推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-12 01:56 發表
全場完:  
除左球證盲q左, 實在搵唔到理由點解韋根一分都拎唔到!

希斯基中柱、費明尼明推人無十二碼!

相反成日話自己踢飄亮足球的阿仙奴, 亨利等人幾次想插水搏慒!

亨利仲唔知做乜q發晒爛渣!

(edited, 以免得罪阿記fans)

......!

引用:
原帖由 cationic 於 2007-2-12 02:07 發表

輝哥仔唔駛咁勞氣。
我其實都唔鐘意阿記架,不過贏到錢咪係咁意贊下佢囉
初頭睇佢地都幾好波, 仲諗住一路支持下佢地
好似對曼聯果場佢地真係打得幾好.

但呢場波俾我睇到晒佢地極其醜惡的一面
......!

曼聯對保頓打到大約30分鐘度, 20分鐘之前仲係窿對窿,
而家已經3-0

不過有一球C.朗助攻前已經出左界
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-3-17 22:44 發表
全場完,曼聯嬴4 : 1!
恭喜兩位有水收
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-3-31 22:47 發表
大鑊!曼聯輸緊一粒!
原本卡域克諗住只係輸個角球, 點知愈幫愈忙...

曼聯加油呀!!
......!

入下又一粒, 入下又一粒
......!

阿仙奴又禁住人黎打, 點知護空門都有兩劑
......!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-4-28 21:49 發表
攪掂!
曼聯好波!!

為菲臘仔祈禱
......!

3-0....
......!

睇到火都黎埋

曼聯咁多機會自己都把握唔到

仲要係俾個死茅柴入波
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-5-20 00:55 發表

曼聯贏到聯賽只係靠對住 D 中游球隊贏晒,無乜點失分

對住摩帥的車仔,之前 8 戰只曾一勝,今季咁 Fit 2 戰都贏唔到,90 分鐘頂得住無累擁躉輸錢算係咁啦
不過如果下半場曼聯咁多機會自己把握唔到....點都有d氣頂
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-27 21:16 發表

球証吹雞~~~"批"Z
好似好叻咁喎

唔該晒豆豆幫我地整番好筆突版主條野
......!

07-08慈善盾:

http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm

大家有無睇波呀?
......!

33" 賓希鶪議l朗尼, 黃牌
......!

35"  傑斯 1-0!! (艾華助攻)  
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-5 22:32 發表

你重未教我
咁你點知1-1同1-0架.... ....齋睇result?

你首先自己要install左ppstream或者TvAnts先
跟住入我貼果個網站, 之後佢自動幫你選台
......!

馬路達d咁的過人技術都可以過到仲要入埋!

李奧個下食d身位真係好差
最後仲差d仆低
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 22:44 發表
咦有新主持   
我要女主持!!
......!

C.朗似乎係右路孤掌難鳴, 一條友閒閒地對住三個藍衫...
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 23:06 發表

咪又係鶩   
唔講著乜野喇 ....佢連現身都懶
......!

下半場 56"
暫時除左曼聯有一球靚波俾門神施治救左之後, 其餘雙方攻勢都屬隔靴搔癢

......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 23:13 發表

得你同我嚮度,梗唔浦頭啦,有『是他』又唔同   

C.朗果球球證唔俾派算車仔好命

......!

暫時黃牌: 賓希(車), 朗尼(曼), 卡華奴(車)

好喇, 車仔兩名中堅都拎晒牌lu ~
......!

新兵拿尼入替 67"
迪亞拉入替 67"
......!

費查要出黎....
如果c朗唔係傷的話, 我想換走布朗!
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。