推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

誠邀各兄弟透過集合力量推介銅銅,並以公平公正報告推旺尖沙咀發利大廈

終於今午再到發利搵銅銅. 由於已有一段時間沒有按摩及推油,在熟悉的氣氛下接受銅銅的服務本身已是一種享受.

可能因為久未見面,今天小Johnny自然開心,而銅銅在動情時身上發出的一種氣味令我特別興奮! 於是今天ML部份做了較長時間,但銅銅不但沒有抱怨,反而在事後幽幽的在耳語時表示很享受(其實不論真假,此時此地男人自然受落!)! (相反,我便曾在北角試過一位樣不錯,但卻不願過鐘,亦不中意ML部份太長的樓上骨!!

在閒聊期間,銅銅提及近來發利訪客較以前少了些,未知原因. 其實近月來我也曾在其他區的囡囡那兒聽過有關現象. 我自己在洗樓時亦發現少了些兄弟. 各位兄弟,你們是否也發覺如此?

至於我今天為何只搵銅銅而不試發利其他囡? 欲知原因,請到另一論壇<香港桑拿浴室及樓上骨>看我的一段新報告<樓上骨: 我為何鍾情?!>.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-12 08:08 發表

I agree to your statement by 200% and Tung is the number one girl I have ever tried in Hong Kong USB............. we used to be with very sweet relationship but those were the days!
icheng師兄好耐無係一樓一寫嘢,連你呢個至愛銅銅都話無搵好耐,係唔係長做國內大少, 定係春秋大王? 又唔通另有新歡包起黎享受!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-14 08:47 發表

I change my target to explore SNs in CP and area nearby.......... and the finding is marvellous.
我已有去看及欣賞你們的報告!

引用:
原帖由 sexexercise 於 2008-4-16 21:42 發表
Brother
I tried coco by today.
Any comment?
She is local on 3/F.
兄弟, 請寫吓Coco嘅報告比我哋欣賞呀!

昨天晚上到發利,發現6樓近電梯的一間房已裝修,把原本向走廊的門封了作牆,而轉到04巷出入. 但未知會有那一個新囡上班.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 sexexercise 於 2008-4-17 17:25 發表
Brother
Why copy some words from my report?
此之謂英雄所見略同,right?

ccp0169兄及sexexercise,歡迎加入發利尋歡隊.

近日有不少兄弟來電想取得銅銅聯絡電話,但由於銅銅自己想由她自己決定給電話予客人,所以無法私下給電話予各兄弟! 請諒!

ccp0129兄真的很有活力,昨天去了發利搵囡,今天又到佐敦阿May那裡. 阿May的吸力那麼利害,相信你明天應該要休息一天吧!
下星期再去找銅銅吧! 記得寫報告!

見到好嘢自然想跟,sexerercise兄的報告有條理, 新手用來作指引亦有作用. 這亦是我們一班Big brother的指導作用. sexexercise好嘢!

引用:
原帖由 sexexercise 於 2008-4-19 11:23 發表
Brother ccp0129
Never mind.

Brother johnny
試完CoCo後, 其實我有回到銅銅單位,try見一見真人or 可索取phone no. but 銅銅已收工.
真英雄大丈夫,好嘢!

等著你的銅銅報告.

昨天到發利,發覺時間尚早,於是試到四樓飲湯食飯. 講真㗎!

35元有夠鑊氣小菜,加老火靚湯,加一大碗飯.直情超值. 而在飯堂內的食客中不少靚OL,眼睛也在吃冰淇淋! 正!!!

先到A房搵Lily,此囡樣及身材也不錯,亦很溫柔體貼. 在ML過程中令小Johnny有很不錯享受.

出了一身汗以後,為節省交通費及時間,自然再到D房搵銅銅. 幸好靚銅銅沒有客,我當然直入. 未知是否身上仍有浴後的氣味,銅銅笑問是否有去搵其他囡囡?當然立刻食多幾棵生菜! 再加上幾錢肉緊扮心急想入港,終令靚女釋疑!

