推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
愛一個人
我不要曾經擁有
但也不用天長地久
只要陪我走這一生
便很足夠

『天長地久』 根本就唔係代表一生咁簡單 !
個天有幾長,個地有幾久,你能夠量度咩 ?
『天長地久』根本就代表冇盡頭咁解 !

而『這一生』係能夠量度架 !  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-5 11:24 發表

幾時請我食lunch
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

引用:
原帖由 波記 於 2007-9-7 09:15 發表

嘩, 古爸!!!!
嘩, 波仔!!!!

桃花依舊, 人面全非!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-10 10:43 發表

通大哥h\听下豆豆貍笑眭k,等我地都替佢高U一下
識到你o地呢班老友!阿女當然幸福啦!

我都祝你心想事成!每一天都活得愉快健康!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-10 23:01 發表

豆女要去埶捸A早抖古爸,記得多d上黎搵豆女呀!
晚安!我會盡快加相!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-24 13:44 發表

你嘛.....唔,我GNec得惜\有考古价值的,你的c相很提神
我是她老爸, 所以她又叫古董豆!她是一個很有價值、很醒神、有多少多愁善感、看事情很有見地不會人云亦云、上進好學、性格可愛得教人難以忘懷的寶貝!正待有緣人......................

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-8-17 00:14 發表

都係 ∼ 同埋忙做功課
真係好學不倦     

人生苦短,如果有空記得找知己良朋敍舊一番

相關搜索目錄: 功課

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。