推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-2 13:17 發表

齋講早晨會俾人話架
會俾邊條銀樣話?
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-2 15:38 發表

我都費時回佢,呢個係瘋癲人黎。 

你睇佢之前大作就知,一陣大叫話快快手手禁佢言,一陣有請求人解封。 

一時又叫人移走作品,以為冇人夠膽移,又唔知人地幾想移走佢。 
...
......!

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-3-4 16:01 發表

妳係呀 
啊~!!!

唔揚開佢點對得住自己
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-9 11:40 發表

都打唔开全部,只睇得一半图片

鸡哥唔系戒襳蝡
有一個詞語, 叫做"復發"
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-3-9 14:47 發表

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-9 23:43 發表

咁大件事

咁很大機會呢一屆既冠軍不是英超球隊

想問問

足虫盃冠軍是否可以直入歐聯
只可以直入歐協盃(次級果個)

歐聯咁重要, 梗係用聯賽排名喇
......!

[/hide]
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-11 20:42 發表

你隻老豬你都傻傻地,男人睇咸野有咩唔好意思?
後面果句加埋「女人」會完美一點...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-11 20:56 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
[/hide]
......!

發嗡瘋講幾句.

有d人, 自己又要睇, 又驚人地知佢睇左, 回一回都唔肯/熬底 :bird:
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-16 00:49 發表
曼聯終於入波啦   
還真夠險...
......!

各位午安...

今日十分都幾傷心.... 無啦啦無左間生果鋪.....
仲以為係大版主係剷果d無人理的thread,
點知原來係用新例之後, 每條thread擺夠三個月就無得留低

只怪我當初太唔小心, 根本無諗到原來係咁....而家後悔莫及

咁多位.... 如果你地想開一條thread係 post一d自己中意的野.......應該響邊版度開呀?
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-22 13:39 發表

有兩個版可以選擇,一係貓部落(給予網友作私人自由寫作園地,發下作者夢,過下主筆癮,題材不限,可日記,可發夢,可投資,可發姣,總之各顧各thread。亦歡迎Blog友交流,交心,交貨... ),一係尾房(無限想像 ...

做咩轉左相?
咁快就同star融為一體喇?

講番正題.......我有諗過放響blog度.....but....人地個個都係文人雅士寫野, 我就中意貼下呢樣貼下果樣.....會唔會好怪異?

如果去尾房......我已經有條"私"響果度....... 兩條thread咁樣一齊有無問題?

相關搜索目錄: 投資
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-22 14:03 發表

我試緊邊張既效果好d咋!融你個頭

乜你會理人地既咩?不過你貼野,又唔係自己寫野,好似唔係咁好

一係你係你原本果條貼咪得囉,唔使咁煩!
一係你原本果條有得佢沉,你開過條新既!
喂....反正賭波版入面果個基金子版都唔係好多人.....不如..

相關搜索目錄: 賭波
......!

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-3-22 14:37 發表

你當我個金巴基金流呀!  
請小心留意:
引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-22 14:13 發表

喂....反正賭波版入面果個基金子版都唔係好多人.....不如..
唔係好多人 = 少人 =/= 無人

相關搜索目錄: 賭波
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-22 14:17 發表

你咁都得?

我諗住遲d叫你幫手搞旺個度喎
咁睇得起我..?

咦...咁快就轉番做"哥哥".....star一定好hurt
不過點解張相的quality好似麻麻咁喎.

我諗原本果張應該無咁細的......不如你upload original果張或者條link上黎......睇下幫唔幫到你?
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-22 15:00 發表

原本個張係咁細張,我遲下再搵張大d既相先!
哦........咁不如上網幫你睇睇..
......!

......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-22 21:50 發表

傷心可以理解
但以前唔多覺有置頂條野
就算有都係忽然執行
點都好 規矩人地定既
佢仲無清楚寫明係計"最後回覆"定係"出thread日期(#1)"的時間添.....

算喇.....

......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-28 14:15 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
好耐無見....講咩?
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-28 21:36 發表

淨係查到八強鬘|月三日同四月十日踢, 冠軍戰就五月十五日踢, 四強戰就唔知咯~
粒豆真係諗住玩估冠軍遊戲?
......!

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-3-28 21:38 發表

你都係啦
我根本就係講緊我自己
......!

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-3-28 21:46 發表

最後衝刺 , 比心機啦

唔係第日    日日都上黎 ga la  
咁又係, 你講得岩.
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-28 21:47 發表

唔駛估.....冠軍會係基達菲~
咁我買「辛尼特」
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-29 00:37 發表

古今中外,天文地理.历史文a,天南地北,茤狺谈,茤狺评
老豬呢次絕對用肺講野

我想知的係你的感情世界
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。