推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 14:26 發表

輝仔你好很得閒咩???
重唔去寫D吹水規例
寫左喇喎....你無去睇姐
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 14:34 發表

Sorry  , 我無晒性趣玩波
預左~
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-8 15:27 發表

你D刑具, 夠唔夠巨具架
太細了, 肉眼好難察覺
......!

終於又再唔係我喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-8-8 16:38 發表

我口齒未有咁唔清晰.............
吉小姐可能會講「唔~~ 好! ...唔~~ 好!.... (enjoying)
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-8 16:56 發表

deleted
小吉 講笑ja   
啊~~~!  你蝦總管
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 17:50 發表
由放大蝦細關系 , 個風已被收身,有8球也是在明早1:00am-5:00am掛,
明天照常上班
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-8-8 17:08 發表

我都試過呀,係login個版要禁個唔知咩制先,再login 先無問題ga,唔係一禁回覆就變番遊客啦
x2!
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-8 20:42 發表
曾美華(凌晨新聞,蝦碌!)

岩岩係youtube睇到,又會咁攪笑鵅I
http://www.youtube.com/watch?v=2y1wPP4XqJE

2y1wPP4XqJE  
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 11:57 發表

為方便各界繁體人士看,已翻譯了成繁體

列位大哥早上好
離別的刹那,淚了,眼紅紅的,很想哭 心痛了,灰灰如塵, 天也灰了,好我的世界一時沒有了支點, 離別雖短暫, 煎熬卻在心 一醉解千愁, 醒時人未還. 悲傷X收起,古往今來, 離別之痛,總是傷人心懷的. 我欲乘風歸去, 不帶走一片雲彩. 此次一散, 雖短暫. 離別之痛, 仍不時湧上心頭,多情自古傷離別,更那堪、冷落清秋節。今宵酒醒何處?楊柳岸、曉風殘月。此去經年,應是良辰好景虛設。便縱有千種風情,更與何人說?”這幾天讓我想起了柳永的詞,真是道盡了多少次經歷離別,多少次期待重逢的心情呀
再執少少字
......!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-9 11:56 發表
老豬,你一段一段長,睇到暈暈地。 
捉下先, 比
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-9 20:48 發表

你有所不知, 刀朋友及A朋友都熱愛馬匹,
我所以才推介他們去瀏灠,

你有冇興趣, 一齊去投個票, 支持一下站長

[Last edited by  ~@chrissie@~ at 2007-8-9 20:55 ]
啊!!!

吉小姐原來係隱形版主!!
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 23:22 發表

輝同學講乜
只有高版主一級果種人(好似粒豆咁)先可以改人地篇文架

你地唔知咩?
......!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-9 23:24 發表

佢今晚痴能左膠線
又講我壞話
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 23:28 發表
暑假幫手黐下膠花
叫火雞黐飽佢
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 23:32 發表

唔係老師先改人作文mei
我明你講乜 點解會甘?
其實係保長扮晒野整段咁o既野
......!

保長又威威
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-9 23:35 發表

講笑嘛     
係度玩咁耐, 傻都知唔會同佢認真
......!

香港時間14時37分發出

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 。
八 號 西 南 烈 風 或 暴 風 信 號 現 正 生 效

表 示 預 料 本 港 吹 西 南 風 , 平 均 風 速 每 小 時 超 過 62 公 里 。

在 下 午 2 時 , 熱 帶 風 暴 帕 布 集 結 在 香 港 天 文 台 以 西 約 40 公 里 , 即 在 北 緯 22.3 度 , 東 經 113.8 度 附 近 , 預 料 向 東 北 移 動 , 時 速 約 8 公 里 , 掠 過 香 港 西 部 。

預 料 帕 布 南 面 的 雨 帶 會 為 香 港 多 處 地 區 , 帶 來 狂 風 大 雨 。

八 號 烈 風 或 暴 風 信 號 - 防 風 措 施 報 告:

1. 請 各 位 盡 快 完 成 家 中 各 項 防 風 措 施 , 將 窗 門 鎖 緊 , 若 有 可 能 , 請 在 門 窗 背 後 , 加 上 橫 閂 。 將 膠 紙 條 貼 在 當 風 的 大 玻 璃 窗 上 , 萬 一 玻 璃 破 裂 , 亦 可 以 減 少 損 失 。 同 時 請 清 除 去 水 渠 口 的 落 葉 及 垃 圾 。

2. 請 將 汽 車 停 放 在 最 安 全 的 地 方 。

3. 切 勿 在 屋 內 當 風 窗 戶 附 近 站 立 。 將 傢 俬 及 貴 重 物 件 搬 離 當 風 的 窗 戶 。 請 預 早 選 定 屋 內 一 個 安 全 地 方 , 以 防 玻 璃 萬 一 破 裂 時 可 以 躲 避 。

4. 因 為 海 面 有 非 常 大 浪 , 市 民 應 該 遠 離 岸 邊 及 停 止 所 有 水 上 活 動 。

5. 香 港 國 際 機 場 的 航 班 可 能 受 到 天 氣 影 響 。 旅 客 前 往 機 場 前 , 請 先 向 航 空 公 司 查 詢 航 班 情 況 。

6. 有 關 最 新 天 氣 消 息 , 請 留 意 電 台 或 電 視 台 在 每 小 時 的 十 五 分 、 三 十 分 、 四 十 五 分 及 五 十 八 分 的 廣 播 , 或 瀏 覽 香 港 天 文 台 網 頁 。

八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 特 別 報 告

天 文 台 已 於 8 月 10 日 下 午 2 時 30 分 發 出 八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 。

政 府 提 醒 市 民 現 在 應 立 即 返 家 。

現 時 主 要 的 陸 上 交 通 工 具 仍 繼 續 行 駛 , 同 時 會 增 加 服 務 , 直 至 另 行 通 告 為 止 。

部 分 公 共 交 通 服 務 將 會 繼 續 一 段 時 間 , 但 渡 輪 服 務 可 能 隨 時 停 止 。 有 關 公 共 交 通 服 務 的 詳 情 , 請 留 意 電 台 及 電 視 台 的 廣 播 。

教 育 局 宣 佈 : 所 有 學 校 今 日 停 課 。
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-10 17:56 發表

無端端打風
今晚本來無記直播
巴塞對傑園聯隊
又取消

大會話應改期明天
但明天不能打的話
則會退戲金
拜拜
幻想中....
唔想聽日番學, 打埋聽朝就最好, 大約10:00-12:00就落番做3號
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-10 18:09 發表

無事啦
傾掂數?
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-11 11:17 發表

唔錯, 收番半個盤~
馬會咁做會破n之產
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-11 12:43 發表
唔係好特別既通知, 名書台今午2:30直播巴塞表演賽
都好丫, 算係直播
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-11 16:49 發表
團結就是力量
http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM
好正

......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-14 09:14 發表

保保的意思可能真係係方便
施是隨心 受可能有求於人 故施是比受方便
但係佢連個「比」字都寫左做「被」喎....
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +20 我很贊同 2007-8-14 11:55
  • happycamel 威望 +20 我很贊同 2007-8-14 11:55
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。