推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-6 10:24 發表
大家早晨!

版主:起身未呀,又有垃圾掃喇
hihihii...........................

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-6 11:21 發表
.............小妹妹噤早起身?
唔早啦.....同埋我都唔係小妹妹,,,

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-6 11:32 發表

今日有d乜野攪作?
出去教琴....

引用:
原帖由 旦丁 於 2007-3-6 11:40 發表

音樂學校定係上門教?
音樂學校...........我要去啦...

hihi...........有無人...

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-8 12:47 發表

點 會 冇 人

好 似 唔 見 左 你 好 耐 喎
尼排比較忙...因為又要去上堂又要去教琴

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-8 12:59 發表

咁 勤 力 , 扺 讚

不 過 遲 的 要 返 工 , 可 能 仲 忙 喎
無錯..........................

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-8 13:07 發表

又 唔 駛 咁 擔 心 , 時 間 係 分 配 出 來 既
嗯......

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-8 13:16 發表

要 出 去 開 會 喇 , 陪 唔 到 你 添  
我都走啦.....

hihihihihi.....................................

.........無人既...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-9 17:24 發表

牛牛地................
hihihii.........我又返來啦...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-9 17:44 發表
咳到甩肺..訓唔到....
咁去急症啦...............

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-12 18:37 發表

雖 然 咁 講 好 似 好 衰 咁 , 但 有 得 見 o下 班 兄 弟 真 係 出 席 o既 原 因 之 一 o架 !
咁你唔想見我咩???

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-12 18:45 發表

只可遠觀,不可洩玩....(當晚)

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-12 18:53 發表

我只願一生愛xx一人...

hihihihihihi.................

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-15 21:43 發表

who???????

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-15 21:49 發表

哦~你打我~你好啊你~打我~~哼哼:
:'(
大哥,唔可以咁架....
你快d錫返韻韻先啦...
如果唔係我又唔采你...

今日係我生日,我先祝我自己生日快樂,越來越索~~;
但係我又老左一年啦~~

多謝韻韻你,幫我攪尼個生日會,雖然美中有 D 不足,但我真係真心多謝你,

多謝屈爸爸,送隻我最愛既粉紅色 Hello Kitty 比我,讚我好似"宋慧橋"同埋你欠我一個 Kiss,因為尋晚人人都有錫我,但係你無,同比我錫,連古古都有.

多謝(v尼淫),幫我咁多,更多謝你撐我,不過你真係肥左好鬼多,識你咁耐尋晚你係第一次讚我,話我廋左,話我其實真係好x索,你尋晚攬得我好鬼實,鍚得我好鬼肉緊,

多謝古古你比面,尋晚悶親你真係唔好意思,不過班飛機友真係好鬼衰,話左一定來又唔來,等韻韻訂哂 Room,先話唔來,累到我要嘔$$$出來,不過真係要多謝(v尼淫),同呀托,幫我撐我,等我唔駛嘔$$$$

多謝其他同我慶祝既朋友...尋晚我其實好開心)

to: fuk ,coo
我無嬲你地,因為你地真係有同我講過..

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-17 14:05 發表
sugar 生日快樂,身體健康.
尋日send左sms比妳講左sorry來不到,希望你唔好見怪啦.

遲些出來食飯啦....but 你請

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-17 14:09 發表

咁就好囉,不過係電話傾計你把聲好好聽
我唱歌都好好聽架.. (我係人靚聲甜 架 ma)
(千萬唔好嘔,)

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-17 14:13 發表

冇所謂,食請完飯,加埋落bar飲野都冇問題.
反正我地之前都有講過,重話飲野同...重記得ma?? (講笑)
記得記得...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。