推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

38 12
發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-4 11:25 發表
明天出火雲邪神同龍虎門
老黃話今期龍虎門尾段同火雲邪神有關連.
咁下期龍虎門開段應該都同今期有關連.
咁應該先睇邊本先呢???
會唔會其實兩本書入面有十頁八頁係一樣架呢???
兩本都要買,多謝28元

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-7-4 13:07 發表

忽發奇想......

龍記而家其實因為要同時交代o既野實在太多...唔能夠每期只用30頁黎寫..跟本follow 唔切...如果只用一本書黎講...講得呢度..o個邊其實同步發展緊o既就會攤凍哂.....所以...先會巧 ...
計數結果係兩本多赚8大元,老黃一定係到試緊市場反應

新書(火雲邪神)中邪神果然做返次無敵強者
但係會唔會係真果個呢又一日未除底面具都係一個迷

引用:
原帖由 冰河 於 2007-7-6 22:42 發表
睇唔慣火雲邪神書中幭K五郎由型轉回粗漢的造形!

唔知遲鵀捅懋|唔會解話話因為邪神帶驉u極道羅剎」面具,所以至會無啦啦勁鼲搹h呢?
老黃肯定話帶上面具後,就會羅剎上身所向無敵
但係遲下對反龍虎群邪決戰又會無啦啦降低唒功力

引用:
原帖由 ploi 於 2007-7-9 00:26 發表
呢次易筋經既設定真係太恐怖喇,照咁計白級已經穩勝文殊,黑級更加輕勝老天尊
咁到浮圖呢= =""
唔通老祖宗真係要出場.....
如果用返以前既功力講法比較,玄劫咪勁過文殊= ="""" ...
你忘記咗邪神仔帶上個面具羅剎上咗身
甘依家咪可以一條友橫行霸道滅通天

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-7-19 23:11 發表
姑勿論金羅漢下期能唔能夠打得嬴金如來,今期佢表現真係非常有型,霸氣十足,成個豬油咁款。

特別係呢句:"不識本座,好打有限 !" - 真係寸到爆炸 !

金羅漢可能唔止 10 關掛,maybe 打 ...
等我解釋下邪神仔力量有幾多!
易筋黑級+羅剎轉生+羅剎上身=半神境界
真係有幾多人都唔夠佢殺!

睇咗呢三期(大反攻)我感覺得有龍虎群邪個段戲好似係度拖稿甘唔多喜歡
其實老黃可以挑戰自己,把龍虎群邪先收埋9個月,係(極道羅剎,大反攻,惡佛會)依三章主力講三大幫會對決,間唔中講下龍虎群邪練功情況就ok
到(羅剎終章)時再出現就比較好d

今次邪神仔再遇老祖宗,可能會俾老祖捉起來陪練功
元老會廢除邪神教主之位成功後,再搵人頂替邪神
甘啱又遇上龍虎群邪大反攻滅咗教
甘邪神仔又逃過一劫
以上情節!大家認為會唔會出現到呢?

引用:
原帖由 borborichijo 於 2007-7-30 10:55 發表

洪東早排叫班o靚仔用實戰來提升嘛...如果呢一年半載係狂打嘅都未嘗唔係一件好事...

希望係咁啦...
甘就要睇埋跟住之後打星宿老仙同飛仙啦
6陽,7陰,8關到底點樣打法

引用:
原帖由 enos 於 2008-8-25 10:28 發表
请问什么时候講過金鐘罩呢門武功,只可靠自己苦練,不可走捷徑或靠外力幫助?
旧著龙虎门中黑龙也不知被外力帮過多少次(有老天尊、老祖宗、慈云、什么药,后 ...
黑龍由武士山一役開始講練功
到依家打金如來,都未練上第9關 真吹漲 老黃

三仙,烈火,金如來,相繼陣亡
得返一個活彿,邪神重點樣可以消滅(龍虎群邪)
真令邪神fan擔心

邪神仔今次可以將蛇貓門d妖怪打謝哂
真係好開心

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-3-20 11:39 發表

我就話一個人都殺唔到,好失敗先真!!!
應該殺死王小貓帶起黑蟲同小蟲報復高潮
但最後都係俾邪神仔殺埋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。