no idea CP 在哪裡 and never been to SN?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-15 11:07 發表
三哥,又金鐘罩,又冰火七重天,遲吓咪連易筋經黑級浮屠都出埋!!
差不多! 小弟喜歡 HK 新瀛 X dup 正骨, "Dup筋經"已經白級!

豆腐佬 you dont like dup 正骨可?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-16 08:53 發表

男人就係多數都貪新鮮啦,搖得船多都想參觀吓影展,見以前啲師兄講按腳有幾過癮,又心思思想試吓!大鄉里出城,咩都想試,但啫得一條..唉..真係煩!!h:" />h:" />
切成十條! 大概.....或許.....可能 works!

我明天開始放假動身往 "Sand Bus" 練(曬) 黑級浮屠. 25th 才回. Brothers take care ~~ Keep on non-stop eating.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。