推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 和味串燒比賽(第31場, 12月22 - 12月23) , 有「冷馬」玩

*********** delete. **********

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

聖誕節快樂!!

......!

今次一定hide到, 睇你地點跟

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-22 16:26 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
錯喇, 係響呢條thread入面有出個post的人先睇到.

不過因為出個post的絕大部分都已經落左注, 變相即係無人會跟我
......!

回復 #11 Orange+Fai 的帖子

終於搞掂

好似玩Game咁, 要同個server鬥快
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-12-22 16:33 發表
限權 201 我就睇唔到,之後果d我睇到的,仲岩岩路過,見到橙同學,改左做聖誕快樂。 
其實權限201果3張圖就係我hide左果幾張之嘛

咁樣就可以令到果d未響呢度出過post的朋友睇到小弟買咩, 純粹係玩野之作,
既無犯規&改時間出貓, 又可以增添趣味
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-22 16:39 發表

你是粒傻橙,我可以改ga ma,但我唔會咁做  
我唔明喎
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-22 23:26 發表

所以我都唔會跟
咁要睇下你果d 兩倍幾的波命中率有幾多
......!

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-12-21 17:28 發表
818 茶水站站長

主客和過關 3x1 每注 200 元

星期六 1 大板飛腳 勝   @ 1.67
星期六 2 鹿島鹿角 勝   @ 1.18
星期日 1 川奇前鋒    勝   @ 1.38

冷馬

星期日 7 阿爾克馬爾 和 @ 3.90
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-21 21:18 發表
028 靚豆仔
2串1 @$100
TOTAL: $200
買咁多場斷咁多場
引用:
原帖由 私鐘 於 2007-12-22 00:31 發表
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

上面先過3關
下面果隻冷馬如果將半場同全場掉番轉就和味
引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-22 10:58 發表
300 Air Supply (第一注)
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-22 14:40 發表

冷門
六(38) 狼隊 對 李斯特城 總入球 4 @6.40

冷馬未知, 主飛已

>>p.s :  billchan 太多未有得對, 所以不作論

相關搜索目錄:
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-23 23:47 發表

你有冇咁多儲備
一定有, 佢之前中落有好多.
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-12-24 00:08 發表
皇馬有 3.35 倍,要呢匹冷馬
哈, 居然主飛同冷馬都係同一場, 仲要係同一樣野
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-12-24 00:15 發表

得番幾場,無乜選擇

不過好似有問題,變左自乘
如果你 Say No 我可以改
唔使, 又唔係玩真錢, 使乜樣樣執到咁正
......!

引用:
原帖由 whyte168 於 2007-12-23 20:52 發表
whyte168

馬體會 + 維拉利爾+ 畢爾包 主客和 3x1 $200

冷馬: 巴黎聖日耳門

thx
原來韋達平日唔玩冷馬只係無心水,

今次黎個一擊即中

>>今期主飛全炒, 好多人加注賭錢...唔係, 係加注倒錢.
>>冷馬好一d, 有三個人中, 三個都係知足的人, 無加碼
......!

......!

更正
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。