推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

36 12
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

果然係model, 好型o既post!

thanks hong大哥!

嘩, 華姐又俾驚喜fans...

引用:
原帖由 瀟洒叻龍 於 2007-3-5 00:43 發表

她男友接受就ok   
她自己接受就ok.

引用:
原帖由 super720a 於 2007-3-5 17:54 發表

係咪應該話啊趙生接受就ok?
都可能係...

引用:
原帖由 hong299 於 2007-3-6 19:10 發表
wlll u have ur hair cut here?

Last edited by  hong299 at 2007-3-8 18:29 ]
原來係呢間贊助...

不過唔係佢地想點剪就點剪啩, 都要美華姐制先得o架?

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-3-12 09:54 發表
佢套好似校服, 另外髮型好似假髮

(個人意見)
又真係幾似校服喎.

相關搜索目錄: 假髮

引用:
原帖由 ricedog 於 2007-3-11 17:51 發表
其實佢係咁多個中最有勇氣不斷求變,呢個style已不只一次了,omega頭唔係咁易整得好睇...
如果以model身份, 呢個髮型都ok, 有時睇電視見D model都係咁, 襯衫都ok.

但係硬係覺得呢類髮型唔襯主播, 唔係剩係唔襯佢...

引用:
原帖由 jccc234 於 2007-3-29 01:19 發表
we can post these comments because we know more than u. otherwise why we bother?

die hard fans still support blindly because u think she's pretty. that's all.
i am not her die hard fans, even not her fan. u said that everybody know her bad personality and working attitude but u now say u know more than us, seems to have contradictions. pls tell us more to make your warning meaningful, thanks.

嘩, 原來呢幾日發生咗咁多o野...

每個主播/記者實有人中意同唔中意啦, 只要講o既係事實同埋唔好人身攻擊就ok.

件衫都好特別吓喎.

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。