推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

hihihihihi.............咁多位...

hihi...........................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-24 17:05 發表
hihi~~~~~~~~~~
HIHIHIHIHIHI.....................

等我又推下先.............

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-5-11 23:19 發表
where r u now?
香港..........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-11 23:19 發表

推車係男人先得,你至多可以坐蓮!

得閒你寫下去過邊度玩啦!
無去玩...........................

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-11 23:29 發表
有女呀,快d入黎吹水呀!
我完全......無吸引力既.......
你唔駛叫啦.........

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-11 23:53 發表

幅相已經好吸引..........
係我黎架........ keep fit 成功左啦.................hahaha...
回 復 至 fit 既102 磅

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 00:12 發表

會唔會post更索既相呢?

我訓啦早抖!

我鐘意 尼張相...
因為見唔到我個樣 ma...hahaha....
只係見到我側面............

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-11 23:19 發表

推車係男人先得,你至多可以坐蓮!

得閒你寫下去過邊度玩啦!
我根本無去玩~~~~~

因為無心情....我爺爺死左啦.....:

因為我今次返"溫哥華'係因為爺爺有病可能就快唔得....
點都要返去見佢最後一面,送埋佢最後一程....因為爺爺真係好鍚我架...

因為我係果邊長大,其實"加拿大"同"美國"對我黎講真係無咩驚喜,我對尼兩個地方太熟識啦......

我要過埋"美國",唔係探朋友...我根本無咁既心情去遊山玩水....
係因為要去"三藩市"搵我個 PK 生父.....我真係唔想咁話佢,但係佢真係~~~做埋 D野 都唔係人做既,到左"三藩市"我終於搵到佢, 見到佢我個心好傷同好火 ,如果唔係爺爺叫我去搵佢返黎見自己最後一面等佢死前可以見哂佢D子孫,還佢一個心願, 我根本尼一世都唔想見到佢......

我同我生父講左好耐...佢都係唔肯返去...一味係咁賭
到我三叔打電話比我同我講無論搵唔搵到個 PK 都好,叫我即刻返"溫哥華" 因為爺爺真係快唔得.......我同個 PK 講..佢居然咁答我(人點都要死架啦!!
咁上心做咩 ) 尼 D係人既所為咩????

根住我好 Q 興,咁拿拿聲返"溫哥華",, 係飛機度,我好嬲點解我會有咁既老豆,我又好驚,我真係好驚,我返到去見唔到爺爺, 我怕爺爺唔等我...之後我就係度係咁喊啦.....

返到去爺爺仲等緊我...仲等緊我帶個 PK 返黎, 但係爺爺只係見到我一個返左黎, 根住佢就捉住我隻手...我見佢流眼淚同好絕望咁笑左幾下...之後就死左啦..............

最後爺爺....入土為安 既時後,個 PK 先蒲頭, 我當時真係好想一腳踢埋佢落去順手葬埋佢....

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 21:23 發表
返左黎拿sugar?
見到妳寫依段文字,知妳真係好唔開心.相信我用乜說話同你講都係咁,唯有兩子"時間"能仲淡妳而家既心情.
真心希望妳早日開心番.
fuk....................

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 21:42 發表
唔好咁啦
做乜呀講比我知la.
個 PK 根本唔係人黎, 連人類最平凡既野都無.....

人之所以怕死都係因為放唔低一個[情]字,親情, 愛情,友情.....

人類所擁有既感情....係最平凡,最可愛,亦都係最可貴架, 唔係,唔止係人類
甚至 貓,狗,花草樹木都係.....

就係因為"人間有情" 尼個世界先會仲係咁靚,充滿色彩,而唔係灰色...

正所謂:[天地萬物皆有情
           禽畜草木皆如是]

如果尼個世界無左感情,個個都變得"行屍走肉" 會有幾咁恐怖....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 21:43 發表
原來係咁,起碼你爺爺見到你,
唔好咁嬲,有d人為左賭就六親不認!
只要自己活得開心便可!
你以為我去左玩呀......莊餠主

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:08 發表

無錯,但係如果妳懂得把感情釋懷妳而家怨恨之心就好了.
可能我係第三者不是當事人.
希望妳知道開心與否.每天都要過活.
相信明天會更好.
難道妳爺爺在天之靈見到妳而家咁樣佢會安落嗎?
FUK....

其實我返左黎 HK ,經已無事架啦.....我個心亦都無怨恨或仇恨既感覺,
因為我根本唔鐘意尼一樣野,既辛苦又可怕....

尼個老豆我一早已經當佢唔存在...對佢亦無感覺

而令我最傷心同刻骨銘心既係我叫佢返去見爺爺最後一面, 佢就係因為覺得我阻住佢去賭,
好狠咁打左我一巴....叫我死 X 開,唔好阻住佢睹錢...

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:30 發表

算啦,善惡倒頭終有報,依種人等天修啦.
就因為依件事,希望妳學憧每天都珍惜身邊的事及人,開開心心咁過每一天及珍惜身邊事物.
珍惜既希望包括我la,hehe...
我當然珍貴你啦...fuk....我最愛都係你 ma...

但係唔知你珍唔珍惜我同愛我 je.....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 22:33 發表

你講過要見一個重要既人,都知d啦!不過仲有咁多故仔就唔知.....
我過左去成個幾月啦.......

生活..日日精彩, 生鮮刺激....驚心動魄....

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:39 發表

我會架
我重記得我地既承諾去邊
(國語) 真的嗎???? 親愛的...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 22:37 發表
點解d人咁鍾意賭?
賭唔緊要...
小賭絕對可以怡情,
但要賭到...妻離子散, 六親不應就.......

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 22:43 發表
有次你半夜起身,同你傾左陣,你講過發惡夢.....
係呀...見到你 ma....

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:46 發表

真的,真的
我今晚一定發個甜夢......

從今天起...人人要學懂....

珍惜眼前人.......

又係諗詩時間啦~~~~

[滿目山河空念遠
不如憐惜眼前人]

咁就"大下為公  視為大同  啦~~~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:54 發表

我都係~啜啜

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 22:53 發表

起碼入到你腦海裡!
係呀....記住你係條蟲 ma....

我個心只得 fuk 一個架咋~~~~~

引用:
原帖由 fuk 於 2007-5-12 22:58 發表

妳識咁諗,就叻拿
抵錫
咁我都幾叻架...

話晒我都識五國語言...

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-12 23:02 發表

我要做條精蟲,直入你子宮內!
fuk....莊卡主.....

食我豆腐呀,....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。