推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

56 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

Shit!!, i got 非淋 大x獲

有無兄弟有好的醫生

any suggestion on DR 賴 (woman in jordan) who is easy to find in website

祝各位早日康復

謝謝各位兄弟關心

希望可以快d無事

yuppies 兄我想問一下醫好了嗎?

兄弟可以pm dr ho 的資料給我嗎?

好唔開心呀

最慘就係我有一個同我一齊7年的女朋友(佢好愛我,我都好愛佢)
我要同佢睇醫生,希望佢無事la
如果佢無事,我諗住同佢分手,費事累佢.
我好痛呀!! 痛唔係生理上既痛而係個心好x痛我好怕佢有事.我一個人死無所謂因做錯事指係我一個

i am so regret.

希望各位有女友的兄弟唔好去玩

想問一下各位兄弟姊妹有無一些好的女醫師for我的女朋友作檢查

謝謝各位

多謝tony

好想死呀

引用:
原帖由 panda123 於 2007-1-19 04:00 PM 發表
what are you talking about?
請看第35頁尾

一些醫生對我說如果用抗生素治醫不徹底d箘會有抗藥性.
之後會更難醫治

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-20 03:26 PM 發表
sorry jacky late repaly to you !
我好返, 同已經戒了出去玩半年有多,
唔知係心理作用定係傷左前列線,
自覺好似弱左, 已經好少提槍上陣,
唉 ! 自怪輕視治療的重要, 誤了最佳時機,
另外dr. 是對的 我是連服 ...
謝謝的你回覆兄弟
公喜你康復了,你的康復令我打了一支強心針
我想問一下以下的問題
1)可否pm給我dr ho 的地址及電話另外可否說給我聽整個療程大慨多少錢
2)如果斷尾後可以飲酒嗎?正常來說如果斷尾d箘應該死了,飲酒應該不會復發

希望各位康復的cd rom 分享一下自己的經驗吧

這可以幫助很多的兄弟!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kelvincant 於 2007-1-20 09:26 PM 發表
我既病歷是如下:

5年前中左急性非淋
搵左個普通家庭醫生睇
開左兩個星期抗生素比我就醫好左
但佢無同我講唔飲得酒
四個星期後同朋友劈酒
第二日即刻返發變左做慢性非淋
其後食左半年抗生素至好返
好返 ...
謝謝你的寶貴意見

希望你早日離開這果論壇

引用:
原帖由 kelvincant 於 2007-1-20 11:43 PM 發表
你不如講講你而家既情況
或者你可以pm我都得
大家傾下
睇下我有咩可以幫到你
雖然我唔係醫生
但起碼可以將我知道既野話你知

我上星期一去了佐敦看賴醫生,點解佢呢因我唔知邊個醫生好.她在網上很易找

這五天她給我細路灌藥,及吃她的藥
但好似無乜效,病情好似重了

我明天都係搵dr ho

我想問兄弟你在dr ho 睇了多久

還有他幾點關門

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-21 09:28 PM 發表
jackylai :
是否看在彌敦道的賴妍彤博士女醫生?
Dr.ho 診症至6:30p.m.
是的

是否有問題?

十日用左我3480元 無計2000元驗身

kelvincant 兄
我想問醫好左之後對性能力有無影響

謝謝yuppies 兄的竟見

真後悔沒有在看醫生看這個論壇

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-22 11:48 AM 發表
JACKY,
利民診所賴醫師......? 算把啦 !
我都去過.....
TEST 已經2000,
之後去覆診取報告 說是非淋和前列線發炎情況很重,
要食藥及灌藥, 一個療程3480 起碼2個療程,
跟住我話要取報告,跟住劇情下刪100字.. ...
yuppies 兄原來你都去過

記唔記得灌尿道既痛苦

我比佢灌完好似仲辛苦
本應我d病徵好少,但給她灌完好似重了很多

你有無同感?

這真是一個很好的論壇,令人行了很少寃枉路.

如果我好了一定向大家報告希望對大家有幫助吧

kk97兄 你的情況同我一樣吧希望妳的女友無事吧因我的女友來m所以不能作檢查.

如果她無事我想和她分手. 不知大家的意見如何?

yuppies 兄: 我知如果佢無事,我唔想野佢呀我同佢7年我緊唔想分開la.
                 你知la非淋係計時炸彈,野左佢都唔知 (最慘係用condom都可以傳比人).

希望你可以同你女友一齊辛福快樂. (仲有康復後唔好去玩對女友好d呀)

真係公喜伙記兄希望以後唔好復發!!!!!!!!!!

見倒咁多兄弟康復,真係比我很大很大的鼓勵

我都要努力

to kelvincant:

謝謝你的意見

今日心情好d, 因我開始接受了我的病
還有我的女朋友她接受了我. 我真係對佢唔住.
她叫我唔好離開佢,我聽到之後我d眼淚忍唔住流下來.

我希望各有有女友千其唔好出去玩,如果唔係一定後悔

引用:
原帖由 kk79 於 2007-1-24 10:03 AM 發表
唉, 其實 DR.LI 如果唔係找唔到醫生, 我都唔想找佢.. 問佢咩..都話 "XXX姐" 正常..
我開多個星期藥你啦.. 出去等拿藥  想問多句都好似唔想理咁喎, 又唔知佢醫到咩階段。  而且好鬼貴..  2 星期藥  ...
心理作用吧

謝謝yuppies 兄的鼓勵

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。