推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

企鵝牧場

走人先啦,高層人仕.......

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-9 03:17 PM 發表

我係一個專業既員工.
成朝唔見你,又放假影相呀
Sick leave呀.

你好!
醫生未開工,響度攤抖緊.

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-9 03:31 PM 發表

都叫左你烈日當空唔好出去暴曬�
冇呀大人,我去左影夜景咋........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-9 03:55 PM 發表

噚晚咁好天色,仲咩唔影個月光返黎
唔見有喎...

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-9 04:00 PM 發表

奶有矛留意架~~
尋晚d雲好厚呀,你都唔知.........

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-9 04:15 PM 發表

我噚晚鏡到星星閃下閃下喎
你響南極梗係睇到啦,我響香港嘛.

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2007-7-10 10:33 AM 發表
奇哥原來係影相高手, 想問係自己學or 有去上堂洩騉く?曋N左影相
過獎,我只係初學者黎咋.
我冇錢去上堂呀,只係誤人誤己玩玩吓架咋.
有興趣一齊出黎影吓相囉.

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-10 11:34 AM 發表

PM埋俾我丫,我又要睇靚相呀.

引用:
原帖由 p.wun1 於 2007-7-10 11:47 AM 發表
因為佢依家已積極地接受特別訓練..系好積極果隻
話說阿丁俊輝都係睇左果隻VCD先有今日既成績,等我星期三借俾你睇啦.
唔好話俾企鵝知我借俾你呀.

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-10 11:45 AM 發表

戴維斯都要跟佢學習學習!!!!
Davis老啦,家下係O'sullivan啦.

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2007-7-10 12:25 PM 發表

係的公仔黎架, 唔係靚相
I see.
咩公仔黎架?

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-10 01:50 PM 發表

依你家下既功力,下次目標係http://hk.d.yimg.com/mud.mm-a8.yimg.com/image/4202872997
鯊魚?

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-11 02:11 PM 發表

閣下係.......
好明顯係運吉黨,黎踩你場啦.

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-12 11:33 AM 發表
今日熱到
係咩?

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-7-22 04:45 PM 發表
->
試吓飲啤酒降溫.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2007-8-27 02:24 PM 發表
企鵝去左邊? 超悶.........
我今日都悶爆....

引用:
原帖由 企鵝 於 2007-9-5 04:29 PM 發表
又黎坐唔耐企又累訓又痛
叫你去鬆吓骨架啦,又唔聽我講.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。