推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 小文員D-CUP絲襪美腿世界

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-7-30 18:34 發表
佢係Sales S, 重記得嘛?
如果佢呢日見客對鞋係高踭鞋會好睇啲
有咁好既美腿, Sales S 一定係好成功既 sales .....................
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-1 02:20 發表
Thanks guys!!
今個星期超忙, 無時間出去活動, 更唔好講影相同貼相....
今日貼呢張頂住先.
左邊係客戶W, 右邊係同事G(唔係Rolex G)
兩種黑絲, 多重幻想!!!!!!!!!!!!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-1 23:46 發表
多謝各位, 趁重有時間同機會貼多張相先.兩大名足出場.
期待己久!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-4 01:33 發表
謝謝各位大大, 呢排好忙, 無時間成日貼相..補番, 送呢張比大家. 佢係客戶兼大學師姐F記得個日嘅活動好悶, 無靚靚OL睇, 唯一得佢叫做我睇得落兼影得落.
師姐對腳粗左d  ............ 不過穿黑絲, 可以加番d 分!!!!!!!!!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-4 22:25 發表
今晚貼呢張啦~~都重係客戶兼大學師姐F
師姐對小腿粗左少少, 勝在穿上薄黑絲, 一樣誘惑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

謝謝 D-cup 兄!!!!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-7 01:28 發表
噢~~打風我重要返工, 真係苦命! 雖然成二點至出門口, 但係手腳慢做到而家至返屋企, 為乜呢呵?
貼相, 重係培訓室內嘅情況, 佢係秘書S, 重記得佢嘛? 而家人哋係人妻秘書S啦!
秘書S 好似肥左 ................
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-7 11:14 發表
哈哈∼∼我點都要補番咁晚咁收工嘅損失, 今朝就係屋企休息下貼吓相先!
都重係培訓室, 佢係同事T, 總括嚟講, 佢好一般!
同事T 如果穿高跟, 會 sexy 好多!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-13 01:27 發表
好啦~~做到無時停
佢係客戶J, 靚中女一名
皮膚白白, 一流的中女美腿!!!!!!!!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-13 12:05 發表
嘻嘻~~再送張客戶J嘅同事比大家, 佢係, 比客戶J大少少嘅中女客戶W.
至愛中女美腿 .....

謝謝 D-cup 兄!!!
中女經典陳霽平

引用:
原帖由 小文員D-CUP 於 2008-8-14 01:31 發表
謝謝各位嘅留言, 尤其係唔會灌水留言嘅朋友,  
送呢張比大家,張相大概係幾個月影落, 佢係剛渡完假復工嘅勞力士同事G
溫打浮!!!!

勞力士G 單係 post 都令人噴血!!!

Thanks!!!!!!!
中女經典陳霽平

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。