享受了正式按摩後,再加窩心的床上愛撫,簡直不知人間何世? 第二part則仍然夠味! 正!

引用:
原帖由 cheuk 於 2008-4-27 22:31 發表

johnny, 銅銅是否事先要預約?
因為幾次上去都冇人開門..
銅銅只會自己給電話予她信得過的<兄弟>,所以請自行去馬!

引用:
原帖由 cheuk 於 2008-4-28 01:13 發表

就係去過幾次都摸門釘..冇緣
追女仔自然要有耐性!!好事自然來!

引用:
原帖由 happygay123 於 2008-5-1 12:54 發表
Johnny 兄:
銅銅今日五一是有開工?次次未能入閘,真失望,又未能預約!
今日五一,啲囡囡自然放假啦!

靚女如此選擇自然有原因,我哋比佢見過再由佢手中取得聯絡電話,嗰啲happy心情咪重正!!! (我當日就係噉暈咗陣!!)

引用:
原帖由 happysunny 於 2008-5-4 13:24 發表
I had visited Fat Lei yesterday in the afternoon, and found that the gate outside 04 at 6/F was damaged, lights are off, and no girl is at work. Does any brothers know the reason?

Fortunately th ...
我昨天曾到發利六樓一行. 04閘門邊確有被撞痕,但囡囡有返工. 放心! 可繼續照去馬!

引用:
原帖由 stephensung 於 2008-5-7 14:27 發表
Any brother tried 3/F 小喬 before?
師兄請閱我另一論壇首幾段報告即有提及小喬,希望有助.
大家用甚麼原則搵囡囡?
http://forum.timway.com/f/thread-78275-1-2.html

引用:
原帖由 stephensung 於 2008-5-7 17:19 發表

Thanks brother
我真的很回味小喬的馬上肚皮舞!!!

曾教發利Yuki, 她也做得有幾成, 但始終不及原創的小喬!

引用:
原帖由 happysunny 於 2008-5-13 01:28 發表

It seems you are having good relationships with that Yuki and Siu Kiu! How about Tung Tung? Can I ask wWhich one you like more, and what are the reasons?

Brother Johnny, I will try Siu Kiu l ...
多謝sunny兄為我們一試新女!
有關小喬,Yuki及銅銅三人, 一如我一直所言, 小喬床上經驗及技巧較多, 但Yuki也肯搏, 而制服亦多. 但銅銅較自然且人妻 / 女朋友 feel較濃. 此外, 銅銅的按摩技巧及力度最佳.

其實我也是最近才收到銅銅電話,當時我都有問她是否被某兄弟<私有化>,不會再返工. 當時即時傳來銅銅清脆的招牌笑聲及一句<痴線>! 銅銅表示純因私事才會至本週未返工,但實際日期仍未確實!

好嘢! 靚女又再返工, 我又可以有正骨技師處理疲勞, 而小Johnny亦可以找小銅銅妹妹happy!

上週末以為可以一親香澤, 但在致電聯絡時卻得知銅銅因事要到星期三再工作.

可憐的小Johnny, 大哥又要安排你呢一兩日去接觸唔同嘅小妹妹啦!!! (終於去咗邊? 我哋唔話比你哋知!!!) 至於嗰個靚靚銅銅小妹妹...! 兩日後就有得見啦!

話時話, 前幾日去搵Yuki時, 撞到04有一新囡, 細細粒, 身材幾好樣唔錯, 但因為Yuki已出門相迎, 所以回頭見到新囡行入巷, 又未能跟進房號!!! 一於星期三見完銅銅以後,再到04巷獵艷

剛得知銅銅因事仍需請假,有可能要至月底才可以返工!!! 一有進一步消息必再知會各界同好!! 若有其他兄弟有資料更新,亦請提供

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-25 12:35 發表
At first, I will try her this evening. I think I will need to find someone else.
Any suggestion?
可試發利04巷Suki,但不建議按摩.然而若師兄金銀滿屋,又想多些時間溝女,絕對可以一試.

