推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

話說偷時間 this week再去, 打算試試 Spa, 上凱x, 水療房有人在用, 看到三個技師分成係普通, 非常普通和非常非常普通…..離開. 上富x足經過記得 Jimmy report過 Fanny Spa, so 上 3/F, Damn水療房又有人在用, 看到環境 OK wor, 試試 lor. 在 fit-out 我覺得 Fanny Spa 浴室 and 骨房比較好 but 這裡算細.

技師 LiLi 在這裡工作了一個月多d, 陀北, 樣子中等, “明愛”畢業. 手指一按力水唔夠, 一會兒換推油時, 情況不同大大改善, 感到她十分努力 ~~~ 讚! 特別可以光禿禿地做全身推油, 相當舒適的. 推大腿根等敏感部位時突然想起Soler - 風的季節

“推啊推 向這根推 Sperm Sperm通通帶走 管家裡是誰 “

小弟有陰"毛"咁發功  ,她手在該區敏感部位附近時, 小弟偶爾 fing 頭輕輕拍她手背一下, 過程相當有趣的. 到最後終於還沒有解決我弟弟. 我弟弟真是個難弄的人, 離開上 FL 3/F 打算找阿丹傾打樁工程, 但無開 wor. BTW Fanny Spa 應該會番 dup 支持.

相關搜索目錄: SPA 水療 工程
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
  • 魔鈴娘 威望 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
  • 魔鈴娘 金錢 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-4-23 17:02 發表
THANKS FOR YOUR REPORT
三哥好似好耐冇寫報告
最近番食或者番 dup, Nothing special 所以冇在這裡寫報告 share.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 小淫傑 於 2009-4-23 17:07 發表
凱X除左YOYO其他都唔係好得
傑傑 ~~ 小玉做??!!!!!

Thanks 全體!! 那日如果看到 Winnie 咁就好 la.

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-4-24 23:11 發表

麥老兄,long time no see,近排食齋多喎,其實照你所講,技師樣貌一般,亦唔算後生,骨技又講唔上好,又冇得咸濕,而收費同冇全套既usb只係爭三幾兜嘢,唔知你buy佢啲乜呢?
報告寫客觀現實, $300 90 mins 我沒有打算要求漂亮後生好骨技技師. 值得一 dup 得架喇!

More important, 齋 dup, VAS 餐, USB, 141, SN 每個服務要點不同, 所謂的"有時; 機有時; 幹有時; hea 有時; 遠近有時; 新舊有時", 僅僅將收費這個與那個比較偏左 d.

引用:
原帖由 bodymess 於 2009-4-27 16:34 發表

C-hing,

十分認同
補充一點, Upstairs SPA 最有意思的是 You never know what would happen. 在有冇機之間, 敵不動, 我不動, 精神方面難以用言語形容, 是很有趣的!!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-4-27 22:24 發表

上次o係彩詩
轉身推大脾筋&按小腹
搞左超過十分鐘
跟住阿萍問
"點解搞左咁耐你下面都無咩反應嘅?"
個場面都相當攪鬼
去到尾跡象會有撞啱又想的話, 小弟通常戰略 ~~ 頭fing fing,  On your mark Get Set, 敵不動, 我不動, 準備好她一旦握我弟弟, 我立即出鹹豬手攻她胸腿 pat.

第275 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F Fanny Spa 阿燕

話說再去打算試試 Spa, 水療房有空喎做 2 hours Spa. 大木桶澡盆充滿 Green Tea味泡泡觸覺、嗅覺和思考, 果然達到一種身心暢快的享受. 期間突然想起李翰祥 風月片 d 女演員 always 淋泡泡浴………

技師阿燕樣子都ok, 身段又苗條, 手指一按力水唔夠, But 按摩手勢又OK, 尤其喎面部、眼部、頭部, 手指相當 detail, 小弟同樣有陰"毛"咁發功 but failed. Nothing happen. 我又係不介意無VAS.

水療 Spa $500 120 mins

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 joshcox 於 2009-7-5 22:54 發表
matt matt dai lo,

is it confirmed '小曼' will NEVER work in HK!?!?  What a shame!!!!!
叫我 Matt Matt 啦!  她確定架喇~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。