推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-9 11:20 發表

無咁嚴重既
x2!!
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 11:30 發表

橙同學, 不知幾好, 日日做冠軍
有咩? 有咩?
好似唔係喎
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-9 21:35 發表

佢識好多歌ga,仲好in添呀
佢仲好似用呢首歌黎形容豆豆定吉吉

有一個姑娘     

詞:瓊瑤  曲:李正帆

有一個姑娘 她有一些任性 她還有一些囂張
有一個姑娘 她有一些叛逆 她還有一些瘋狂

沒事吵吵小架 反正醒著也是醒著
沒事說說小謊 反正閒著也是閒著

喔! 喔! 喔! 是哪個姑娘呀 HA~我就是這個姑娘(嘿)

整天嘻嘻哈哈 看見風兒就起浪
也曾迷迷糊糊 大禍小禍一起闖
還曾山山水水 敢愛敢恨走四方
*更曾轟轟烈烈 拼死拼活愛一場
我就是這個姑娘

沒事彈彈琵琶 反正醒著也是醒著
沒事打扮打扮 反正閒著也是閒著

......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-9 21:54 發表

點解話形容我定吉吉呀?
哈哈, 唔知呢

我唔想俾你地是但一個打喇
......!

保長又威威
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-10 08:28 發表

點解橙同學及你的簽名檔都斷左, 橙同學連個妙麗都唔見左

我唔記得左妙麗果張係邊張喇喎...
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-10 11:36 發表

上網找一張應不會太困難的
喂, 你睇下周圍d人d相都唔同左小小架!!

AY生個頭大左
8366兄張相由全身照變左大頭相...
......!

香港時間14時37分發出

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 。
八 號 西 南 烈 風 或 暴 風 信 號 現 正 生 效

表 示 預 料 本 港 吹 西 南 風 , 平 均 風 速 每 小 時 超 過 62 公 里 。

在 下 午 2 時 , 熱 帶 風 暴 帕 布 集 結 在 香 港 天 文 台 以 西 約 40 公 里 , 即 在 北 緯 22.3 度 , 東 經 113.8 度 附 近 , 預 料 向 東 北 移 動 , 時 速 約 8 公 里 , 掠 過 香 港 西 部 。

預 料 帕 布 南 面 的 雨 帶 會 為 香 港 多 處 地 區 , 帶 來 狂 風 大 雨 。

八 號 烈 風 或 暴 風 信 號 - 防 風 措 施 報 告:

1. 請 各 位 盡 快 完 成 家 中 各 項 防 風 措 施 , 將 窗 門 鎖 緊 , 若 有 可 能 , 請 在 門 窗 背 後 , 加 上 橫 閂 。 將 膠 紙 條 貼 在 當 風 的 大 玻 璃 窗 上 , 萬 一 玻 璃 破 裂 , 亦 可 以 減 少 損 失 。 同 時 請 清 除 去 水 渠 口 的 落 葉 及 垃 圾 。

2. 請 將 汽 車 停 放 在 最 安 全 的 地 方 。

3. 切 勿 在 屋 內 當 風 窗 戶 附 近 站 立 。 將 傢 俬 及 貴 重 物 件 搬 離 當 風 的 窗 戶 。 請 預 早 選 定 屋 內 一 個 安 全 地 方 , 以 防 玻 璃 萬 一 破 裂 時 可 以 躲 避 。

4. 因 為 海 面 有 非 常 大 浪 , 市 民 應 該 遠 離 岸 邊 及 停 止 所 有 水 上 活 動 。

5. 香 港 國 際 機 場 的 航 班 可 能 受 到 天 氣 影 響 。 旅 客 前 往 機 場 前 , 請 先 向 航 空 公 司 查 詢 航 班 情 況 。

6. 有 關 最 新 天 氣 消 息 , 請 留 意 電 台 或 電 視 台 在 每 小 時 的 十 五 分 、 三 十 分 、 四 十 五 分 及 五 十 八 分 的 廣 播 , 或 瀏 覽 香 港 天 文 台 網 頁 。

八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 特 別 報 告

天 文 台 已 於 8 月 10 日 下 午 2 時 30 分 發 出 八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 。

政 府 提 醒 市 民 現 在 應 立 即 返 家 。

現 時 主 要 的 陸 上 交 通 工 具 仍 繼 續 行 駛 , 同 時 會 增 加 服 務 , 直 至 另 行 通 告 為 止 。

部 分 公 共 交 通 服 務 將 會 繼 續 一 段 時 間 , 但 渡 輪 服 務 可 能 隨 時 停 止 。 有 關 公 共 交 通 服 務 的 詳 情 , 請 留 意 電 台 及 電 視 台 的 廣 播 。

教 育 局 宣 佈 : 所 有 學 校 今 日 停 課 。
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-10 17:13 發表

我偷偷回來了
點樣偷法?
......!

變左3號風喇
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-10 19:52 發表

今朝偷左你張相, 等你要換一張新

你偷黎做咩?! 人地叫emma唔係叫美華喎...
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-13 10:33 發表

豆姑娘早晨,列位官人金安
老豬你係賭波版威威喎

相關搜索目錄: 賭波
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-13 21:16 發表

**** 本內容積分高於 39000 才可瀏覽 ****  
39000...嗚....八卦小橙又再無得睇...
......!

午安咁多位

一點水...
......!

Posts數目                頁數.
1000                33.33333333
2000                66.66666667
3000                100
4000                133.3333333
5000                166.6666667
6000                200
7000                233.3333333
8000                266.6666667
9000                300
10000                333.3333333
11000                366.6666667
12000                400
13000                433.3333333
14000                466.6666667
15000                500
16000                533.3333333
17000                566.6666667
18000                600
19000                633.3333333
20000                666.6666667
21000                700
22000                733.3333333
23000                766.6666667
24000                800
25000                833.3333333
26000                866.6666667
27000                900
28000                933.3333333
29000                966.6666667
30000                1000
31000                1033.333333
32000                1066.666667
33000                1100
34000                1133.333333
35000                1166.666667
36000                1200
37000                1233.333333
38000                1266.666667
39000                1300
40000                1333.333333
41000                1366.666667
42000                1400
43000                1433.333333
44000                1466.666667
45000                1500
46000                1533.333333
47000                1566.666667
48000                1600
49000                1633.333333
50000                1666.666667
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:27 發表

灌一點汽水, 重好
咁快俾人發現添
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:28 發表

豆版主, 橙同學又病發
咩病發 ...... ....
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:29 發表

咁未齊齊灌一點點汽水
得一罐, 慢慢灌
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:33 發表

呃POST病,
...咪叫左你囉...
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:34 發表

夠冰凍我至飲喎
乜你睇唔到上面有水珠咩?
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:36 發表

又係喎, 一時間失眼添
做咩打番我轉頭....
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:39 發表

我都想踢你隻腳, 但搵唔到呢個公仔
....點解好踢唔踢要踢我隻腳呢?
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 14:43 發表

無得解架, 想腳就腳
原來你對「腳」都有興趣.....岩晒大版主....腳版係呢度最受歡迎的版...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-14 14:52 發表

但保保好似對你對腳有興趣d喎
保長只會對女性有性趣 (煲冬瓜)

妳小心d好
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-14 14:52 發表

但保保好似對你對腳有興趣d喎
保長只會對女性有性趣 (煲冬瓜)

妳小心d好
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。