此外, 03巷除銅銅仍休假以外,其他辦事處已齊人,不妨逐一試試 (真入屋去馬而不是只按鐘睇囡)

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-25 16:07 發表
You know, I have some chances to go to TST in the coming few weeks and I think this is the right time for me to visit Tung Tung again.........! I have not seen her for damn long a time.
蛙蛙師兄, 我都係等得好心急呀!!!
而個細佬又唔生性, 成日要追住搵小銅銅, 都唔知點算. 只好去HB-B搵Mat Mat介紹嘅彤彤頂住檔先啦!!! (不過我唔會寫報告㗎!!!原因?請閱按摩那邊的討論區<第217 次 出擊 -HB B 7G room 姨 彤彤>. 怪只怪Mat Mat太勁,無人夠膽再寫搵佢個彤彤嘅報告!!!)

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-25 16:53 發表

Is 彤彤 a good substitute to Tung?
蛙蛙, 我未知! 因為今日打風我沒有外出,所以未試彤彤.

Matt Matt曾試搵銅銅, 應該可作比較.

引用:
原帖由 cheuk 於 2008-6-26 01:56 發表

johnny,

suki係04巷咩室?
Sorry,原來寫錯名, 應該是Yuki
避免總版主難做, 所以不便詳述. 請各兄弟自己上1X1看.
cheuk兄, 我會另PM給您.

噚日到羅湖按摩兼偷食(只怪銅銅一直仍未上班,所以身痕兼心癮),回程喺尖沙咀落車.雖然已經飽囇,但由於好奇,所以上發利六樓望望,兼到四樓飲湯同到馬會買Mark 6.

一到3巷只見A房囡喺C房打牙較, 一見我眼望望,立即<溝通>我. 兩個囡樣同身材都唔錯,過去曾試兩人嘅床上服務都幾好,又肉緊.如果唔係已經出囇貨,都會試吓逐一搵囇佢哋. (過往有足夠彈藥啲囡又唔係全部得閒,而家佢哋方便,小johnny又只顧住瞓覺!!真可惜!!!) 但最抵死,係我一走開, 立刻有幾批兄弟操到,只見3 巷隨即fully occupied. 𡃇! 發利旺咗咪變成搵食難啲!!!

由於嗰啲無囡嘅兄弟轉到4巷搵食, 我既然無力,人又多, 所以只係為各兄弟按鐘點相, 確定上次偶遇嗰位囡囡喺A房. 一於遲些去試吓!!!

跟住到四樓飲清熱湯水才落樓.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-27 11:43 發表
發利 6/F so far 試過如下, 次序顛倒:

發利 604 C Wendy (離開)
發利 604B室婷婷 (搬到天文)
發利 604室D房 Yuki (still there)
發利 603室B房 小曼 (放 long 假中)
發利 603室E房 Rainbow (搬到 B房)
發 ...
對不起,原來Matt Matt 沒有試搵銅銅. 我衰咗啦!!! 之後當銅銅再返工,建議Matt Matt去試試銅銅既按摩功力!

今午剛好有工作要到九龍, 當然借機蛇上發利六樓逛逛. 哈! 竟又看到奇景 ... 三巷C房新囡串門子到F房, 一時間室內四峰直插雲霄. 由於至愛銅銅仍未開工,身痕之下便一試C房婷婷.

囡囡雖然遊說試按摩, 但因一心要搵銅銅,所以只是ML. 新囡樣貌斯文, 身材不錯,而吹及掃PP部份都中規中擧, 熱情程度都明顯投入. 覺得兄弟們都可一試.

事後心思思試聯絡銅銅, 終可聯絡上佳人. 銅銅表示如無意外,最遲星期五可以上班,正! 若快的話, 明午晏些已可出現! 由於今天已出,所以都係預約了星期五才見銅銅.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。