推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

版主大佬們, 這裡人流好疏落, 所以請你們...

[quote]原帖由 drm 於 2008-11-27 16:54 發表
[人,難以面面俱圓,版主亦然。但最近質疑版主的post是否多了一點呢?

咸D不是借題發揮,只是又一次極度否定管理層的處事手法。

「版主大晒」一文被鎖,讓咸D感到…黨來了!

話題凋淡了,沒人有興趣看,沒人回應,自然會沈下去。

一句「support anakin. 人,難以面面俱圓,版主亦然。但最近質疑版主的post是否多了一點呢?

咸D不是借題發揮,只是又一次極度否定管理層的處事手法。

「版主大晒」一文被鎖,讓咸D感到…黨來了!

話題凋淡了,沒人有興趣看,沒人回應,自然會沈下去。

一句「support anakin. this topic is enough. closed」,便鎖了!

Support?只准自己最後一鎚定音,旁人再不可多言?

鎖,這又是犯了那條版規?

只好再喊一次:版主大晒!
/quote]
Support you,this topic is good,continue

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-27 00:40 發表
唔好動不動要警告、要脅、示下馬威.....
呢到只有老鬼玩, 細路同新人都是去 "跌吉" 同 "你就想"
咁如果玩到連老鬼都唔出 post, 個個做 CDR
呢到就收工o家啦

如果我地唔守規矩, 麻能煩, 洗版,...
你就pm佢, 討 ...
有report都唔係呢度出,俾人話抄就on-9啦。

引用:
原帖由 骨總 於 2008-12-28 00:08 發表

明晒亦不再回覆.  
XO好似細佬仔玩JJ一樣,愈玩愈縮,同d餅主質素下降有關。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-12-28 23:25 發表

我諗,老鬼唔出 post 係可能對歡場欠了新鮮感
講真,個 post 有無問題,資深版友一眼就睇得出
Kmy 認為如果係大場蛇羹鱔餬一兩個真無所謂
最多 newbie 交D學費,被 ...
師父即師父,可以找個point下臺

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-29 11:48 發表

係咩?!以小弟在呢度咁多年所見,閣下除左出黎抽下水之外都唔覺
你有做過d乜喎!唔知你又對自已的質素有乜評語呢?  
我三年前都有report,你以版主能カserach下啦,仲有,你知唔知internet serach一下都係建.樹。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-12-29 22:23 發表

三年前既report,經過轉新版同瘦身之後,應該己經煙消雲散,都無從稽考,仲要serach?
你有冇看清楚我上文下理才回我。

相關搜索目錄: 瘦身

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-12-30 01:26 發表

睇睇下。。連我都唔明。。你可唔可以講清楚D。。。。
有人話冇建樹,話只係抽水,冇出過report,冇話幾時出過嗎?我話我3年前間中在性板出report,跟住有人又話3年前report冇参考價值,不過我幾時話過我的report有参考價值,最重要一點,互聯網計"點擊率",Timway廣告賣唔賣得高講"點擊",好似電视台講收视人數,CD room都重要。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Butt 於 2008-12-30 01:30 發表

o下?!你講呢d呀。。。   咁失覺哂啦!

另外我係話唔覺你在國內版有做過乜。。。至於internet serach,你不會以為人
地會知道你serach過d乜野卦?

(o拿,我剩係睇國內版咋,其他版好少去 ...
做過乜,我就係呢條thread發表下,唔高興可以delete左去,又或者運用版主功能鎖左去,我講internet serach即"點擊",網上賣廣告貴唔貴都靠"點擊"率。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-12-30 11:48 發表
明白了, 明白了!
好,終於明白,孺子可教也。

回復 86# 的帖子

等我幫大家打圓場,世事豈能儘如人意,凡事什麼什麼過得人過得自己,算把啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。